• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۷۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
بوشهر » اجتماعی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر:

قطعی برق خارج از برنامه و جدول اعلامی گزارش شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: قطع بابرنامه‌ی برق روزانه به دلیل اختلاف میان تولید و مصرف است و اگر قطعی برق خارج از برنامه باشد به‌دلیل اختلال در تجهیزات است و از مردم می‌خواهیم آن را گزارش دهند.

قطعی برق خارج از برنامه و جدول اعلامی گزارش شود
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ غلامرضا حشمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به این که در روز‌های گذشته به‌دلیل گسترش موج گرما در کشور افزایش چشمگیر برق را در پی داشته است، گفت: به‌دلیل محدودیت منابع آبی بخش مهمی از تولید نیروگاه‌های برق‌آبی از دسترس خارج شده و با افزایش فشار بر نیروگاه‌های حرارتی و تجهیزات شبکه شاهد محدودیت ۱۲ هزار مگاوات تولید برق در کشور هستیم. یعنی مصرف ۱۲ هزار مگاوات بیشتر از تولید است.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: باید اختلاف بالای میان تولید و مصرف جبران شود که بخشی از آن با اعمال محدویت بر صنایع و بخشی هم قطع بابرنامه‌ی برق خانگی است و استان بوشهر را نیز شامل می‌شود.
 
او اضافه کرد: اگر مدیریت بار و مدیریت مصرف نشود منجر به هشدار عملکرد سیستم‌های حفاظتی نیروگاه‌ها و تجهیزات شبکه انتقال برق خواهد شد و خاموشی گسترده شبکه برق را در پی خواهد داشت.
 
حشمتی در ادامه افزود: به این دلیل مجبور به خاموشی‌های بابرنامه هستیم تا تعادل ایجاد شود؛ هرچند امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ها و اعمال محدودیت در صنایع در روز‌های آینده فشار خاموشی‌ها کمتر شود، اما با پیشی‌بینی‌های انجام شده و روند افزایشی درجه حرارت دما تا سه چهار هفته آینده شرایط و کمبود تولید ادامه‌دار خواهد بود.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: در کنار خاموشی‌های بابرنامه، به‌دلیل فشار به خط انتقال ممکن است حوادث و اتفاقاتی رخ دهد، تجهیزات دچار اختلال شوند و خاموشی‌های بی‌برنامه اتفاق بیافتد.
 
غلامرضا حشمتی با اشاره به این‌که خاموشی بابرنامه یک ساعت و نیم است و اگر بیش از این شد بدون برنامه است، افزود: از مردم می‌خواهیم در صورت بروز خاموشی بدون برنامه و خارج از جدول، هم از سامانه ۱۲۱ و هم از برنامه «برق من» این مشکل را گزارش کنند تا اگر تجهیزی آسیب دیده است گروه‌های تعمیراتی به محل اعزام شوند.
 
او این را هم گفت که هرچند در ۲۴ ساعت گذشت در دو سه نوبت شاهد حوادثی ناشی از کمبود تولید بوده‌ایم، اما با مدیریتی که خواهد شد شاهد خاموشی بی‌برنامه نخواهیم بود و طبق لیست از پیش اعلام شده اعمال خواهد شد.
 
پرداخت خسارت به وسایل برقی آسیب‌دیده از قطعی برق
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: شرکت توانیر هر سال به‌صورت متمرکز با شرکت بیمه برای پرداخت خسارت به لوازم و تجهیزات آسیب‌دیده مردم از قطعی برق قرارداد دارد که امسال هم در حال رایزنی با یکی از این شرکت‌ها است، اما هنوز به ما ابلاغ نشده است.
 
غلامرضا حشمتی ادامه داد:، اما مردم می‌توانند برای وسایل برقی خود که به‌دلیل قطعی برق دچار خسارت شده پرونده ثبت کنند تا در اولین فرصت پس از کارشناسی خسارت آن‌ها پرداخت شود.
 
به‌دنبال خط انتقال برق پتروشیمی دماوند هستیم
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به این‌که برق پتروشیمی مبین در جنوب استان وارد مدار شده، گفت: رایزنی‌هایی برای استفاده از ظرفیت مازاد منطقه آزاد حوزه جنوب شده و بخش محدودی از آن یعنی چیزی نزدیک به ۶۰ مگاوات نیز وارد مدار شده و پیگیری لازم برای استفاده از ظرفیت مازاد دیگر شرکت‌ها نیز در حال انجام است.
 
غلامرضا حشمتی با اشاره به این‌که برق مازاد پتروشیمی دماوند نیاز به خط انتقال از محدوده شرکت به خط سراسری دارد، افزود: این کار نیاز به ایجاد ساختار برای ارتباط شبکه دارد و باید ۳۶ ساعت خاموشی به منطقه برای برقرای ارتباط برق داد که ما به‌دنبال حداقل تبعات این کار هستیم.
 
او اضافه کرد: پست‌ها نصب است و تنها خط انتقال باید برقرار شود که باید با اعمال خاموشی و مجوز کار، به‌زودی ارتباط الکتریکی برقرار شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقرار اورژانس ۱۱۵ اردبیل در مراسم تشییع آقای شهید ایران
بدرقه‌ای باشکوه برای تشییع‌کنندگان رهبر شهید در «اجتماع ۱۲۸»
قم در آغوش اندوه؛ پرشورترین وداع قرن با امام مجاهد شهید
رونالدو: این آخرین جام جهانی من بود
توصیه هایی برای تردد ایمن در ازدحام جمعیت
برقراری ۵ پرواز رفت و برگشت در فرودگاه شهید کاوه بیرجند، هفته آینده
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
حمل و نقل عمومی در مشهد، مهیای خدمت به عزاداران آقای شهید امت
رکورد تاریخی حمل‌ونقل عمومی تهران شکسته شد؛ جابه‌جایی ۲۴ میلیون نفری در مراسم تشییع
موکب‌های مستقر در مسیر قوچان_ مشهد، مهیای خدمت به عزاداران رهبر شهید امت
هلال‌احمر خراسان جنوبی با آمادگی ۱۰۰ درصدی در خدمت زائران رهبر شهید
تشکر سردار حسن‌زاده از حماسه مردم در بدرقه آقای شهید
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود بلژیک به مرحله یک چهارم با برتری مقابل آمریکا
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
تعطیلی های مرگبار سالروز استقلال آمریکا
هشدار حماس درباره کارشکنی رژیم صهیونیستی در اجرای توافق آتش‌بس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در قم
­برنامه بازی‌های امشب و بامداد فردا جام جهانی؛ بار دیگر تقابل رونالدو با اسپانیا
آغاز خرید مرحله جدید کالابرگ از امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۵
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵
تمهیدات حداکثری حمل و نقل عمومی برای تشییع پیکر امام مجاهد
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران
تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر رهبر شهید
گلچین تصاویر تشییع رهبر شهید انقلاب
واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک کد ملی با رقم آخر ۰، ۱ و۲ از امروز
بازتاب حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های جهان
مترو در مسیر تشییع ۱۵ تیر فعال است؛ احتمال بسته شدن موقت برخی ایستگاه‌ها
مازندران فردا سه شنبه تعطیل است
خبرنگاران راوی آخرین دیدار مردم با آقای شهید ایران (۱)
ورود خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران به مسیر تشییع
انسجام ملت؛ گذار از مصائب به سوی درخشش جهانی
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران _ ۳  (۱ نظر)
توزیع بیش از یک تن حلیم نذری در وزوان اصفهان  (۱ نظر)
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت (۱)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)