• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۱۶۴۶
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

فرانشیز بیماران کرونایی ۱۰ درصد شد

معاون کل وزیر بهداشت: طبق تصمیم وزارت بهداشت، خودپرداخت و فرانشیز بیماران کرونایی در خدمات سرپایی و بستری از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد تا فشار مالی کمتری به مردم وارد شود.

فرانشیز بیماران کرونایی ۱۰ درصد شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر ایرج حریرچی، افزود: متأسفانه برخی از افرادی که آزمایش کرونای آن‌ها مثبت شده است اصول قرنطینه را رعایت نمی‌کنند و از قرنطینه خارج می‌شوند، آمار این افراد قابل توجه است. طبق گزارش دیروز وزارت بهداشت ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از افرادی که تست مثبت داشتند از قرنطینه خانگی خارج شدند و بعضاً تا ۵۰ کیلومتر هم در سطح شهر تردد داشتند.
دکتر حریرچی در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا در استان قزوین در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت فعلی کشور، گفت: در حال حاضر میزان بسیار قابل توجهی افزایش از لحاظ ابتلا، بستری و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا را در کشور شاهد هستیم.
وی افزود: امروز نیز به منظور بررسی ابعاد مختلف مقابله با بیماری کرونا در استان قزوین حضور پیدا کردم، استان قزوین جزو استان‌هایی است که طی یک هفته اخیر اقدامات خیلی خوبی در حوزه قرنطینه‌سازی شهر، کاهش میزان تماس اجتماعی، تعطیلی صنوف حتی برخی از صنوف گروه یک، انجام داده است.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: تا ۳۰ فروردین میزان بستری در استان قزوین نسبت به اوج‌گیری سوم و حتی چند روز گذشته افزایش پیدا کرده است بنابراین لازم است که اقدامات بیشتری در زمینه کاهش تردد و فاصله‌گذاری اجتماعی صورت بگیرد.
وی تأکید کرد: تمهیدات لازم برای افزایش تعداد آزمایش نیز انجام شده است، اما باید توجه داشت نکته کلیدی این است که کم هزینه‌ترین و در عین حال مؤثرترین اقدامی که برای مقابله با کرونا در این مرحله می‌توان انجام داد، قرنطینه‌سازی افراد مبتلا است.
دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت شده است اصول قرنطینه را رعایت نمی‌کنند و از قرنطینه خارج می‌شوند، آمار این افراد قابل توجه است طبق گزارش دیروز وزارت بهداشت ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از افرادی که تست مثبت داشتند از قرنطینه خانگی خارج شدند و بعضاً تا ۵۰ کیلومتر هم در سطح شهر تردد داشتند، در این زمینه تصمیماتی گرفته شده و لازم است اقداماتی اساسی صورت بگیرد.
وی با اشاره عملکرد خوب قزوین در بخش کاهش مراجعات به بیمارستان، یادآور شد: طرح درمان در منزل در استان قزوین اجرایی شده است که طی آن همه امکانات درمانی در منزل در اختیار فرد مبتلا قرار داده می‌شود و دیگر نیاز نیست فرد برای دریافت خدمات به بیمارستان مراجعه کند، این طرح جدید کشوری است که توسط قزوین اجرا می‌شود.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: در این طرح دارو‌های مورد نیاز نیز در منزل به فرد تحویل داده می‌شود و همین امر باعث کاهش تردد بیماران کرونایی در سطح شهر خواهد شد، همچنین دارو‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: طبق تصمیم دیروز وزارت بهداشت، خودپرداخت و فرانشیز بیماران کرونایی در خدمات سرپایی و بستری از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد تا فشار مالی کمتری به مردم وارد شود.

 طی ۵ روز آینده یک میلیون واکسن تزریق می‌شود 
دکتر حریرچی اضافه کرد: یکی از اقدامات مهمی که در آن تلاش خوبی صورت گرفته واکسیناسیون است، طی سه تا پنج روز آینده یک میلیون نفر از مردم در گروه‌های سنی خاص تحت پوشش واکسیناسیون قرار خواهند گرفت.
وی افزود: تلاش برای واردات واکسن و تولید واکسن کماکان ادامه دارد، از مردم کشورمان درخواست می‌کنم هر واکسنی که مورد تأیید سازمان غذا و دارو است بدون هیچ شکی و با همکاری کامل تزریق کنید، هیچ واکسنی عارضه‌اش صفر نیست، ولی عوارض واکسن‌ها ناچیز و منافع آن کثیر است لذا هر واکسنی که خدمتگزاران شما در وزارت بهداشت توصیه کردند تزریق کنید.
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: افرادی که بیشتر در معرض ابتلا و در معرض مرگ‌ومیر هستند در اولویت ما قرار دارند، طبق نظر ستاد ملی واکسیناسیون در مرحله یک گروه بهداشتی و درمانی و افرادی که در مراکز نگهداری سالمندان و جانبازان فعالیت می‌کنند و در معرض ابتلای بالا بودند واکسن دریافت کردند.
آقای حریرچی اضافه کرد: در فاز دوم که هفته اول و دوم اردیبهشت است واکسن به گروه‌های سنی که بالاترین رده سنی هستند تزریق می‌شود و گروه بعدی افراد ۱۵ تا ۶۴ ساله‌ای هستند که یکی از بیماری‌های زمینه‌ای را دارند، در حال حاضر واکسیناسیون عمومی در کشور شروع شده است و تلاش ما افزایش واردات و سرعت بخشیدن به تولید است.
وی با اشاره به واکسن‌های ایرانی، خاطرنشان کرد: واکسن ایرانی انستیتو پاستور آماده است که به زودی توزیع می‌شود، همچنین واکسن برکت به صورت انبوه توزیع خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت افزود: این مطلب که افراد برای دریافت سریعتر واکسن، ۳۰۰ هزار تومان باید پرداخت کنند وجود ندارد و هیچ فردی این مسئله را قید نکرده است، ما حداکثر تلاشمان را می‌کنیم که با استفاده از اصول مدیریت هوشمند محدودیت‌ها میزان ابتلا را کاهش دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)