• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
ورزشی » ساير حوزه ها

همکاری ایران و رومانی در حوزه ورزش و جوانان تقویت می‌شود

وزیر ورزش: ظرفیت‌های همکاری دو کشور ایران و رومانی در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان؛ بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

وزیر ورزش: ظرفیت همکاری ایران و رومانی تقویت می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدحمید سجادی در دیدار با «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در تهران با اشاره به اهمیت حوزه جوانان، گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور نسبت به جدی گرفتن موضوع جوانان، یکی از زمینه‌های مهم همکاری دو کشور ایران و رومانی، می‌تواند تعامل و ارتباط بین جوانان باشد تا با برگزاری جشنواره ها، هم اندیشی ها، تبادل تجارب بین جوانان تقویت شود و در عرصه‌ی تعاملات فرهنگی، تمرکز و توجه خاصی روی جوانان صورت گیرد.

وزیر ورزش و جوانان به آموزش عالی و ارتباطات دانشگاهی و ایجاد فرصت برای جوانان دو کشور اشاره کرد و افزود: با تعامل تحصیلی بین دو کشور، جوانان می‌توانند از فرصت‌های دانشگاهی همدیگر بهره ببرند.

سجادی بهره گیری امکانات ورزشی دو کشور را هم مورد توجه قرار داد و گفت: ایران و رومانی با بهره گیری از توانمندی‌ها و نقاط قوت خود می‌توانند زمینه تعامل، ارتباط و همکاری‌های ورزشی را هم توسعه دهند و بطور مثال با بررسی‌های کارشناسی، از ظرفیت رومانی برای برپایی اردو‌های تمرینی تیم‌های ملی ایران قبل از بازی‌های آسیایی و بازی‌های المپیک بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رومانی در رشته‌های دو و میدانی، ژیمناستیک، شنا، شیرجه، واترپلو و سوارکاری هم می‌تواند به توسعه‌ی این ورزش‌ها در ایران کمک کند.

سجادی، ظرفیت‌های إقلیمی ایران برای رشته‌های مختلف ورزشی را هم یکی از نقاط قوت کشور دانست و افزود: در فصول سرد سال، همانگونه که در مناطقی می‌توان اسکی روی برف انجام داد در مناطق جنوبی هم می‌توان از اسکی روی آب، لذت برد.

او از سایت موج سواری، سایت‌های پروازی و امکانات غواصی به عنوان دیگر ظرفیت‌های قابل توجه ورزشی و گردشگری در ایران نام برد که زمینه همکاری با دیگر کشور‌ها از جمله رومانی را دارد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد که استقبال و حضور در رویداد‌های مختلف ورزشی در هر دو کشور می‌تواند یک زمینه همکاری مشترک دیگر برای ایران و رومانی باشد.

سجادی گفت: فرصت و ظرفیت همکاری در عرصه‌های جوانان و ورزش بین رومانی و ایران وجود دارد و در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان، این ظرفیت ها، بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

میرلان کارمن گرکو، سفیر رومانی در تهران هم با ابراز خرسندی از نشست با وزیر ورزش و جوانان، گفت: ارتباط دیپلماتیک بین ایران و رومانی در سال آینده، یکصد و بیست ساله می‌شود به همین علت تمایل داریم که ارتباطات حوزه ورزش و جوانان بین ایران و رومانی تقویت شود و حتی برنامه‌های مشارکتی خوبی برگزار کنیم.

سفیر رومانی در تهران، موفقیت‌های ورزش ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک و دیگر موفقیت‌های اخیر را به وزیر ورزش و جوانان تبریک گفت و با ابراز خرسندی از موقعیت خوب ورزش ایران ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دو کشور در حوزه‌ی ورزش و جوانان با اتفاقات بهتری ادامه یابد.

میرلان کارمن گرکو از پیشنهادات سیدحمید سجادی در زمینه همکاری و ارتباطات دو کشور در حوزه‌های جوانان و ورزش ابراز رضایت کرد و افزود: فرصت‌های خوبی را وزیر ورزش و جوانان برای دو کشور تعریف کردند که قطعا زمینه اجرایی دارد و امیدوارم از این پس با تقویت ارتباطات، توسعه ورزشی هم در دو کشور بیشتر از گذشته محقق شود.

در این دیدار که در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد؛ اسماعیل احمدی سرپرست حوزه وزارتی، کاوه احمدی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و فرشید طهماسبی مدیرکل دفتر بین الملل این وزارتخانه هم حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت رسانی بیش از هزار و ۳۰چ خودرو در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری
راهکارهای رفع موانع سیاستی برای توسعه تولید کمپوست تصویب شد
تپه جوقین شهریار؛ اثر گردشگری دوره ساسانیان در شهریار
مسدودشدن برخی راه های فریمان 
جزیره لاوان در صدر بارندگی‌های هرمزگان
آغاز بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان لرستان
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و جشنواره یلدایی در قزوین
شب یلدا دور این آجیل‌ها را خط بکشید
تجلیل ازعوامل برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی در مهاباد
یک فوتی و سه مصدوم بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در بیستون
نصب پنل‌های خورشیدی در شهرستان میرجاوه
تیم والیبال شهرداری ارومیه بازهم در ارومیه برد
امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۳ هزار هرمزگانی
برگزاری همایش نان و سلامت در شهرستان دماوند
سوغاتی‌های یلدا قبل از خودش رسید
قم، دومین استان پایلوت حکمرانی قضایی هوشمند شد
اوسمار: فردا جزییات خیلی کوچک می‌توانند تعیین‌کننده باشند
پیگیری گرانی ها در مجلس
برگزاری جشنواره فرهنگی- آموزشی آداب و غذاهای سنتی در سرفاریاب
مرکز مشاوره مهر در چرام راه اندازی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)