• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۰۳۳۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۵
کیش » اقتصادی

کیش میزبان رویداد اقتصادی کیش اینوکس ۲۰۲۱

جزیره کیش میزبان سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی با حضور گسترده شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی است.

کیش میزبان رویداد اقتصادی کیش اینوکس ۲۰۲۱به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، مدیر برگزاری رویداد کیش اینوکس ۲۰۲۱ افزود: سیزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور و هشتمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی (کیش اینوکس ۲۰۲۱) با رویکرد‌های تازه و متناسب با نیاز‌های اقتصاد ایران در کیش برگزار می‌شود.

 آریا حمیدیان افزود: این رویداد اقتصادی با حضور بیش از ۲۰۰ سازمان و موسسه دولتی و خصوصی امروز تا ۱۱ آذر در جزیره کیش برگزار می‌شود.

حمیدیان گفت: حمایت ازجریان تولید داخل از طریق رفع موانع متعدد قانونی و اجرایی، گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی بنگاهها، کمک به تحقق هرچه بیشتر اصل ۴۴ و افزایش سهم بخش خصوصی در اقتصاد ملی، آسیب شناسی و بازنگری اقدامات پیشین در بازارپول و سرمایه، طراحی الگو‌های نوین تامین مالی، توسعه سرمایه گذاری‌های مولد، معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری و خصوصی سازی در سرزمین اصلی و مناطق آزاد و ویژه، توجه به سرفصل‌های تازه‌ای نظیر کسب و کار‌های اینترنتی، بررسی فرصت‌ها و تهدید‌های بازار رمزارز‌ها و نحوه مواجهه حاکمیت با این مقوله رو به رشد از محور‌ها و مباحث محتوایی رویداد کیش اینوکس است.

مدیر برگزاری رویداد کیش اینوکس ۲۰۲۱ گفت: رویداد پیش رو در سال تولید پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها و با توجه به رویکرد‌های اقتصادی دولت سیزدهم با مشارکت سیاست گذاران، دست اندرکاران، فعالان بازار‌های مالی، بازار سرمایه، اتاق‌های بازرگانی، شرکت‌های نوآور و دانش بنیان وسایر ذینفعان و علاقمندان، فرصت تازه‌ای برای بازنگری اقدامات انجام شده، ترسیم چشم انداز‌های نو و شکوفایی اقتصادی است که با وضعیت مطلوب، فاصله بسیاری دارد.

حمیدیان افزود: رویداد kishINVEX ۲۰۲۱ با محور‌های بازار‌های مالی ایران وجهان - الگو‌های نوین تامین مالی از بازار پول و بازار سرمایه، توسعه سرمایه گذاری مولد - معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری و خصوصی سازی در مناطق آزاد و سرزمین اصلی، بانکداری بین المللی - Offshore banking، دیپلماسی اقتصادی - توسعه تجارت با کشور‌های منطقه و حوزه CIS، اقتصاد دیجیتال - توسعه کسب و کار‌های هوشمند و کارافرینی نوآورانه، تاسیس بورس بین الملل - بررسی طر حها و برنامه‌های مربوط به ایجاد تالار ارزی و ارائه سهام ارزی از طریق بورس بین الملل در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، اقتصاد مسکن - نظام‌های نوین تامین مالی مسکن، آینده پژوهی - پیش بینی متغیر‌های اقتصادی، سرمایه اجتماعی و کارآفرینی در ایران و با حضور مقامات، مسئولین، دست‌اندرکاران و کارشناسان اقتصادی برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری همایش بزرگ الگوی مطلوب حکمرانی اقتصادی با موضوع موازنه سیاست، اقتصاد و سرمایه گذاری با محوریت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، سازمان بورس و اوراق بهادار، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و مجلس شورای اسلامی و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با سرفصل‌های بررسی جوانب پیوستن ایران به پیمان شانگ‌های در تکمیل پیوند با اوراسیا و پروژه کمربند – راه، تحلیل سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، فرصت‌ها و تهدید‌ها، فرصت‌های توسعه همکاری‌های تجاری ایران با همسایگان و کشور‌های منطقه، نقش مناطق آزاد و بورس بین الملل در جهانی سازی اقتصاد ایران، پیش بینی آینده اقتصاد در سناریو‌های مختلف پیش رو، روش‌های تامین مالی مگاپروژه‌ها و طرح‌های بزرگ صنعتی کشور - راهکار‌ها و چالش‌ها در نهم آذر و برگزاری ۲۰ نشست تخصصی وهمایش جانبی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر سخنران از کارشناسان برجسته اقتصادی کشور در روز‌های ۹ تا ۱۱ آذر با موضوعات و محور‌های مرتبط با مسائل روز اقتصادی کشور از دیگر برنامه‌های رویداد KishINVEX ۲۰۲۱ است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی در چهارمین استان عراق
تکرار لفاظی های انگلیس و فرانسه درباره تنگه هرمز
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
تولید موسیقی وداع و بدرقه رهبر شهید در صداوسیمای لرستان
آیین رسمی و عمومی بدرقه «آقای شهید ایران» 6 صبح آغاز می‌شود
استقرار موکب فرهنگی، هنری گیلان برای بزرگداشت عروج امام شهید در تهران
تعطیلی سه استان عراق به مناسبت تشییع پیکر رهبر شهید امت
فنلاند در پی خرید سامانه دفاع هوایی پیشرفته از سوئد
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
اعزام بیش از ۶۱ هزار خوزستانی به تهران برای بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید ایران
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ تیر ۱۴۰۵
برنامه پرواز‌های فرودگاه و حرکت شناور‌های بندرگاه کیش، ۱۳ تیر
دستگیری عاملان قدرت نمایی در شهرستان قدس
لرستانی ها در سوگ قائد شهید راهی تهران شدند
اعلام مراسم‌ وداع و بزرگداشت قائدشهید امت در لرستان
تهران دربالاترین سطح آمادگی امنیتی برای مراسم تشییع رهبر شهید/بازگشایی درهای مصلی ساعت۶صبح
شرط دولت سودان برای پایان جنگ داخلی
ادای احترام مردم آذربایجان غربی به آقای شهید ایران
قطع برق ماینر‌های قاچاق با حکم تعزیرات حکومتی در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)