• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۹۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
بین الملل » آمریکا
در پی تداوم خشونت ها‎،

بایدن: ترامپ عامل تشدید خشونت‌ها در آمریکاست

جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ را به "ترغیب بی پروای خشونت" در واکنش به تیراندازی در شهر پورتلند متهم کرد.

بایدن: ترامپ عامل تشدید خشونت ها در آمریکاست  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه واشنگتن،‌ جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ را به "ترغیب بی پروای خشونت" در واکنش به تیراندازی در شهر پورتلند متهم کرد.
در این گزارش به قلم الیسه ویبک آمده است: جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خشونت‌ها در پورتلند در ایالت اورگان را محکوم و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به "دامن زدن به تنش‌های مرتبط با انزجار طلبی و تفرقه در جامعه ما" و همچنین "ترغیب بی پروای خشونت" متهم کرد.
بایدن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما نباید تبدیل به کشوری شویم که با خودمان درگیر جنگ هستیم. " او همچنین گفت: "اما این همان آمریکایی است که رئیس جمهور ترامپ می‌خواهد. این همان آمریکایی است که او به آن باور دارد … این که همه ما در آن از امنیت کمتری برخوردار باشیم، زیرا دونالد ترامپ نمی‌تواند وظایف رئیس جمهور آمریکا را انجام دهد. "
بایدن این واکنش را پس از آن نشان داد که ترامپ صبح روز یکشنبه معترضان عضو جنبش جان سیاه پوستان مهم است را محکوم کرد و آن‌ها را " اراذل و اوباش" توصیف نمود. ترامپ همچنین خواستار سرکوب معترضان از سوی نیرو‌های فدرال در شهر‌هایی همانند واشنگتن و پورتلند شد، جایی که در آن پس از تنش‌ها بین گروه‌های حامی ترامپ و لیبرال‌ها به خشونت کشیده و طی آن یک مرد کشته شد.
ترامپ قبل از ساعت شش صبح حدود ۹۰ مطلب را در توئیتر خود قرار داد یا آن‌ها را بازنشر کرد که شامل شانس او برای انتخاب مجدد، حمله به ایالت‌های تحت مدیریت دموکرات‌ها و مقامات محلی دموکرات در ارتباط با اعتراضات اخیر و همچنین دفاع از اقدامات تهاجمی حامیانش در پورتلند می‌شد که به نظر می‌رسد در حال شلیک گلوله‌های پلاستیکی رنگی و اسپری فلفل به سوی مردم در خیابان‌ها در شنبه شب هستند.
ترامپ در واکنش به ویدئویی منتشر شده توسط مایک بیکر خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز که در گزارشی نوشت "حامیان ترامپ به سوی من شلیک کردند", در توئیتر خود اعلام کرد: "پس از ۹۵ روز مشاهده این رویداد‌ها بزرگترین واکنش منفی در پورتلند را می‌توان انتظار داشت. شهردار بی کفایت این شهر اذعان کرد ایده در این باره ندارد که چه اقداماتی انجام می‌دهد. "
ترامپ همچنین نوشت:مردم پورتلند دیگر ناامنی را تحمل نخواهند کرد. شهردار این شهر احمق است. گارد ملی را بیاورید! "
کمی بعد، ترامپ به یک ویدئو منتشر شده در روز شنبه واکنش نشان داد در آن به نظر می‌رسد کاروانی متشکل از صد‌ها خودرو با علائم و پرچم‌های طرفدار ترامپ در حال رانندگی به سمت مرکز شهر پورتلند هستند و ترامپ آن‌ها را "میهن پرستان بزرگ! " خطاب کرد.
ترامپ همچنین در واکنش به ویدئویی که نشان می‌دهد معترضان در حال رویارویی با یک موتورسوار در واشنگتن دی سی هستند در توئیتر خود نوشت شهردار موریل ایی بوزر (دموکرات) باید "یا دی سی را پاکسازی کند یا این که دولت فدرال این کار را برای شما انجام خواهد داد. کافیست! "
ترامپ تلاش‌ها برای بی اعتبار کردن این معترضان را خنثی کرد و رهبران دموکراتیک به سفر روز سه شنبه او به کنوشا در ایالت ویسکانسین واکنش نشان دادند، جایی که در آن جیکوب بلیک ۲۹ ساله سیاه پوست یک هفته پیش پس از آن که یک افسر پلیس به کمر او شلیک کرد، فلج شد. این اتفاق موجی از اعتراضات و ویرانی‌ها را در این شهر در پی داشته است. سه شنبه شب در بحبوحه آشوب‌ها در این شهر دو نفر کشته شدند و کایل ریتن هاوس ۱۷ ساله اهل آنتویچ دستگیر و به قتل متهم شد.
کیت بدینگ فیلد معاون ستاد انتخاباتی جو بایدن صبح روز یکشنبه اعلام کرد: با تشدید اعتراضات علیه خشونت‌های پلیس، ترامپ هم سبب تحریک این خشونت‌ها شده است.
