• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خرد

سخنگوی دولت: آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها از افراد کارآفرین با اولویت کارافرینی‌های خرد حمایت کنیم.

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی ربیعی در بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار در جمع خبرنگاران در ارتباط با حمایت از بحث اشتغال گفت: امروز روز ملی کارآفرینی و سالروز ابلاغ اقتصاد مقاومتی نیز است و ما در ارتباط با کارآفرینی بخصوص وقتی که با تحریم هم روبرو شدیم جهت‌گیری‌های درستی را در این دوران داشتیم.
ربیعی افزود: در سال‌های اخیر به سمت کارآفرینی‌های متوسط و خرد آمد و بخصوص کارآفرینی خرد و روستایی را باید بیشتر مورد توجه قرار می‌دادیم و جزو سیاست‌گذاری‌های ما بود.
وی با بیان اینکه در مرحله کارآفرینی حمایتی هستیم، گفت: در بخش کارآفرینی روستایی زیرساخت‌های بسیار خوبی را در ۴ دهه بعد از انقلاب ایجاد کردیم البته مشکل بزرگ ما این بود که این زیرساخت‌ها به معیشت روستاییان گره نخورده بود و مهاجرت دائم از روستا‌ها رخ می‌داد.
ربیعی اظهار کرد: تا امروز بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان وام با نرخ‌های ۴، ۶ و ۱۰ درصدی به کارآفرینی روستایی اختصاص دادیم که موجب شد سهم اشتغال روستاییان در سهم اشتغال کل از ۳ درصد در سال گذشته به ۲۶ درصد برسید و ماندگاری در روستا‌ها و مهاجرت معکوس نیز رخ داده است.
سخنگوی دولت افزود: در ارتباط با مشاغل کارآفرینی حمایتی، سالانه پول زیادی را در بودجه‌ها برای حمایت از خانواده‌هایی که توانایی ندارند روی پای خود بایستند پیش‌بینی می‌کنیم و ما همزمان با این‌که حمایت ماهانه انجام می‌دهیم سیاست‌گذاری ایجاد اشتغال را هم داریم و یکی از سازمان‌هایی که در کنار سیاست‌گذاری کلان ایجاد اشتغال قرار گرفت کمیته امداد امام خمینی (ره) بود.
ربیعی گفت: خوشحالم که بگویم ایجاد ۲۰۳ هزار و ۹۰۰ شغل در سال گذشته را در کارنامه کمیته امداد داریم و بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.
ربیعی افزود: در چند وقت آینده به جای پول‌هایی که ماهانه می‌دهیم مگر برای افرادی که اصلا توانایی کار ندارند، می‌توانیم با شغل‌هایی که ایجاد می‌کنیم خودشان بتوانند حداقل حقوقی را که کارگر می‌تواند بگیرد دریافت کنند.
وی با بیان این‌که یکی از مشکلاتی که ما داریم آینده زندگی برای روستاییان و افرادی است که در مشاغل حمایتی قرار می‌گیرند، گفت: باید ۲۶ میلیون نفر را با بیمه‌های اجتماعی برای بازنشستگی مورد حمایت قرار دهیم و خوشبختانه امروز هیچ ایرانی نیست که بیمه سلامت نداشته باشد و هرکس اقدام کند می‌تواند صاحب دفترچه بیمه سلامت شود و در بحث بیمه روستاییان اقدامات خوبی شد و ۲ میلیون نفر اضافه شدند.
ربیعی تصریح کرد: ایده‌ای در ستاد اقتصادی دولت مطرح شده که در حال تکمیل است تا درجات مختلفی از بیمه تعریف شود و هر ایرانی در یکی از این سطوح قرار بگیرد.
سخنگوی دولت افزود: منابع مالی این طرح در حال پیش‌بینی است و شاید منابع آن از محل صرفه‌جویی‌ها و منابع نظام تامین اجتماعی تامین شود، البته بیمه روستاییان عشایر همچنان به کار خود ادامه می‌دهد و افراد را تحت پوشش قرار می‌دهد.
ربیعی در پایان گفت: کارآفرینی‌های بزرگ برای کشور لازم خواهد بود، اما نیاز اشتغال ما را پاسخگو نخواهد بود و به نرخ سه سال قبل هزینه یک شغل در پالایشگاه نفت ۱۲ میلیارد تومان است و با این وضع نمی‌توانیم برای ۴ میلیون دانشجویی که وارد بازار کار می‌شوند پاسخگو باشیم.
ربیعی گفت: جهت‌گیری ما به سمت کارآفرینی خرد رفت و آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها فرد کارآفرین را مورد حمایت قرار دهیم.

 

عکس های بازدید دکتر ربیعی از کارگاه کارآفرینی بانوی سرپرست خانوار را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)