• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اهدای ۲۰ هزار نهال از سوی دانشگاه تهران به شهروندان

پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» امروز همزمان با روز درختکاری، در سراسر واحد‌های دانشگاه برگزار شد.

اهدای ۲۰ هزار نهال از سوی دانشگاه تهران به شهروندانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» علاوه بر غرس نهال با مشارکت اعضای هیات علمی، کارکنان و جمعی از فعالان دانشجویی، شامل برنامه‌های دیگری در راستای حفاظت از محیط زیست نیز بود که با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.
رویداد اهدای نهال مثمر به شهروندان از سوی دانشگاه تهران، از صبح امروز یکشنبه ۱۵ اسفند در مقابل سردر دانشگاه تهران آغاز شد و دانشجویان عضو انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی پس از اهدای نهال به شهروندان، آموزش‌های لازم درباره نحوه کاشت و نگهداری این نهال‌ها ارائه می‌کنند. در این پویش، ۲۰ هزار نهال از سوی دانشگاه تهران به شهروندان اهدا می‌شود.

سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) رونمایی شد
سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) نیز امروز همزمان با روز درختکاری با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران رونمایی شد. سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران، فضایی است که دانشجویان می‌توانند در آن به تبادل کتاب و حتی فروش کتاب‌های دست دوم خود بپردازند.
امیرحسین راحمی، مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران در آیین رونمایی از این سامانه که در جریان پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بر اساس متوسط جهانی، به ازای هر ۸ هزار برگ کاغذ، یک درخت قطع می‌شود؛ بنابراین وقتی امکان تسهیل برای تبادل کتاب فراهم آید، به نوعی از قطع درختان جلوگیری کرده‌ایم.
راحمی افزود: به ازای هر ۳۵ کتابی که در این سایت تبادل می‌شود، از قطع یک درخت جلوگیری شده و به صورت نمادین، یک درخت مجازی در سایت UTbook نمایه می‌شود. به موازات اضافه شدن هر درخت مجازی در این سایت، میزان تاثیر تبادل کتاب انجام‌شده در جلوگیری از تولید و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، محاسبه می‌شود و در سایت به نمایش درمی‌آید.
مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران با بیان اینکه همه مراحل طراحی و راه‌اندازی سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران با مشارکت داوطلبانه دانشجویی پیش رفته است، افزود: این سامانه علاوه بر تاثیرات زیست محیطی، یک نوع کمک به اقتصاد زندگی دانشجویی نیز محسوب می‌شود.

توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه
آغاز بهره‌برداری از سامانه انرژی خورشیدی در ساختمان شماره یک دانشکده محیط زیست، برنامه دیگر پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» بود که با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.
دکتر علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این سامانه گفت: در راستای توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در مراکز دانشگاهی، بنا داریم برای تامین انرژی در دانشکده محیط زیست، استفاده از انرژی خورشیدی را جایگزین انرژی فسیلی کنیم.
وی افزود: پنل‌های خورشیدی نصب شده در ساختمان شماره ۲ دانشکده محیط زیست، حدود ۷۰ درصد انرژی مصرفی این ساختمان را تامین می‌کنند. در ساختمان شماره یک دانشکده نیز از امروز برنامه عملیاتی جایگزینی انرژی خورشیدی به جای انرژی فسیلی آغاز شد.

غرس نهال در کوی دانشگاه به یاد قربانیان کرونا
همزمان با روز درختکاری امسال، ۲۵۰ اصله نهال مثمر در مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه تهران غرس شد. حسین رضایی، معاون فرهنگی خوابگاه‌های دانشگاه تهران افزود: بخشی از فضای نهال‌کاری شده در کوی پسران، به نام «یادمان قربانیان کرونا» نامگذاری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)