شاد؛
شبکهای با پیامهای میلیاردی
از زمان شیوع کرونا تا کنون حدود ۲۸میلیارد پیام بین فعالان و کاربران شبکه ملی شاد رد و بدل شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ وزیر آموزش و پرورش امشب در دوازدهمین نشست شورای آموزش و پرورش گیلان در رشت با بیان اینکه روزانه بین ۵۰۰تا۷۰۰ هزار ارتباط زنده در شبکهی ملی شاد بین کاربران اعم از دانش آموزان، معلمان و مدیران مراکز آموزشی رد و بدل میشود گفت: امروز شبکهی شاد به عنوان نماد تحقق دولت الکترونیک، بزرگترین عرصهی ارایهی خدمات مبتنی بر آی تی ست و این مهم در آینده بسترهای جدیدتری در عرصهی آموزش مجازی در کشور ایجاد خواهد کرد.
محسن حاجی میرزایی افزود: نتیجهی بررسیهای یک گروه ۶۰۰هزار نفری از کارشناسان وزارت آموزش و پرورش در سال۱۳۹۹ نشان میدهد که از جمعیت ۱۵/۵میلیون نفری دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در سراسر کشور، تنها ۳دهم درصد از اموزش بازمانده اند و بقیه از طریق آموزش مجازی، مدرسهی تلوزیونی و بستههای آموزشی توانسته اند به تحصیل ادامه دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه ۷۰درصد از دانش آموزان کشور به شبکهی ملی شاد دسترسی دارند گفت: برای ۳۰درصد باقیمانده هم که از اینترنت و ابزار هوشمند برخوردار نبودند، از شیوهی ارسال بستههای آموزشی و کلاسهای تلوزیونی استفاده شده است.
وزیر آموزش و پرورش همچنین افزود: با شیوع بیماری کرونا نظام یادگیری جهان با برگترین چالش قرن روبرو شد بطوریکه ۷۰درصد معلمان در کشورهای مختلف برای نخستین بار با آموزش مجازی اشنا شدند و در شرایط سخت ناشی از نبود سازوکارها قرار گرفتند.
وی با تبیین اهمیت شوراهای استانی آموزش و پرورش بر ضرورت تعامل و همکاری مجموعهی دست اندرکاران برای توسعهی روزافزون و ارتقاء هرچه بیشتر آموزشهای مجازی تاکید کرد و گفت: تا کنون تهدیدهای آموزشی ناشی از شیوع کرونا در بستر بهره گیری از فضای مجازی و برنامه ریزیهای وزارت و پرورش به فرصت تبدیل شده و ارایه خلاقیت و نبوغ کاربران در این فضا میتواند عملکرد شبکه ملی شاد را در بستر آموزشی کیفی دانش اموزان ارتقاء دهد.
وزیر آموزش و پرورش در پایان سخنانش با قدردانی از مشارکت مجمع خیران مدرسه ساز گیلان در توسعهی فضاهای آموزشی افزود: مشارکت کامل خیران در ۷۰درصد از طرحهای عمرانی آموزش و پرورش استان در یکسال گذشته ستودنی ست.
استاندار هم در این نشست گزارشی از عمدهترین تصمیمات و مصوبات شورای آموزش و پرورش گیلان پس از شیوع بیماری کرونا و راه اندازی آموزش مجازی برای حدود ۵۰۰هزار دانش آموز گیلانی ارایه کرد و گفت: مردم فرهنگ دوست گیلان در اجرای طرح آجر به آجر هم در زمرهی استانهای برتر کشور قرار دارد.
ارسلان زارع همچنین برنامههای مهم استان برای تحقق عدالت آموزشی در مناطق مختلف شهری و روستایی استان را در قالب طرح تقویت بنیهی علمی دانش آموزان تشریح کرد و گفت: نتیجهی کنکور سراسری سال قبل نشان داد که چکونه دانش اموزان مناطق محروم و روستایی گیلان به رتبههای برتر دست یافتند.
محمد رحمتی مدیرکل آموزش و پرورش گیلان هم در گزارشی گفت: در حال حاضر ۷۸درصد از دانشآموزان گیلان از طریق فضای مجازی و به طور غیرحضوری در کلاسهای تحصیلی شرکت میکنند و بقیه با دریافت بستههای آموزشی و یا مدرسه تلویزیونی، به تحصیل خود ادامه میدهند.