• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۳۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
بین الملل » آمریکا
رئیس مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی

افزایش نگرانی‌ها از گسترش کرونا در آمریکا

دکتر آنتونی فائوچی گفت اظهارات رئیس جمهور را مبنی بر این که آمریکا در حال کنترل ویروس کرونا است، نمی‌پذیرد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما در مصاحبه با تلويزيون سي ان ان، رئیس مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی آمریکا گفت اظهارات رئیس جمهور این کشور را مبنی بر این که آمریکا در حال کنترل ویروس کرونا است، نمی‌پذیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دکتر آنتونی فائوچی رئیس مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی آمریکا، در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ که گفته بود ما در حال کنترل ویروس کرونا هستیم، گفت: نمی‌دانم منظور ترامپ از این حرف چیست؟ نگرانی ما به این علت است که در برخی ایالت ها، از جمله ایالت‌های داکوتای شمالی و جنوبی، مونتانا، میشیگان، مینه سوتا و ایالت‌های دیگر شاهد افزایش بی سابقه نتایج مثبت آزمایش‌های کرونا هستیم. این وضع به معنای وقوع مشکل است. این یکی از عواملی است که ما را به علت تعطیلات پیش رو نگران می‌کند. ما می‌خواهیم اطمینان حاصل شود که در سراسر آمریکا و بخصوص در ایالت‌های آسیب پذیر که شاهد افزایش تعداد مبتلایان هستیم همگی از شیوه نامه‌های بهداشتی بخصوص در تعطیلات پایان هفته پیروی کنند، تا بار دیگر شاهد تکرار افزایش مبتلایان پس از تعطیلات نباشیم. نمونه این نوع افزایش تعداد مبتلایان به کرونا را پس از تعطیلات چهارم ژوئیه شاهد بودیم. ما امیدواریم که همه مردم بخصوص نسل جوان به این مقررات مانند استفاده از ماسک و خودداری از تماس‌های نزدیک و خودداری از شرکت در اجتماعات، توجه کنند.
و در پاسخ به اين سوال که ارزیابی شما درباره وضع شیوع کرونا در این کشور در طول شش الی هفت ماه آینده چیست؟ به نظر می‌رسد این شبیه به یک کابوس خواهد بود. گفت: بله وضع کنونی کاملا نگران کننده است. باید تلاش کنیم که تعداد مبتلایان به کرونا را کاهش دهیم. پیش از این برای مدت چند هفته تعداد مبتلایان کرونا دراین کشور روزانه حدود ۲۰ هزار نفر بود. بعد از آن تعداد مبتلایان در روز به ۴۰ هزار نفر رسید و در مرحله بعدی در برخی ایالت‌ها تعداد روزانه مبتلایان به ۶۰ هزار نفر رسید و در برخی ایالت‌ها تعداد روزانه مبتلایان کرونا به ۸۰ هزار نفر نزدیک شد. اگر بتوانیم تعداد مبتلایان را به پایین‌ترین سطح کاهش بدهیم بعد از آن راحت‌تر می‌توانیم مبتلایان جدید را شناسایی و درمان کنیم. اما زمانی که شیوع کرونا افزایش می‌یابد، شناسایی و درمان بیماران بسیار دشوارتر می‌شود. افزایش موارد جدید مبتلا به کرونا به معنای افزایش تعداد بستری شدگان در بیمارستان‌ها و در نهایت به معنای افزایش تعداد مرگ و میر‌ها است. این موضوع بنیادین است و مسئله مهم درصد مثبت آزمایش‌های کرونا است که انجام می‌شوند. ما شاهد این هستیم که در برخی مناطق خاص، تعداد نتایج مثبت آزمایش‌های کرونا رو به افزایش است. این موضوع نگران کننده است و به همین علت ما با فرمانداران و مسئولان این ایالت‌ها و مناطق گفتگو می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم توجه بیشتری به این موضوع کنند، زیرا افزایش نتایج مثبت کرونا یک شاخص است که ما تلاش می‌کنیم از آن جلوگیری کنیم.
فائوچي درباره مدل دانشگاه واشنگتن درباره شیوع کرونا که پیش بینی کرده تا ژانویه سال ۲۰۲۱ تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از ۴۰۰ هزار نفر فراتر خواهد رفت. گفت: طراحان آن پیش بینی کرده اند که با توجه به پیش رو بودن فصل‌های پاییز و زمستان، شاهد افزایش فعالیت‌های بیشتری در محیط‌های سربسته خواهیم بود و در مقابل، فعالیت‌ها در محیط‌های سر باز کاهش خواهند یافت. اگر افزایش فعالیت‌ها در محیط‌های سربسته را با عدم به کارگیری مستمر ماسک کنار هم قرار بدهیم، واقعاً شروع یک وضع ترسناک خواهد بود. در مدل فوق گفته شده است که اگر در فصل‌های پیش رو استفاده از ماسک به شکل همگانی جدی گرفته نشود، ممکن است با آمار بسیار بالایی از مبتلایان مواجه شویم. در مدل دانشگاه واشنگتن درباره ابتلای ۴۱۰ هزار تن به کرونا تا سال بعد سخن گفته می‌شود که من امیدوارم هرگز به چنین آماری نرسیم. البته وقوع چنین وضعی ممکن است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)