• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۵۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
هرمزگان » اقتصادی

دستور قضایی ترخیص ۱۶هزار تن برنج از بندرشهیدرجایی

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از صدور دستور قضایی برای ترخیص فوری محموله بزرگ و ۱۶ هزار تنی برنج وارداتی از بندر شهید رجایی بندرعباس برای ارسال به سراسر کشور با هدف کنترل قیمت‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، علی صالحی با حضور در اداره کل بنادر و دریانوردی استان و بندر شهید رجایی بندرعباس، ضمن ارزیابی کالا‌های اساسی موجود در محوطه و انبار‌های این مجموعه، دستورات لازم را به منظور تسریع در روند ترخیص و عرضه به موقع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری برای تأمین نیاز بازار و ارسال به سراسر کشور صادر کرد.

وی از محموله‌های کالا‌های اساسی و اقلام وارداتی موجود در انبارها، وضعیت ماشین آلات سنگین عمرانی- مهندسی و راه سازی رسوبی در بندر شهید رجایی بازدید و دستورات لازم را به منظور بهبود شرایط نگهداری و جلوگیری از تخریب و تضییع این اموال صادر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


صالحی در جریان این بازدید با اشاره به صدور دستور ویژه قضایی برای ترخیص محموله بزرگ برنج وارداتی از بندر شهید رجایی بندرعباس گفت: مقرر شد، اداره غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان به سرعت با رفع موانع موجود نسبت به ترخیص فوری محموله بزرگ ۱۶ هزار تنی برنج وارداتی و ارسال آن به اقصی نقاط کشور با هدف کنترل قیمت‌ها اقدام کند.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» و سیاست‌های ابلاغی از سوی ریاست محترم قوه قضاییه در خصوص لزوم کنترل گرانی‌ها با تسریع در روند ترخیص کالا‌ها و اقلام ضروری مورد نیاز مردم از بنادر و گمرکات، افزود: با هدف کنترل بازار و مقابله با گرانی‌ها در جریان این بازدید با حضور مسئولان قضایی استان و مدیران دستگاه‌های اجرایی، تصمیمات لازم به منظور شتاب بخشی به روند ترخیص کالا‌های اساسی گرفته شد و دستگاه‌های متولی، مکلف شدند نسبت به اتخاذ تمهیدات لازم و بسیج تمامی امکانات برای ترخیص فوری اقلام انبار شده در محوطه و انبار‌های گمرک و بندرشهیدرجایی که متأسفانه برخی از آن‌ها به علت طولانی شدن مدت نگهداری در معرض فساد و انقضای تاریخ مصرف قرار گرفته اند، به سرعت اقدام کنند.

علی صالحی افزود: رویکرد مسئولان قضایی در بازدید از بنادر و گمرکات، تعیین تکلیف سریع کالا‌های اساسی بویژه اقلام ضروری از مرحله ترخیص تا رسیدن به دست مصرف کنندگان است و این فرایند با توجه به ضرورت رفع موانع قانونی به صورت مستمر از سوی دستگاه قضایی استان هرمزگان پیگیری می‌شود.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان هرمزگان گفت: در نتیجه تصمیمات گرفته شده، فوراً ضمن تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگان سازمان‌های متولی، مقرر شد؛ در مهلت سه روز، لیست دقیقی از تمامی ماشین آلات سنگین عمرانی- مهندسی و راه سازی موجود به همراه جزئیات و علت معطلی در روند ترخیص آن‌ها به همراه گزارشی از علل و عوامل قصور و تقصیر هریک از دستگاه‌های ذیربط به همراه مستندات قانونی تهیه و برای رسیدگی به دادگستری استان ارائه شود.

این مقام قضایی افزود: با تعیین مهلت سه روزه، دستورات ویژه‌ای برای تکمیل مراحل کارشناسی و ارائه لیست ماشین آلات سنگین عمرانی- مهندسی و راه سازی رسوبی توسط اداره کل بنادر و دریانوردی صادر شد و همچنین اداره کل گمرکات استان هرمزگان نیز مکلف شد تا ظرف پنج روز ضمن تکمیل لیست مربوطه و انجام مراحل کارشناسی نسبت به ارائه آن به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اقدام کند تا برای فروش این ماشین آلات در مزایده طی یک ماه اقدام شود.

رئیس کل دادگستری دادگستری استان هرمزگان، بررسی فوری علل عدم نصب دستگاه‌های ایکس ری مورد نیاز برای جلوگیری از قاچاق و کنترل ورود و خروج کالا از اسکله شهید رجایی را از دیگر محور‌های این بازدید برشمرد و یادآور شد: بر این اساس، مقرر شد رونوشت نامه درخواستی که شرکت متولی امر خطاب به سازمان انرژی اتمی مطرح نموده است به دستگاه قضایی استان هرمزگان ارائه شود تا از دادگستری این موضوع پیگیری شود و سازمان انرژی اتمی در اسرع وقت نسبت به موضوع راه اندازی این دستگاه‌های ایکس ری، اظهار نظر کند. 

وی افزود: با هماهنگی‌های انجام شده، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان ضمن تأمین کامیون‌های مورد نیاز، نسبت به بارگیری محموله‌های کالا‌های اساسی و اقلام وارداتی از انبار‌های گمرک و اسکله شهید رجایی بندرعباس و ارسال آن‌ها به سراسر کشور، اقدام خواهد کرد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود سامانه بارشی از فردا به لرستان
مهار آتش سوزی جنگل های دیزمار
استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی ابزار امروز استکبار جهانی در عرصه جنگ نرم
آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان
راه اندازی باشگاه دانش اموزی سبزنامه از برگ تا برگ در صومعه سرا
اخبار کوتاه جمعه ۲۳ آبان در گلستان
یادواره شهدای منطقه شمال شهر اصفهان
جهاد پزشکان جهادی در معمولان
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
معدوم‌سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در خاتم
افتتاح مرغداری گوشتی در مرند
اختتامیه جشنواره پروازی هما در رامیان
بازگشایی محور ریلی هرمزگان و از سرگیری حرکت قطار‌ها
استقبال از مدال آورگلستانی مسابقات بازی‌های همبستگی  کشورهای اسلامی
برگزاری نشست کتابخوان فرهنگ محلی در سمنان
برداشت سیب زمینی پاییزه در الیگودرز
همدلی مردم روستای خوش ییلاق برای ساخت مسجد جامع
ارائه خدمات به بیش از ٣٢٠ نفر از اهالی روستای رباط پشت بادام
فعال اجتماعی سراوانی جوان تاثیر گذار اجتماعی ایران شد
کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)