• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۱۶۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آمریکا شورای امنیت را به «قربانگاه حقوق بشر» تبدیل کرده

دبیر ستاد حقوق بشر: «اربابان آمریکایی» با تشدید خصومت علیه انسان، شورای امنیت سازمان ملل را به «قربانگاه حقوق بشر» تبدیل کرده‌اند.

آمریکا شورای امنیت را به «قربانگاه حقوق بشر» تبدیل کردهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی باقری‌کنی در نشست مجازی بین‌المللی «جوانان حامی فلسطین» که با حضور فعالان حقوق بشری کشورهایی، چون ایتالیا، سوریه، پاکستان، بحرین، فلسطین، عراق، یمن برگزار شد، افزود: رژیم آمریکا با بیش از هفت دهه حمایت از اشغالگری، تجاوزگری و جنایت‌پیشگی رژیم صهیونیستی، اکنون با همه‌ی توان از نسل‌کشی جلادان صهیونیست در غزه حمایت نموده و با گستاخی تمام و برای سومین بار، حتی از صدور بیانیه شورای امنیت سازمان متحد نیز جلوگیری کرده است.
وی با اشاره به رویکرد ضدانسانی رژیم آمریکا در قبال حقوق اساسی ملت فلسطین، گفت: رویکرد جنایتکارانه رژیم آمریکا در سومین وتوی صدور بیانیه از سوی شورای امنیت سازمان ملل عملاً به معنای «وتوی حقوق بشر» و به سخره‌گرفتن انسان و حقوقش از سوی «گستاخ‌ترین مدعی حقوق بشر در جهان» است.
دبیر ستاد حقوق بشر با تأکید بر هم‌افزایی شیطانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در نابودی ملت و محو کشور فلسطین افزود: اگر «مزدوران صهیونیست» با استمرار جنایت و کشتار، زندان بزرگ غزه را به «قتلگاه وجود بشر» تبدیل کرده‌اند، «اربابان آمریکایی» با تشدید خصومت علیه انسان و انسانیت، شورای امنیت سازمان ملل را به «قربانگاه حقوق بشر» تبدیل کرده‌اند.
باقری‌کنی با اشاره به تهاجم سنگین نظامی رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع فلسطینی و بایکوت گسترده رسانه‌های بین‌المللی ادامه داد: صهیونیست‌ها و متحدین غربی‌اش تصور دارند می‌توانند صدای مقاومت را خاموش کنند؛ اما مقاومت قوی‌تر از همیشه و صهیونیست‌ها ضعیف‌تر از همیشه هستند، چراکه پژواک و امتداد گفتمان مقاومت نه‌تن‌ها در سطح منطقه، بلکه حتی در قلب افکار عمومی آمریکا و اروپا به وضوح دیده می‌شود.
وی افزود: در موضوع فلسطین، آمریکا و اروپا به دلیل حمایت‌های مستمر و متنوع سیاسی، رسانه‌ای و حقوقی از رژیم صهیونیستی و نیز پشتیبانی‌های تسلیحاتی و تجهیزاتی از این رژیم، صلاحیتی برای ایفای نقش میانجی میان اشغالگران و صاحبان اصلی سرزمین فلسطین را ندارند.
دبیر ستاد حقوق بشر با انتقاد از «حمایت جنایتکارانه رژیم آمریکا و دولت‌های اروپایی از رژیم صهیونیستی» اذعان داشت: غرب وقیحانه در تلاش است «تجاوز اشغالگران» به صاحبان اصلی سرزمین مقدس فلسطین را با عنوان «دفاع مشروع» توجیه کنند، در حالی که جنایت‌های صهیونیست‌های اشغالگر در هیچ مکتب حقوقی، دفاع مشروع تلقی نخواهد شد، چراکه قطعاً متجاوز و اشغالگر نمی‌تواند مدعی مالکیت مشروع باشد.
وی گفتمان مقاومت را «میدان‌دار میدان رفع اشغال از سرزمین مقدس فلسطین خواند» و گفت: خیانت اخیر چند حاکم عقب‌افتاده عربی در ایجاد تعامل با اشغالگران، قطعاً به ضرر ملت‌های منطقه بوده و این اقدام، بازی دیپلماسی برای تأمین اهداف صهیونیست‌ها است که با هزینه امت اسلامی و با نقش‌آفرینی چند حاکم غیرمردمی عربی شکل گرفته است.
باقری‌کنی بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های دانشجویی و جوانان در کشور‌های حوزه مقاومت را مسئولیت سنگین همه دست‌اندرکاران عرصه‌های سیاسی و رسانه‌ای توصیف کرد و افزود: ستاد حقوق بشر از تشکل‌های دانشجویی جهان اسلام و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌خواهد استیفای حقوق مردم فلسطین را به مطالبه فراگیر جهانی از نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل، شورای امنیت و شورای حقوق بشر و یا مراکز حقوق بشر اروپایی تبدیل کنند تا ندای مظلومیت مردم بی‌گناه فلسطین را به گوش جهانیان رسانده شود.
در این نشست مجازی فعالان حقوق بشری جهان اسلام دیدگاه‌ها و نظرات خود را در خصوص مسئله فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی سمنان برای اجرای مانور زلزله فرضی
دانش آموز دیروز تا دانش آموز امروز
بازگشت به اساسنامه، کلید تحقق اهداف توسعه‌ای بخش معدن
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
بیرجند سومین مرکز استان سرد کشور
۱۳ آبان در اردبیل؛ نمایش اتحاد ملی و بصیرت نسل جوان
آغاز کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد
استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگران دانشگاهی در تصمیمات محیط زیستی
۶۷ درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است
دعوت جودوکاران نونهال زنجانی به اردوی تیم ملی جودو
استاندار تهران در راه بهارستان 
ادامه اختلال در پرواز‌های فرودگاه بندرعباس با کاهش دید افقی
پیشتازی بوتان و آیزوفید در عرضه‌های صادراتی بورس انرژی
اجرای مرحله «معاملات پایانی» در بورس تهران از ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تأکید بر همکاری بانک‌های ایلام در پرداخت تسهیلات
تعلیق و توقف ۲۱ نماد بورسی به علل نظارتی
آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش اصفهان
آغاز چهارمین اردوی تیم ملی قاریان نوجوان (اُسوه) از امروز
آسفالت ریزی میدان ورودی بویین میاندشت از سمت شمال شهر
پیشرفت ۷۰ درصدی زیرگذر محور شهرکرد–شلمزار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)