• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۳۳۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
ورزشی » ساير حوزه ها

سجادی: باید ورزش زورخانه‌ای به دنیا معرفی شود

وزیر ورزش با تاکید بر معرفی ورزش زورخانه‌ای، گفت: به واسطه ترویج ورزش زورخانه‌ای می‌توانیم نام و یاد مولا علی (ع) را در دنیا طنین‌انداز کنیم.

سجادی: باید ورزش زورخانه‌ای به دنیا معرفی شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سیدحمید سجادی به ویژگی‌های منحصر به فرد ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اشاره کرد و افزود: ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، یکی از معدود رشته‌هایی است که مراسم ویژه ضرب آهنگ، ریتم و دعای آغاز و پایان دارد و ورزشکارانش برای حضور در محل برگزاری این ورزش یعنی زورخانه باید مطهر و با وضو باشند.

وی گفت: در این رشته ورزشی از ابتدا تا انتها نام و یاد و ثنای خداوند و ائمه اطهار به ویژه مولای متقیان علی (ع) گفته می‌شود که این موضوع خود، باعث تفاوت ورزش زورخانه‌ای با سایر رشته‌های ورزشی است.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه سخنانش با تاکید بر معرفی ورزش زورخانه‌ای، افزود: به واسطه ترویج ورزش زورخانه‌ای میتوانیم نام و یاد مولا علی (ع) را در دنیا طنین انداز کنیم و این مهم باید با برنامه ریزی و بهره مندی از تمام ظرفیت‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

سجادی در ادامه توضیحاتی را در خصوص برنامه جشنواره مرشدان برتر ایران زمین ارایه کرد که به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) برگزار شد و از آن به عنوان برنامه‌ای زیبا و منحصر به فرد یاد کرد و گفت: به اعتقاد من آقای باران چشمه و همکارانش امروز گل کاشتند. با وجود اینکه نتوانستم به طور کامل در این مراسم حضور پیدا کنم در همین دقایق محو اجرای مرشد‌ها و اجرای جدید و شکل نوین ورزشکاران جوان و نوجوانان ورزش زورخانه‌ای که به صورت تیمی و تلفیقی تشکیل داده بودند، شدم.

وی ادامه داد: آنچه که امروز بر روی صحنه شاهد بودیم نشان دهنده تلاش، برنامه ریزی و دقتی بسیار بود که ورزشی دیدنی را بر روی صحنه ثبت کرد که قابل تقدیر است.

وزیر ورزش با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا ورزش زورخانه ای به تمامی دنیا معرفی شود، اظهار داشت:‌ ای کاش امروز همه دنیا می‌توانستند هنرنمایی، تبحر و قدرت ورزشکاران کشورمان در هنر‌های فردی ورزشکاران و مرشدان‌مان را ببینند و من بسیار امیدوارم بتوانیم با بهره‌برداری از تکنولوژی‌های جدید ارتباطی و فضای مجازی، این ورزش زیبا را به جهان نشان دهیم.

سجادی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های فدراسیون بین المللی ورزش‌های زورخانه‌ای که با ۸۵ عضو در داخل و خارج از کشور فعال است، اشاره کرد و افزود: با بهره مندی از ظرفیت فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه‌ای و تلاش این ورزشکاران، ورزش زورخانه‌ای به کشور‌های عضو ارائه شود.

وی در ادامه سخنانش رونمایی از سرود ملی ورزش‌های زورخانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند امروز مسئولان فدراسیون زورخانه‌ای توصیف و در ادامه از تلاش‌های سردار باران چشمه و همکارانش تقدیر کرد.

سجادی همچنین توسعه همگانی ورزش زورخانه‌ای را اقدامی مهم دانست و اظهار داشت: باید با همکاری رسانه ملی، صدا و سیما و فضای مجازی این ضرب‌ها و نوا‌ها را به سمع و نظر علاقمندان به ویژه خانواده‌ها برسانیم تا نوای ضرب و زنگ مرشد بیش از پیش حال و هوای مردم عزیز کشورمان را ورزشی و معنوی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)