• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۵۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
نشست رئیس دستگاه قضا با اعضای ستاد مبارزه با موادمخدر

پیوند تروریسم و قاچاق مواد مخدر جدی است

مشاور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر: قاچاقچیان بیشترین بهره را برای خرید و فروش مواد مخدر از لایه‌های پنهان شبکه وب و فضای مجازی می‌برند.

پیوند تروریسم و قاچاق مواد مخدر جدی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا صرّامی مشاور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر و مدیرکل دفتر تحقیقات این ستاد در نشست آسیب شناسی و بررسی روند مبارزه با مواد مخدر با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی که امروز (یکشنبه) در دفتر رئیس دستگاه قضا برگزار شد.
اعلام کرد: جهان با پدیده رشد فزاینده عرضه و تقاضا و مصرف مواد مخدر مواجه است و اولین ماده مخدر پرمصرف در دنیا را «کاناپیس» عنوان کرد که از خانواده حشیش و ماری جوآناست.
وی گفت: در سال ۲۰۰۶ در دنیا ۲۰۸ میلیون نفر یک مرتبه به بالا مواد مخدر مصرف داشتند، اما این رقم به ۲۶۹ میلیون نفر رسیده و در ۱۳ سال اخیر، مصرف مواد مخدر در جهان با رشدی ۲۹ درصدی مواجه بوده و تنوّع مواد روانگردان نیز از ۱۶۶ نوع در سال ۲۰۰۶ به ۵۴۱ نوع رسیده است.
به گفته صرّامی در حال حاضر بین تروریسم و قاچاق مواد مخدر پیوند جدی به وجود آمده و قاچاقچیان بیشترین بهره را برای خرید و فروش مواد مخدر از لایه‌های پنهان شبکه وب و فضای مجازی می‌برند.
وی همچنین خاطر نشان کرد که «آمریکا با آزادکردن مصرف مواد مخدر در ۱۴ ایالت خود، در رتبه نخست مصرف مواد قرار دارد و ۴۳ میلیون آمریکایی مصرف یک بار به بالای یک نوع مواد مخدر را تجربه کرده اند که دنیا تا ۵ سال آینده به بازه انفجار تولید و مصرف مواد می‌رسد».
مشاور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره وضعیت مواد مخدر در ایران هم توضیح داد: طی ۴۰ سال پس از پیروزی نقلاب اسلامی و از سال ۵۸ تا ۹۸، ۱۲ هزار تُن انواع مواد مخدر و روانگردان در کشورمان کشف و ضبط و ۵۲ هزار باند طی ۴۳ هزار عملیات متلاشی شده است.
صرّامی درباره ضرر‌های مالی قاچاقچیان هم توضیح داد در فاصله سال‌های ۸۵ تا ۹۷ حدود ۷ هزار و ۳۷۵ میلیارد تومان از طریق مصادره اموال منقول و غیرمنقول به منافع اقتصادی قاچاقچیان ضربه وارد شد و در سال ۹۸ نیز هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال از اموال آن‌ها شناسایی شد که نسبت به سال ۹۷ رشدی ۱۳۸ درصدی داشته است.
او همچنین خاطر نشان کرد که طی مدت اخیر، از محل ۴۴ درصد فروش اموال آن‌ها و مصادره ۲۵۶ باب املاک و توقیف هزار و ۲۷۳ خودروی متعلق به قاچاقچیان که با حکم قضایی صورت گرفت، رقمی بالغ بر ۲۴۳ میلیارد تومان حاصل شده است.
مشاور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد تاکنون  بیش از ۳۸۰۰ نفر در راه مبارزه با مواد مخدر شهید و ۱۲ هزار نفر جانباز شده اند و ۱۶۷ هزار میلیارد تومان نیز صرف مبارزه با سوداگران مرگ شده است.
وی تصریح کرد حدود ۳ هزار سازمان مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر با دستگاه‌های مختلف همکاری دارند و میزان اطلاع رسانی در این عرصه ۱۱۸ درصد افزایش یافته است که ۱۲ درصد آن از طریق سازمان صدا و سیما و رسانه ملی انجام می‌شود.
صرّامی به موضوع دیپلماسی مبارزه با مواد مخدر هم اشاره کرد و با اشاره به انعقاد بیش از ۳۰ سند همکاری بین ایران و کشور‌های مختلف، خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی تاکنون ۸ بار از سوی سازمان ملل و ارکان مرتبط با آن به دلیل مبارزه قاطع، جدی و صادقانه با مواد مخدر تقدیر شده است.
مشاور دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر از «تریاک» به عنوان ماده مخدر پرمصرف در کشورمان نام برد و در پایان گفت که «ایران به تنهایی ۹۰ درصد تریاک دنیا، ۴۸ درصد هروئین و ۲۶ درصد مرفین را کشف و ضبط می‌کند».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)