کینوآ، خاویار گیاهی این بار در سلطانیه
این محصول، بومی کشورهای آمریکای جنوبی است که برای اولین بار در شهرستان سلطانیه نیز کشت شده است.
به گزارش
گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛
خاویار گیاهی، این نامی است که گیاه کینوا به آن شهرت پیدا کرده است.بایست ، کارشناس زراعت جهاد کشاورزی سلطانیه گفت: امسال کشاورزان این منطقه یک ونیم هکتار کینوا کشت کرده اند و از کشت خود راضی هستند .
دانههای خوراکی تازه وارد به بازار ایران که شکل گیاهی آن همانند اسفناج و روش پخت آن نیز همانند غلات است.
پروتئین بالا، فیبر بالا، کنترل قند خون، کمک به لاغری و کاهش وزن از جمله خصوصیتهای کینووآست که این گیاه را به عنوان محصولی با ارزش در بازار مطرح کرده است. از دیگر مزایای کشت این محصول کم آببر بودن آن است، به نحوی که یک پنجم محصولات مشابه نیاز به آبیاری دارد.
دانههای های خوراکی کینوا خاصیت شویندگی طبیعی دارد.این گیاه از معدود گیاهان خوراکی است که همه ۹ آمینو اسید ضروری بدن را دارد
بیشتر بدانید:
فرآوری خاویارگیاهی (کینوا) در ابهر
اردیبهشت ماه امسال هم کرمی، طراح و مخترع دستگاه فرآوری کینوا گفت: دستگاه جدید فرآوری کینوا سه مرحلهای است و از قسمتها و قطعات منحصر به فردی شکل گرفته و مراحل ساخت آن بسیار پیچیده است.