او در گفتگو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: "او حامیان خود را تشویق کرده است به خیابان‌ها بروند و تهاجمی عمل کنند. " او همچنین گفت: " اگر هرج و مرج، خشونت‌ها و آشوب‌های بیشتری وجود داشته باشد برای این رئیس جمهور بهتر است. او از هر فرصتی برای دامن زدن به تنش‌ها استفاده کرده است. این همان آمریکایی است که ما تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آن زندگی می‌کنیم. "
مارک مدوز رئیس کارکنان کاخ سفید، ترامپ را حامی "اجرای قانون و حاکمیت قانون" توصیف کرد. مدوز در مصاحبه با برنامه "میت دِ پرس" گفت: "بیشتر آمریکای تحت مدیریت دونالد ترامپ در آرامش و صلح است. " او افزود: "این یک شهر تحت هدایت دموکرات‌ها در پورتلند است که ما صبح امروز درباره آن صحبت می‌کنیم که روز گذشته دریافت کمک از دولت فدرال را رد کرد. " او خاطرنشان کرد تد ویلر شهردار پورتلند از پذیرش پیشنهاد دونالد ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به این شهر خودداری کرد.
سدریک ال ریچموند عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که رئیس مشترک ستاد انتخاباتی بایدن و رئیس سابق مجمع سیاه پوستان در کنگره است هم در سخنانی گفت ترامپ "باید این لحظه را به خود اختصاص دهد. "
ریچموند در گفتگو با برنامه "میت دِ پرس" گفت مدوز "گفت رئیس جمهور ترامپ از اجرای قانون حمایت می‌کند. " او همچنین گفت: "سوالی که مطرح می‌شود این است که چه کسی از اجرای عدالت حمایت می‌کند؟ چه کسی از نظارت بر قانون اساسی حمایت می‌کند؟ مسئله اجرای قانون یا معترضان مطرح نیست. ما باید از این موضوع اطمینان پیدا کنیم که پلیس در زمانتی که حقوق مردم بر اساس قانون اساسی را نقض می‌کند و زمانی که آن‌ها به سوی افراد سیاه پوست غیر مسلح شلیک می‌کنند، پاسخگوست. "
چاد وولاف سرپرست وزارت امنیت داخلی آمریکا هم مقامات محلی و ایالتی را مقصر دانست و گفت آن‌ها اجازه نمی‌دهند نیرو‌های مجری قانون کارشان را انجام دهند و آن‌ها باید به این خشونت‌ها پایان دهند.
وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی‌ای بی سی گفت: "همه گزینه‌ها همچنان روی میز است به ویژه در ارتباط با پورتلند که ما درباره آن صحبت می‌کنیم. " او افزود: "همانطور که می‌دانید رئیس جمهور در این مورد به صورتی واضح صحبت کرده است. ما خوشحال می‌شویم منابع لازم برای پایان دادن به این خشونت‌ها را فراهم کنیم و بار دیگر می‌گویم این خشونت چه از سوی چپ گرا‌ها یا راست گرا‌ها باید پایان یابد. "
وولف در پاسخ به سوالی در برنامه "فیس دِ نیشن" در شبکه تلویزیونی سی بی اس در ارتباط با این که آیا لفاظی‌های ترامپ سبب تشدید خشونت‌ها شده است، گفت: "قطعا خیر. " او مقامات محلی را عامل تشدید "شرایط مرتبط با این بی قانونی و آشوب" دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زندگی از دل یک حادثه، جوان بوکانی فرصت دوباره به بیماران بخشید
مشارکت کودکان در حکمرانی شهری شرط تحقق حقوق کودک
اجرای ۱۴ پروژه راهداری در خاتم و مروست
فریاد حمایت از فلسطین در ورزشگاه بارسلون
ویژه برنامه سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان
آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۵ در اردبیل
کسب یک مدال طلا و پنج برنز توسط قهرمانان‌ام‌ام‌ای استان زنجان
تاکید دادستان تهران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه حجاب و عفاف
بیانیه استانداران و روسای استان‌های مناطق ساحلی دریای خزر
اجرای موفق طرح حامی در مدارس کشور
دولت بر مشارکت گسترده، سلامت و رقابت عادلانه در انتخابات تأکید دارد
افزایش پایداری شبکه برق در شبکه آبرسانی کرخه و شاوور
کاربرد فناوری هسته‌ای در آبزی پروری
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
تقریظ کتاب توسط رهبر معظم انقلاب مروج ارزش‌های اسلامی است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ایران همچنان در رده سوم
برنامه ریزی بیش از ۶ هزار ویژه برنامه برای هفته بسیج در خوزستان
توقیف ۴۳۰۰ کیلوگرم چوب و زغال بلوط از کارگاه غیر مجاز در فلاورجان
نقش مهم داده‌های مکانی و فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)