پخش زنده
امروز: -
معاون امور بینالملل قوه قضاییه: آنچه که شخصیت سردار سلیمانی را به مکتب حاج قاسم تبدیل میکند، دو عنصر "اخلاص" و "ولایت" در وجود ایشان و التزام عملی او به این دو است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با حضور در برنامه تلویزیونی"سلام صبح بخیر" شبکه سه سیما با بیان اینکه مکتب حاج قاسم دربرگیرنده ویژگیهای شخصی و شخصیتی سردار سلیمانی است، افزود: تمرکز بر روی ویژگیهای شخصی سردار سلیمانی بدون توجه به عناصر شخصیتی ایشان، تصویری ناقص از مکتب حاج قاسم ارائه میدهد.
وی گفت: آنچه که شخصیت سردار سلیمانی را به مکتب حاج قاسم تبدیل میکند، تجلی بارز و برجسته دو عنصر "اخلاص" و "ولایت" در وجود ایشان و التزام عملی به این دو ویژگی است.
باقری کنی با تاکید بر اینکه "اخلاص در عمل" و "التزام عملی به ولایت"، دو رکن اساسی مکتب سلیمانی است و بدون این دو، چیزی از مکتب سلیمانی باقی نمیماند، افزود: اخلاص عملی سلیمانی بود که موجب شد تا او هیچگاه برای این که در قاب تصویر قرار گیرد، تلاش نکند، بلکه برعکس همواره از عرضه خود پرهیز میکرد.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: سردار سلیمانی "مردمی بودن" را با تصویرسازی در رسانهها نشان نداد، بلکه با استفاده شخصی نکردن از بیتالمال، التزام عملی به غمخواری مردم و حتی پرهیز از مباحات به اثبات رساند.
وی افزود: مکتب سلیمانی، الگوی کارا و کارآمد از سبک زندگی شخصی و حکومتی کارگزاران نظام اسلامی را ارائه میدهد.
باقری کنی گفت: " سازش با دشمنان" و "کرنش در برابر بیگانگان" با مکتب حاج قاسم بیگانه است؛ نمیشود هم سازش با دشمنان را ترویج کرد وهم خود را پیرو مکتب حاج قاسم جا زد.
وی ادامه داد: سیاستورزی حاج قاسم در امتداد مقاومت، تکمیل کننده و تثبیت کننده مقاومت بود، در حالی که برخی تلاش دارند تا سیاستورزی حاج قاسم را جایگزین مقاومت معرفی کنند.
معاون امور بین الملل رییس قوه قضاییه گفت: در مکتب حاج قاسم، هیچ خط ویژهای برای کارگزاران حکومتی وجود ندارد، بلکه آنها هم باید مانند مردم پشت چراغ قرمز استفاده شخصی از بیتالمال توقف کنند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در مکتب حاج قاسم، "گزارش عملکرد" از سوی کارگزاران حکومتی هیچ جایگاهی ندارد، بلکه آنچه مهم است، "حصول نتیجه" است، افزود: در مکتب حاج قاسم، از جنگ استقبال نمیشود، اما متجاوز تا خود جهنم بدرقه میشود تا از به درک واصل شدن او اطمینان حاصل شود.
دبیر ستاد حقوق بشر درباره مجاهدتهای سردار سلیمانی گفت: در چهار دهه جهاد مقدس حاج قاسم،
"تجاوز" هیچ جایگاهی ندارد و تمام ۴۰ سال جهاد صرفاً در قاب "دفاع مقدس" قابل دیدن است، البته دفاع فعال و بازدارنده، نه دفاع منفعل و عقب رونده.
اخلاص و التزام عملی به ولایت دو عنصر اساسی ویژگی شخصیتی سردار شهید سلیمانی
معاون امور بینالملل قوه قضائیه گفت: اخلاص عملی و التزام عملی به ولایت دو عنصر اساسی در ویژگیهای شخصیتی سردار است که این دو عنصر قوام دهنده به مکتب سردار هستند.
محمدعلی باقری کنی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ادامه افزود: شهید سلیمانی به جای آنکه در چشمهای مردم جا بگیرد در قلب مردم جای گرفت. برای یافتن جایگاه نزد مردم نیاز است که به طور عملی پیگیر منافع مردم باشیم.
وی افزود: جنایت ترور حاج قاسم توسط افرادی انجام شده که جزو اشغالگران عراق هستند و به هیچ ضابطه و قاعده بینالمللی پایبند نیستند و همه ضوابط معمول بینالمللی را فقط برای منافع و سیاستهای خود زیر پا میگذارند.
باقری کنی ادامه داد: برای آنها انسان و حقوق او اصلا ارزشی ندارد به ویژه اینکه انسان در چارچوب منافع آنها تعریف نشده باشد. از نظر آنها انسان کسی است که یا باید غربی باشد و یا منافع غربیها را دنبال کند و اگر این دو ویژگی را نداشته باشند هیچ هویتی برای انسان قائل نیستند.
معاون امور بینالملل قوه قضائیه گفت: از نظر آمریکائیها اگر انسان با ارزشها و نظرات آنها یکی نباشد پس هیچ ارزشی نخواهد داشت و برای هویت انسانی ارزشی قائل نیستند.
وی افزود: آمریکائیها یک فرمانده بزرگ را که در مبارزه با تروریسم نقش مهمی داشته مورد هدف قرار داد و این جنایت بزرگ است. در حالی که ادعای مبارزه با تروریسم را نیز دارند و این موضوع رسوایی آشکار برای آمریکا بود.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: غربیها با بازی با کلمات و مفاهیم برای ایجاد مفاهیم مورد نظر خود تقلب میکنند.
وی افزود: شهید سلیمانی از این منظر یک مکتب است که دارای دو ویژگی مهم است. ویژگیهای شخصی ایشان که بسیار بارز است مانند مردمداری، شجاعت و ویژگیهای شخصیتی ایشان که شکل دهنده مکتب سلیمانی است.