• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۹۳۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

آغاز نخستین روز جشنواره فیلم فجر با نمایش دو فیلم

نخستین روز چهلمین جشنواره سراسری فیلم فجر در کاخ جشنواره با دو فیلم «بیرو» اثر آقای مرتضی علی عباس میرزایی و «مرد بازنده» به کارگردانی آقای محمد حسین مهدویان میزبان اهالی رسانه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نخستین روز از چهلمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد که مدتهاست از آن به عنوان کاخ جشنواره یاد میشود، اهالی رسانه‌ها و هنرمندان مدعو با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به تماشای دو فیلم بیرو مرتضی علی عباس میرزایی در ساعت ۱۳ و مرد بازنده به کارگردانی محمد حسین مهدویان در ساعت ۱۵:۴۵ خواهند نشست.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


جلسات نقد و بررسی و پرسش و پاسخ اهالی رسانه‌ها با عوامل و دست اندرکاران این دو فیلم به محض پایان اکران آثار سینمایی به ترتیب در ساعت‌های ۱۵ و ۱۸:۳۰در برج میلاد برگزار می‌شود.
فیلم سینمایی بیرو که به اصطلاح افتتاحیه جشنواره نیز محسوب می‌شود، سومین فیلم سینمایی اقای مرتضی علی عباس میرزایی و به تهیه کنندگی آقای مجید برزگر روایتی از زندگی آقای علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران از دوران کودکی تا ورود به فوتبال حرفه‌ای و عضویت در تیم ملی فوتبال ایران است. شاید ساخت این فیلم با توجه به جوان بودن بیرانوند عجیب و زود به نظر بیاید.

حسین بیرانوند، رضا داود نژاد، سیاوش چراغی پور، سعید داخ، صحرا اسدالهی، محمد علیمحمدی، سهیل قنادان، مهدی زمین پرداز، ستایش تارانی، سارا والیانی، ابوذر فرهادی، مبین بهاروند، محمد نیکبخت، مجید پتکی، مهران نائل، محمد عسگری، امین میری، مرتضی تقی زاده، وحید نفر، حامد نساج، علیرضا جلیلی از جمله بازیگران این فیلم هستند.

دیگر فیلم روز نخست جشنواره برای اهالی رسانه مرد بازنده به کارگردانی محمد حسین مهدویان، فیلمنامه حسین حسنی، ابراهیم امینی، محمد حسین مهدویان و تهیه کنندگی امیر بنان و کامران حجازی ساخته شده است.

مرد بازنده داستان پلیسی را روایت میکند که مردی درگیر پرونده قتلی میشود و هرچه بیشتر در این پرونده پیش می‌رود ماجرا پیچیده‌تر میشود به نحوی که زندگی شخصی او را نیز درگیر میکند. گریم سنگین جواد عزتی در این فیلم و انتشار آن در فضای مجازی بسیاری را مشتاق تماشای این فیلم کرده است.

آقای مهدویان که نخستین بار در سال ۱۳۹۴ با فیلم ایستاده در غبار حضور در جشنواره فیلم فجر را تجربه کرد و موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد، پس از آن با فیلم‌های ماجرای نیمروز و رد خون توانست مجدد این موفقیت را تکرار کند. او همچنین برای ساخت فیلم درخت گردو موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره سی و هشتم شد. مهدویان با ساخت فیلم مرد بازنده هفتمین حضور متوالی در جشنواره فیلم فجر را تجربه می‌کند.

نقش‌های اصلی فیلم مرد بازنده را زوج عزتی – آزادیور ایفا کرده اند که در مجموعه تلویزیونی محبوب زخم کاری نیز با یکدیگر همبازی بودند و توانستند به خوبی از عهده نقش خود بربیایند. از دیگر بازیگران این فیلم می‌توان به بابک کریمی، آناهیتا درگاهی، مهدی زمین پرداز و امیرحسین هاشمی اشاره کرد.

مدیر فیلمبرداری این اثر هادی بهروز، چهرهپرداز: شهرام خلج، طراح صحنه: بابک کریمی، تدوین: سجاد پهلوانزاده، صدابردار: هادی ساعدمحکم و موسیقی را حبیب خزاییفر بر عهده داشته اند.
از میان عوامل تولید این اثر شهرام خلج که پیش از این نیز سابقه همکاری با مهدویان را داشته است، در سه دوره سی و چهارم، سی و هفتم و سی و هشتم جشنواره فجر نامزد دریافت جایزه بخش چهره پردازی شد.

هادی بهروز به عنوان مدیر فیلمبرداری همانطور که پیش از این اشاره شد با دو فیلم، شهرام خلج با چهره پردازی دو اثر در چهلمین جشنواره فجر حضور دارند.

امسال نخستین بار است که فیلم‌های جشنواره فیلم فجر، در دو نوبت نمایش داده می‌شود تا از طرفی از تراکم تماشاگران برای جلوگیری از شیوع کرونا بکاهد و همچنین فرصتی برای تماشای فیلم در دیگر ساعات روز برای علاقه‌مندان ایجاد کنند. امروز فیلم بیرو همچنین در ساعت ۱۹:۱۵ همچنین فیلم مرد بازنده در ۲۱:۳۰ به نمایش در می‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام اکیپ های جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی به مراسم بدرقه قائد شهید امت اسلامی
آغاز اردوی برون‌مرزی تیم ملی والیبال در صربستان
دوازدهم تیر؛ اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و گرمسار
هنر نصف جهان در بن‌بست صادرات
پویش ملی «عهد می‌بندم...» برگزار می‌شود
دعوت از مردم برای حضور در آیین‌های وداع‌ و تشییع رهبر شهید
اتحاد جهان اسلام درسایه رهنمود‌های رهبر شهید امت اسلام
اصفهان در آماده‌باش کامل برای بدرقه رهبر شهید
استقرار ۷۰۰۰ چادر برای اسکان زائران در مرقد امام خمینی (ره)
ورود وزیرکشور پاکستان به تهران
راهکارهایی برای پیشگیری از گرمازدگی
کیفیت هوای چهارمحال و بختیاری دومین روز متوالی ناسالم
۲۰۰ موکب در جاده های اصفهان،قم و تهران پذیرای زائران بدرقه رهبر شهید
آغاز به کار موکب رسانه‌ای صداوسیمای خوزستان در اهواز با محوریت بدرقه قائد شهید امت
اسدبیگی به دهوک پیوست
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود نفسگیر پرتغال در شب طلسم‌شکنی رونالدو
زنجان، مهیای بدرقه‌ای تاریخی
دومینوی استعفاء در پنتاگون؛ کناره گیری یک ژنرال ارشد دیگر
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۱۷ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)