• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری

مدیریت شهری ارتقای حمل و نقل عمومی پایتخت را دنبال می‌کند

مدیرکل حوزه شهرداری تهران: حمل و نقل عمومی، بهره‌مندی عامه شهروندان از امکانات شهری است و این موضوع با حساسیت ویژه‌ای از سوی شهردار تهران دنبال می‌شود.

مدیریت شهری ارتقای حمل و نقل عمومی پایتخت را دنبال می‌کندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شرکت مترو، آقای کاظمی اسفه که امروز به همراه مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری و علی امام مدیر عامل شرکت مترو، از برخی ایستگاه‌های در حال تکمیل خط ۷ بازدید می‌کردند، ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های تمام دست‌اندرکاران امر، موضوع اهتمام مدیریت شهری به بحث حمل و نقل عمومی را بسیار جدی برشمرد.
وی ادامه داد: تکمیل هر ایستگاه به معنای جمع شدن کارگاه آن ایستگاه است و کمک می‌کند تا محیط زندگی شهروندان به لحاظ بصری شرایط بهتری پیدا کند.
کاظمی با اشاره به مشکل کاهش نقدینگی شهرداری تهران و افزایش چند برابری هزینه‌ها، بحث تامین منابع مالی پروژ‌های شبکه مترو از طریق بودجه‌های غیر نقد را روشی مناسب برای تامین منابع مالی مورد نیاز مترو دانست و گفت: در این زمینه جلسات متعددی تشکیل شده است و با پیگیری موضوع، هرکمکی که برای توسعه حمل و نقل عمومی از دستمان بر‌آید، دریغ نخواهیم کرد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیز با قدردانی از دست‌اندکاران پروژه‌های مترویی شهر تهران و اذعان به این نکته که پیمانکاران مربوطه با وجود مطالبات قابل توجه از شهرداری به هیچ عنوان کار را در هیچ برهه‌ای متوقف نکرده‌اند، گفت: با وجود مشکلات متعددی که در سال جاری داشته‌ایم، اما اتفاقات خوبی در شبکه مترو پایتخت رخ داده است که کلنگ زنی خط ۱۰ مترو، آغاز عملیات اجرایی پایانه ۵۰ هکتاری آزادگان، احداث ورودی‌های متعدد و همچنین بهره‌برداری از چند ایستگاه در خطوط ۶ و ۷ به همراه افتتاح‌هایی که تا پایان سال ۱۳۹۹ پیش رو داریم، نمونه‌ای از آن‌ها است.
سید مناف هاشمی در این حال با بیان اینکه به مشکلات مالی شهرداری واقف هستیم افزود: در صورت تزریق منابع مالی از محل سهم بودجه مصوب شهرداری در سال ۹۹، انشاء الله سرعت پیشرفت کار بیشتر هم خواهد شد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه قرارداد ۶۳۰ دستگاه واگن را از طریق جلسات متعدد با وزارت کشور دنبال کردیم که به نتایج امیدوار کننده‌ای هم رسیده‌ایم. از طرفی از محل ماده ۱۹ قانون بودجه، مجوز مشارکت بخش خصوصی برای انعقاد قرارداد تولید ۱۰۵ دستگاه واگن را دریافت کردیم.
معاون شهردار اضافه کرد: برای تعمیرات و باز سازی ۲۱ رام قطار نیز توافقات نهایی با سازمان برنامه و بودجه صورت پذیرفته است و قرارداد دیگری هم بین شرکت مترو و شرکت واگن‌سازی تهران در حال انعقاد است تا ۱۰۵ دستگاه واگن هم از این طریق به ناوگان حمل و نقل ریلی افزوده شود.
سید مناف هاشمی گفت: افزایش شمارگان واگن‌های مترو از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که با توسعه ایستگاهها، قطعا نیازمند ناوگان حمل و نقلی پرشمارتری هستیم تا بتوان از ظرفیت جدید ایجاد شده، بهترین بهره‌برداری ممکن را کرد و سطح بهره‌وری شبکه موجود را ارتقا بخشید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)