برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۱۹ هزارهکتار در خوزستان
پیش بینی میشود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول از مزارع شهرستانهای دزفول، اندیمشک، شوش و شوشتر برداشت شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس کارگروه کشت چغندرقند استان خوزستان با بیان اینکه برداشت محصول چغندرقند از ۲۰ فروردین ماه آغاز شده و تا ۱۰ تیرماه ادامه داد افزود: چغندرقند تولید کشاورزان شمال خوزستان به ۱۰ کارخانه طرف قرارداد منتقل و شکر آن استحصال میشود که یکی از این کارخانهها در شهرستان شوش و ۹ کارخانه دیگر در استانهای همجوار هستند.
منوچهر زارع کریمی درخصوص مشکلات این کشت در سال زراعی جاری گفت: با توجه به کاهش بارندگی سال زراعی جاری و خشکسالی، خساراتی به مزارع چغندر قند وارد شده که بر عملکرد آن اثر منفی گذاشته است.
رئیس کارگروه کشت چغندرقند استان خوزستان سطح زیر کشت مزارع چغندرقند در شهرستانهای دزفول، اندیمشک، شوش و شوشتر را بیش از ۱۹ هزار هکتار عنوان کرد و گفت: پیش بینی میشود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول از این مزارع برداشت شود.
وی با بیان اینکه برآورد خسارت وارد شده در پایان برداشت اعلام خواهد شد، افزود: ادوات برداشت محصول چغندرقند بیش از ۳۰ سال کارکرد دارند و فرسودگی آنها از جمله مشکلات برداشت این محصول است.
بیشتر بخوانید:اختصاص سوخت تشویقی به خودروهای حمل چغندر قند
زارع کریمی مشکل حمل و نقل محصول چغندرقند به استانهای مقصد را از دیگر مشکلات کشاورزان دانست و گفت: برای حمل بیش از ۷۵۰ هزار تن محصول چغندرقند به سایر استانها نیازمند ناوگان فعال و منسجم در قالب شرکتهای بزرگ حمل و نقل هستیم که متاسفانه خوزستان از این مزیت محروم است.