• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۰۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
عباس عبادی در نشست خبری:

تبدیل وضعیت پرستاران در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱

معاون پرستاری وزارت بهداشت، تبدیل وضعیت پرستاران را در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱ اعلام کرد.

تبدیل وضعیت پرستاران در انتظار تعیین تکلیف بودجه ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، «عباس عبادی» در نشست خبری که در استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، درباره تبدیل وضعیت قرارداد پرستاران، گفت: از ابتدای دوره کووید تا ۲۴ بهمن ۹۹ که آخرین آزمون استخدامی برگزار شد، مجموعا در نظام سلامت مجوز جذب ۵۵ هزار نفر را داشتیم که حدود ۴۲ درصد از این گروه برای پرستاری بود و فرایند جذب آن‌ها به پایان رسیده است. این قاعده به غیر از تبدیل وضعیت عزیزان ایثارگر است؛ اما تعداد زیادی از همکاران وضعیت استخدامی به شکل قراردادی، تبصره‌ای و ... است که اواخر آبان با مکاتبه وزارت بهداشت با ستاد ملی کرونا و سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری استخدامی، تبدیل وضعیت کارکنان را درخواست کردیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: اعتبارات این موضوع باید برای سال ۱۴۰۱ بررسی شود؛ با تعامل فشرده‌ای که معاونت توسعه وزارت بهداشت با مبادی ذی ربط مانند سازمان اداری استخدامی و کمیسیون‌های تخصصی مجلس دارد، باید منتظر تصویب نهایی بودجه باشیم تا ببینیم اعتبارات در نظر گرفته شده برای این امر چقدر است، تا حدود دو هفته آینده که بودجه در صحن مجلس شورای اسلامی نهایی شود، می‌توانیم توضیحات بهتری ارائه دهیم.

وی ادامه داد: موضوعات معیشتی، دستمزد و ... مطالبات به حق است که جزو موانع خدمتی دسته بندی شده‌اند و باید این موانع برطرف شوند؛ از نظر سرانه پرستار به جمعیت و تخت و مدل‌های پرداخت باید نیز موانع رفع شود. بخشی از مدل پرداخت تعرفه گذاری خدمات پرستاری و بخشی به روز رسانی پرداخت‌ها و معوقات است که در چند روز آینده با پیگیری مقام محترم وزارت امیدواریم این فاصله و تاخیر در پرداخت به حداقل ممکن برسد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت تاکید کرد: معنای عدالت در سلامت، دسترسی به موقع و ارزان به خدمات با کیفیت و با صرفه برای همه مردم است. همکاران پرستار نقش کلیدی در این امر دارند و یکی از وظایف مهم وزارت بهداشت فراهم کردن سلامتی قبل از بروز بیماری برای مردم و ارائه خدمات تخصصی‌تراست. اکنون فضای خدمتی ما در چارچوب بیمارستان‌ها محدود می‌شود؛ درحالی که این توانمندی وجود دارد که عرصه خدمت خود را به سطح جامعه ببرند.

عبادی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تعرفه گذاری خدمات پرستاری، گفت: با تاکید مقام معظم رهبری و خبر خوبی که روز یکشنبه ۱۱ بهمن اعلام شد، شورای عالی بیمه، ضریب ریالی و ارزش نسبی خدمات را به تصویب نهایی رساند و به زودی در صحن دولت مصوبه آن اخذ خواهد شد. بر اساس قولی که دادیم، از اول دی ماه این موضوع عملیاتی شده، اما بر طبق مدل پرداختی که اکنون وجود دارد، پرداخت کارانه با حداقل شش ماه تاخیر صورت می‌گیرد. در حال حاضر کارانه دریافتی همکاران مربوط به تابستان امسال است؛ بنابراین، وصولی تعرفه و کارانه مرتبط با نظام پرداخت جدید، احتمالا از اواخر بهار ۱۴۰۱ اتفاق خواهد افتاد. نحوه و مدل محاسبه این پرداختی از ابتدای دی ۱۴۰۰ بر اساس دستور العمل جدید خواهد بود.

وی با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز ابراز امیدواری کرد: بر اساس آرمان‌های انقلاب اسلامی که با هدف عدالت خواهی و تعالی همه انسان‌ها پایه ریزی شده است، ما و بدنه نظام سلامت برای ارتقا و اعتلای این شعار ارزشمند در کنار یکدیگر با برنامه ریزی و تدبیر، شاهد ارتقای شاخص‌های سلامت و دستیابی همگان به خدمات با کیفیت و ارزان قیمت باشیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درخصوص آمار شهدای پرستاری در ایام کرونا گفت: آمار شهدای پرستاری را در دو بخش می‌توان نام برد؛ همکارانی که در دوره کووید ناشی از این بیماری فوت کردند، حدود ۱۵۰ نفر است و فرایند بررسی شهادت این همکاران در کمیته‌ای در وزارت بهداشت است که مصادیق بررسی می‌شوند و آنچه که نهایی شده است ۶۶ نفر است و مابقی پرونده‌ها هم در دست اقدام است. درباره برخی همکاران چون مستندات به حد کفایت نبوده، در این کمیته مصداق شهادت تایید نشده است.

عبادی همچنین با تاکید برضرورت آینده نگری در حوزه سلامت، افزود: آینده پیش رو، آینده‌ای همراه با افزایش نرخ سالمندی در جامعه است و به موازات آن بیماری‌های مزمن افزایش خواهد یافت و مجموع این عوامل سبب می‌شود حتما به سایر نقش‌های حرفه‌ای مان بیشتر فکر کنیم. امیدواریم در این دوره با کمک رسانه‌ها و سیاستگذاری مناسب شرایطی فراهم شود که مردم عزیز از خدمات فنی و علمی ما بهره بهتری داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای پایلوت طرح ملی جایگزینی بخاری‌های فرسوده در چهارمحال و بختیاری؛ فیل‌آباد نخستین نقطه اجرای طرح
پیروزی تراکتور در دیدار تدارکاتی
گفت و گوی بی واسطه در میز خدمت + فیلم
تشییع پیکر مطهر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب؛۲۱ تیر ۱۴۰۵
مهار و اطفاء حریق در انبار تجهیزات اسقاطی بیمارستان فاطمه‌الزهرا (س) رباط‌کریم
توصیه‌های پلیس راه گلستان برای سفری ایمن
قدردانی مسئولان خراسان شمالی از حضور باشکوه در تشییع رهبری
بازار اصفهان پیوند عاشورا و ولایت
قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور با شکوه مردم در بدرقه رهبر شهید
برپایی نماز غیابی بر پیکر مطهر قائد شهید امت در کردستان
فرازی از خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های گلستان
گرامیداشت یاد وخاطره قائد شهید امت
نماز جمعه توابع قزوین + فیلم
بازگشایی راهروهای منتهی به رواق دارالذکر حرم رضوی
آتش‌سوزی در گاراژ خودروهای اسقاطی جاده خاوران مهار شد
آغاز مسابقات پدل FIP گرجستان با درخشش نمایندگان ایران
بدرقه ای برای تاریخ؛ تشییع رهبر شهید در آیینه وحدت امت
تداوم فریاد خونخواهی و انتقام امام شهید در قرارهای شبانه گلستان
آتش سوزی در شهرک صنعتی شهر سراب حمام پلدختر
تصویر هوایی از ساحل زیبای دستک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)