تولیدگوشت بوقلمون در خوزستان
تولید گوشت بوقلمون در واحدهای صنعتی استان خوزستان به طور متوسط ۳۲۶تُن در سال میباشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیر امور طیور خوزستان گفت:
استان دارای ۷واحد بوقلمون صنعتی در شهرستانهای لالی، دزفول، هندیجان، مسجدسلیمان و اندیمشک میباشد و شهرستان دزفول با سه واحد فعال رتبه اول تولید گوشت بوقلمون در خوزستان است.
آصفی افزود: ظرفیت تولید واحدهای صنعتی استان در حال حاضر ۳۴۰۰۰قطعه در هر دوره میباشد.
وی ادامه داد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و به منظور ایجاد اشتغال در سطح استان در حال اخذ *مجوز زنجیره یکپارچه پرورش بوقلمون روستایی* میباشیم که از این محل امکان احداث واحدهای کوچک روستایی با رعایت ضوابط دامپزشکی و نظام مهندسی قابل احداث میباشد و این امکان فراهم میشود که نهاده مورد نیاز واحدهای زیر مجموعه این زنجیره از نهادههای دولتی برخوردار باشند.
مدیر امور طیور خوزستان اظهار داشت:حدودا ۷۰درصد هزینه جاری یک دوره پرورش بوقلمون هزینه خوراک میباشد که با تامین آن با نرخ مصوب، قیمت تمام شده گوشت بوقلمون در سطح استان متعادل خواهد شد.