• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۵۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۳

تلاش برای ادغام اعتراضات و شورش‌ها در انتخابات آمریکا

ایا امکان هضم و ادغام اعتراضات و آشوب‌های بی سابقه کنونی در آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی پیش روی این کشور با وجود حل نشدن مسائل نژادی و بهداشتی و اقتصادی وجود دارد؟

تلاش برای ادغام اعتراضات و شورش‌ها در انتخابات آمریکا

خبرگزاری فرانسه امروز گزارش داد: نزدیکان بریونا تیلور زن جوان سیاهپوستی که توسط پلیس در لوئیزویل کشته شد و همچنین فعالان ضد نژادپرستی روز جمعه تداوم جنبش تاریخی خشم مردمی را تا پای صندوق های رای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواستار شدند.
به گزارش این خبرگزاری از لوئیزویل، بن کرامپ وکیلی که از زمانی که لوئیزویل به کانون جدید اعتراضات علیه خشونت های پلیسی تبدیل شده است نماینده خانواده های بریونا تیلور، جرج فلوید و جیکوب بلیک است روز جمعه تحول در رهبری آمریکا را خواستار شد.
شب گذشته معترضان به طور مسالمت آمیز در خیابان های لوئیزویل حضور یافتند و به نشانه اعتراض بوق خودروها را به صدا درآوردند.
خبرگزاری فرانسه همچنین افزود: "حامیان بریونا تیلور که دونالد ترامپ را هدف حمله قرار داده اند که به دنبال پیروزی دوباره در انتخابات ریاست جمهوری است، روز 14 اکتبر را روز ملی تبدیل اعتراضات به اقدام سیاسی اعلام کردند. تامیکا دی مالوری یکی از هماهنگ کنندگان جنبش ضد نژادپرستی در لوئیزویل می گوید رئیس جمهور کنونی باید برود. اما دونالد ترامپ همواره خود را به عنوان مدافع قانون و نظم معرفی و غارتگران و آنارشیست های جنبش ضد نژادپرستی را محکوم می کند. جو بایدن نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری هم متعهد شده است نژادپرستی نظام مند را از بین ببرد و وی آمار دوران ترامپ برای آفریقایی تبارها را فاجعه بار دانست. "
این اقدامات به اصطلاح مسالمت آمیز در حالی صورت می‌گیرد که 39 روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است و شهر لوئیزویل کنتاکی و دیگر شهر‌های آمریکا با موج گسترده اعتراضات رو به رو شده است. معترضان همچنان خشمگین هستند.
تظاهرات در شهرهای آمریکا بخصوص بعد از اعلام حکم پرونده برونا تیلور که در آن هیچکدام از افسران پلیس مستقیما متهم نشدند تشدید شد.
بیزنس اینسایدر امروز نوشت: بانک آو امریکا می گوید سرمایه گذاران در هفته گذشته بیش از 25 میلیارد دلار از سرمایه خود را از بورس خارج کردند.
این پایگاه اینترنتی نوشت: سرمایه گذاران در آمریکا، که از افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-19 ترسیده و انگیزه مالی زیادی از سوی کنگره دریافت نکرده اند، هفته گذشته سرمایه های خود را به سرعت از بازار بورس آمریکا خارج کردند.
بَنک آو اَمِریکا [بزرگترین بانک آمریکا] روز جمعه با ذکر این خبر افزود, این سومین خروج بزرگ سرمایه از بورس است و سرمایه گذاران طی هفته گذشته 25/8 میلیارد دلار سرمایه خود را از بازار بورس آمریکا خارج کردند که بخش زیادی از این سرمایه یعنی 11/6 میلیارد دلار آن متعلق به سهام شرکت های بزرگ است.
شرکت تکنولوژی استاکس (Technology stocks) یک میلیارد دلار سرمایه خود را از بورس خارج کرده است که این سریعترین سرعت خروج سرمایه از ژوئن 2019 است.
سی ان ان هم خبر داد: نیمی از ایالت‌های آمریکا شاهد افزایش ابتلا به کرونا هستند. بر اساس این گزارش، میزان ابتلا به بیماری کووید-19 در آمریکا سرعت پیدا کرده است. شمار مبتلایان به این بیماری در آمریکا به حدود هفت میلیون نفر رسیده است. این به معنای آن است که از هر پنج ابتلا به کرونا در جهان، حدود یک ابتلا در آمریکا است. در حال حاضر، در بیست و سه ایالت آمریکا شاهد افزایش موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-19 هستیم. درواقع، موارد ابتلا به این بیماری در مقایسه با گذشته در آمریکا در حال افزایش است.
در پایان پرسش این است ایا امکان هضم و ادغام اعتراضات و آشوب‌های بی سابقه کنونی در آمریکا  در رقابت‌های انتخاباتی پیش روی این کشور با وجود حل نشدن مسائل نژادی و بهداشتی و اقتصادی وجود دارد؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۵ درصدی تردد‌ها در جاده‌های استان زنجان
بررسی وضعیت طرح ملی مسکن سنندج
برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی بیماری‌های دامی و بهداشت جایگاه دام در کبودراهنگ 
کشف کوکتل مولوتوف از خودروی مشکوک در بجنورد
کسبه مقابل اغتشاشگران؛ پلیس در کنار مردم
دامداران گرفتار مافیای دام نشوند
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز در جهرم
تبادل تجاری بین ایران و امارات در سال به ۵۰ میلیارد دلار رسید
توزیع ۱۴ تن روغن در شهرستان آباده
خانواده شهدا چشم و چراغ نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
ساتبا اعلام کرد: ۴۰ درصد برق ادارات باید از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود
کشف بیش از ۵ هزار کیلوگرم برنج احتکار شده در وردنجان
دعوت از نخبگان برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها
فعالیت بیش از ۹۰ هزار سفیر سلامت دانش آموز در سراسر گیلان
خیران مدرسه‌ساز  معماران آینده کشور هستند
ابلاغ بسته حمایتی دولت به دستگاههای اجرایی برای حمایت از واحدهای تولیدی
تشییع پیکر مطهر شهید انتظامی در زاهدان
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه و آراء قضائی
گلباران قبور شهدای غریب اسارت استان فارس
پاکستان: با هرگونه مداخله خارجی در امور ایران مخالف هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت هویت ملی و دینی دانش آموزان  (۱ نظر)