پخش زنده
امروز: -
جانشین سازمان بسیج مستضعفین و رئیس بسیج اصناف همزمان با هفته دفاع مقدس از بزرگترین واحد صنفی تولید ماسک کشور بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج اصناف کشور، سردار محمد حسین سپهر جانشین محترم سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره جانفشانیها و ایثارگریهای شهداء، رزمندگان، آزادگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس اظهارداشت: برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی باید ضمن افزایش تولید و کاهش وابستگی به خارج، در تمام حوزهها تلاش مضاعف کرد.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور تصریح کرد: این بیماری به ما آموخت که باید سبک زندگی خود را تغییر داده و برای رهایی از آن راههای پیشگیرانه را تداوم بخشید و مفاد پروتکلها بهداشتی را به درستی رعایت کرد. وی معتقد است: باید با مدیریت صحیح این بحران، برای دوره پسا کرونا نیز برنامه داشت.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین در ادامه اعلام کرد: با توجه به پیش بینیها صورت گرفته توسط مسئولان ذی ربط در خصوص ادامه شیوع بیماری کرونا در کشور، تولید کنندگان تجهیزات پزشکی نیز باید در این زمینه برنامه ریزی بلندمدت داشته باشند.
وی گفت: با شیوع کرونا برخی هزینههای از جمله خرید وسایل ضد عفونی، ماسک و شویندهها نیز به سبد خانوار افزوده شده است.
وی از تولید کنندگان خواست تا ضمن ارتقاء کیفی تولیدات خود و برنامه ریزی دقیق برای تامین نیاز کشور، برای صادرات ماسک به سایر کشورهای جهان نیز تلاش کنند.
سردار محمد حسین سپهر در ادامه دیدار با مدیران و کارکنان بزرگترین واحد صنفی تولید ماسک کشور تصریح کرد: مراکز تولیدی باید برای ارتقاء کیفیت و بهره مندی از دانش روز همکاری خود با مراکز علمی و دانشگاهی را افزایش دهند.
به گفته وی همکاری مستمر مراکز تولیدی و دانشگاهها نقش تاثیرگذاری در به حرکت درآوردن چرخه ارتباط با صنعت و اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد.
در ادامه این مراسم آقای غلامرضا حسن پور رییس بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور اظهارداشت: همزمان با شیوع ویروس کرونا و با توجه به تولید محدودی که در کشور وجود داشت، اولویت اصلی این سازمان تولید ماسک بود تا پاسخگوی نیاز و جوابگوی مصرف کشور باشد.
وی تاکید کرد: به همین جهت از ابتدای شیوع ویروس کرونا ستادی در بسیج اصناف کشور ایجاد شد و توانستیم با همکاری تولید کنندگان بخشی از کمبود کشور در خصوص ماسک را تامین و توزیع نماییم.
عضو هیئت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی با اشاره به راه اندازی این واحد تولیدی به توصیه سازمان بسیج اصناف کشورتصریح کرد: به لطف الهی وتلاش صنعتگران واحدهای تولیدی تحت حمایت بسیج اصناف کشور، نه تنها تولید ماسک استاندارد سه لایه متوقف نشد، بلکه شاهد افزایش ظرفیتهای تولید در کشورهستیم.
رییس سازمان بسیج اصناف و فعالان اقتصادی کشور گفت: در مرحله دوم کرونا ضمن استفاده از ظرفیتهای استانی، ۵۷۷ کارگاه نیمه صنعتی صنفی و جهادی برای تولید روزانه ۱۶ میلیون عدد ماسک شناسایی شد.
دکتر غلامرضا حسن پور افزود: از ابتدای شروع بیماری کووید ۱۹، دائماً در حال رصد و پیگیری تامین مواد اولیه و تولید اقلام بهداشتی در کشور هستیم.
در ادامه محسن اسماعیلی مدیر عامل بزرگترین واحد صنفی تولید ماسک کشور ضمن تشکر از حمایتهای همه جانبه بسیج اصناف کشور از تولید کنندگان این بخش گفت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته چهار خط تمام اتوماتیک خریداری و در این واحد نصب و راه اندازی شده است.
وی افرود: برای خرید این ماشین آلات حدود ۴۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری صورت گرفته است. به گفته وی ماشین آلات خریداری شده از جدیدترین و مجهزترین ماشین آلات تولید ماسک ۳ لایه است.
محسن اسماعیلی اظهارداشت: با بهره بردای از این ماشین آلات جدید، ظرفیت تولید نیمه صنعتی این مرکز از روزانه ۴۰۰ هزار ماسک سه لایه به روزانه یک میلیون عدد افزایش یافته است.
وی افزود: هر یک از ماشین آلات خریداری شده توان تولید روزانه ۱۵۰ هزار عدد ماسک سه لایه را داد.
مدیر عامل واحد تولیدی برادران اسماعیلی در پایان از خودکفایی این واحد در خصوص تولید کش و سیم ماسک مورد نیاز در داخل این مرکز خبر داد و گفت: با این اقدام موفق شدیم بخشی از هزینههای تولید را کاهش دهیم.