پخش زنده
امروز: -
قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو گفت: مسائل پشت پرده و زوایای پنهان مختلفی در ناکامی تکواندوکاران در المپیک توکیو موثر بود.
هادی افشار در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره ضعف تکواندو ایران در المپیک توکیو گفت: موارد زیادی در مورد ضعف تکواندو در المپیک مطرح است که نیاز به واکاوی دارد، بنابراین اگر فقط به چند نکته ساده اشاره کنیم، درست نیست. فدراسیون کار بزرگی انجام داده است تا مسائل پشت پرده نتیجه نگرفتن ملی پوشان در المپیک بررسی شود.
وی افزود: متاسفانه زوایای پنهان ضعف تکواندو در المپیک وسیعتر از چیزی بوده که در اذهان عمومی مطرح شده است؛ از جمله اینکه تیم ملی همه امکانات لازم را در اختیار نداشت تا به گفته سرمربی تیم ملی تکواندوکاران نتوانند، نتیجه مطلوب بگیرند.
این قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو گفت: آسیب دیدگی آرمین هادی پور قبل از بازیهای المپیک، کاهش وزن زیاد میرهاشم حسینی و نبود پشتیبانی لازم نکات منفی بود که در جلسات واکاوی به آن اشاره شد؛ بنابراین نگاهها باید برای تغییر و اصلاح وضع موجود باشد تا به شرایط بهتر برسیم.
وی افزود: قصد کارشناسان هم صدمه زدن به تیم ملی نیست. برای موفقیت تیم ملی باید به روزترین مطالب مطرح شود تا فدراسیون تصمیمی جدی برای اصلاح وضع موجود بگیرد.
افشار با بیان اینکه در نتیجه نگرفتن تیم ملی فقط سرمربی مقصر نیست، گفت: نتیجه بدست آمده، برآیند موارد مختلفی است که قبلا هم به پولادگر گفته بودیم. با این حال همه کارشناسان بر این اعتقاد بودند که قبل از المپیک انتقادی مطرح نگردد تا صدمهای به تیم ملی وارد نشود.
وی ادامه داد: برای هر المپیک جلسات فنی برگزار میشود و برای این المپیک هم پنج سال فرصت داشتیم تا مشکلات موشکافی شود. با این حال دربهای تیم ملی به روی قهرمانان و ارتباط با سرمربی تیم ملی و فدراسیون بسته بود.
مربی سابق تیم ملی گفت: تکواندو نیاز به پوست اندازی جدید دارد تا از انجماد فکری خارج شود و به محصول نهایی برسد. حاصل آن هم در مسابقات بین المللی مختلف و المپیک سنجیده میشود.
وی افزود: در این مدت چه مقدار برای آموزش، تربیت مربیان توانمند و استعدادیابی وقت گذاشتیم تا به استانداردهای جهانی برسیم؟ چند نفر از ردههای نوجوانان به تیم ملی اضافه شدند؟ این موارد سوالاتی است که در جلسات کمیته فنی مطرح میشود.
افشار تاکید کرد: نیاز است تا طرح جامع اصلاح در تکواندو تدوین شود و هر بخش را به افراد متخصص واگذار کنیم تا در نهایت با تشکیل اتاق فکر به رییس فدراسیون مشورت فنی داده شود.
وی افزود: قرار نیست، خط فکری پولادگر تغییر کند، او فرد باتجربه و بزرگی در امر مدیریت است و از نظرات با آغوش باز استقبال میکند، اما این اتاق فکر با افراد توانمند، نظرات خوبی به فدراسیون پیشنهاد میدهد.
قهرمان پیشین تیم ملی تکواندو در خصوص تشکیل بی نتیجه شورای فنی و کمیته فنی بعد از ناکامی در المپیک ۲۰۱۶ ریو گفت: امیدوارم در این دوره چنین اتفاقی رخ ندهد، متاسفانه تشکیل کمیته فنی به ۲ صورت درست نبود، چون هر فرد بهره برداری خود را داشت، اما حالا پای نگاه ملی و افتخارات تکواندو در میان است.
وی افزود: افرادی که به فدراسیون وصل هستند و برای منفعت شخصی خود تلاش میکنند، جایشان اینجا نیست، نفراتی باید در فدراسیون باشند که عاشق تکواندو هستند. مردم هم میدانند، چه کسانی واقعا برای تکواندو زحمت میکشند و این رشته را دوست دارند.
افشار گفت: تکواندوی ایران با افتخارات گذشته خود باید به سرعت در مسیر درست قرار گیرد و پیشرفت کند. همه هدف این اتاق فکر هم نقد و طرح نیازهای تکواندو است، اما فقط نقد کردن هنر نیست، باید به رییس فدراسیون ایده داده شود و اگر مورد استفاده قرار نگرفت، آن وقت او و دوستانش پاسخگوی ضعفها خواهند بود.