• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
اردبیل » اقتصادی
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه:

ایران با جمهوری آذربایجان رابطه رو به رشد دارد

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: رابطه ایران با جمهوری آذربایجان به عنوان یک کشور همسایه همیشه خوب و رو به رشد بوده است.

ایران با جمهوری اذربایجان رابطه رو به رشد داردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل، غلامرضا انصاری در سفر به استان اردبیل و بازدید از پروژه های مرزی اظهار کرد: اردبیل در خط مقدم رابطه ایران با جمهوری آذربایجان قرار گرفته و بیشترین مرز مشترک ایران و آذربایجان در شمال استان اردبیل واقع شده است.

وی با بیان اینکه گمرک بیله سوار در توسعه تجاری ایران و آذربایجان نقش مهمی دارد گفت: با توسعه تجاری و مراودات اقتصادی می توان به ارتباط بیشتر با کشور آذربایجان کمک کرد و توسعه پروژه های مشترک در مرز مشترک می تواند برقراری سایر ارتباطات بین المللی را نیز افزایش دهد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه امورات مشترک با جمهوری آذربایجان در بخش های مختلف وجود دارد افزود: کارهای مشترک در حوزه های سرمایه گذاری و حوزه های امورات مرزی با کشور آذربایجان بسیاری وجود دارد و با مشورت استاندار اردبیل جهت تسریع و توسعه پروژه هایی که به توسعه روابط کمک کند همکاری می کنیم.

انصاری افزود: تمام اقدامات پایانه بارانداز ریلی در مرز مشترک ایران و آذربایجان باید بر اساس توافق طرفین باشد و کارهای اولیه و اقدامات اصولی آنچه که مربوط به ایران در منطقه پارس آباد است با هماهنگی استانداری اردبیل و همکاری سایر سازمان ها و دستگاه های ذیربط، هرچه سریعتر به پایان می رسد.

وی با بیان اینکه این پروژه مشترک هر چه زودتر انجام گیرد به نفع منطقه است گفت: گرچه فرایند اینگونه پروژه ها طولانی بوده و پیچیدگی های خاصی دارد اما ما تلاش می کنیم حداقل عملیات اجرایی این پروژه در سال ۹۹ آغاز شود.

  • معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: ظرفیت های استان اردبیل در حوزه کشاورزی و دامداری بسیار گسترده است و پارس آباد مغان به عنوان قطب کشاورزی و دامداری که در منطقه مرزی قرار دارد که می توان از ظرفیت جغرافیایی منطقه برای توسعه این حوزه و بازار فروش نهایت بهره برداری را برد.

انصاری افزود: امیدواریم با حضور گسترده بخش خصوصی در راه اندازی و ایجاد بار انداز ریلی و شهرک صنعتی مشترک به نتیجه خوبی دست یابیم و لازمه آن مشورت و رایزنی با مقامات اذربایجان است تا محصولات خود را از طریق خط ریلی کشور همسایه به بازار آذربایجان و بازار روسیه انتقال دهیم.

وی تاکید کرد: به موازات اینکه کارهای خود را در داخل کشور سریعتر آغاز و انجام دهیم باید با مشورت و تبادل نظر مقامات آن کشور نیز اقدامات خود را تسریع و تسهیل کنیم.

غلامرضا انصاری با اشاره به اینکه همیشه ارتباط ما با جمهوری آذربایجان رو به رشد بوده، گفت: در زمان شیوع کرونا تجارت کشورها با مشکلات رو به رو بوده است ولی تجارت کشور ما با کشور آذربایجان انجام شده و ارتباط ما رو به رشد و در حال توسعه است.

 

بیشتر بخوانید:

صادرات محصولات کشاورزی با ایجاد بار انداز ریلی
استاندار اردبیل گفت: ایجاد بار انداز ریلی در منطقه تازه کند پارس آباد مسیر را برای صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های همسایه و روسیه باز می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
بازدید جمعی از دانش‌آموزان مدارس از کتابخانه مرکزی یاسوج
پیگیری مشکلات قضایی مردم در سفر استانی رئیس قوه قضائیه به قم
معرفی قهرمانان فوتبال گل کوچک در استان
افزایش ۲ برابری تسهیلات مشاغل خانگی در استان اردبیل
توسعه و تولید انواع کامپاند‌های نانویی پیشرفته در کشور
اعلام نرخ‌های جدید گازبهای خانگی
گازگرفتگی راننده در خودرو در محور گلپایگان
درخشش دانش‌آموزان ایرانی در جشنواره بین‌المللی نقاشی برزیل
۹۰ دانش‌آموز مددجوی البرزی در کنکور سراسری پذیرفته شدند
نوجوانان و تلویزیون
مخالفت شورای‌عالی شهرسازی با مسکونی‌سازی ۱۲ هکتار زمین
مخالفت اکثریت مردم آمریکا با سیاست‌های نظامی ترامپ در کارائیب
هم‌افزایی قرآنی در بافق
تسریع فرسایش خاک با خشکسالی
برخی از فروش‌های نفت با انحراف از معیار محقق می‌شود
تداوم بارش‌ها تا روز دوشنبه در آذربایجان غربی
پیروزی یک طرفه محمدی مقابل هوگوپوش قرقیزستان
۸۶۰ میلیون مترمکعب گاز روزانه به شبکه مصرف تزریق می‌شود
هشدار کم‌آبی در فلات مرکزی؛ صرفه‌جویی تنها راه عبور از بحران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
فینال لیگ سنگنوردی کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)