پخش زنده
امروز: -
صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی به بازارهای جهانی علاوه بر گسترش بازار این تولیدات؛ رونق اقتصادی نیز برای کشور به همراه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، در جهت توسعه صادرات محصولات فناورانه ایرانی، ۱۷ خدمت تخصصی ارائه شد تا صادرات شرکتهای دانشبنیان و خلاق بیشتر شود.
«ارزیابی آمادگی صادرات»، «مانتورینگ و مشاوره صادرات»، «آموزشهای بازرگانی و صادرات»، «ابزارهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی و تبلیغات بینالمللی»، «حمایت از فعالیتهای بازاریابی»، «اخذ گواهینامهها و مجوزهای بینالمللی محصولات»، «حضور در نمایشگاههای خارجی (مستقل یا پاویون ملی)» و ... از جمله این خدمات است.
همچنین در این زمینه میتوان به «حمایت از اعزام هیاتهای تجاری برای نشستهای تجاری عمومی و تخصصی»، «حمایت از پذیرش هیاتهای تجاری»، «حضور در مناقصات بینالمللی»، «ارسال نمونه محصول»، «حمایت از واسطههای صادراتی»، «حمایت از عضویت در مراکز شتابدهی تجارت (داخلی و خارجی)»، «حمایت از ایجاد زیرساخت و اجرای پروژههای پایلوت در کشور هدف»، «حمایت از مشاوره قراردادهای تبادل فناوری» و «حمایت از خدمات تخصصی تبادل فناوری» اشاره کرد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور ایجاد و خلق ثروت برای جامعه از طریق صادرات محصولات با فناوری بالا، اقدام به حمایت از صادرات این محصولات به کشورهای دیگر کرده است و با ارائه خدمات تسهیل کننده؛ فرآیند صادرات کالاها و همچنین آموزش و مشاوره شرکتهای دانش بنیان و خلاق در حوزه صادرات را شتاب داده است و تاکنون ۶ هزار و ۵۲۰ شرکت از این خدمات استفاده کردهاند.
حضور شرکتهای دانش بنیان در بازارهای جهانی بهترین راه تثبیت حضور آنها در عرصه اقتصادی است به همین دلیل شرکتهای دانش بنیان و خلاق همواره به دنبال حضور در این بازار بزرگ و ارزشآفرین هستند؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با ارائه خدماتی از حضور آنها در عرصههای بین المللی حمایت میکند.