پخش زنده
امروز: -
از راه اندازی شبکه آموزش دانش آموزی دو سالی است که میگذرد و مدیر عامل همراه اول میگوید این شبکه هم اکنون ۱۱ میلیون کاربرد دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ از راه اندازی شبکه آموزش دانش آموزی دو سالی است که میگذرد و مدیر عامل همراه اول میگوید این شبکه هم اکنون ۱۱ میلیون کاربرد دارد، این در حالی است که وزیر آموزش و پرورش معتقد است بیشتر این کاربران غیر واقعی هستند.
آقای یوسف نوری میگوید: خانوادهها در شبکه شاد ورود میکنند و دانش آموز خود را حاضری میزنند، اما بعد از آن در پیام رسان دیگری آموزش دانش آموزان خود را دنبال میکنند.
هر چند در این مدت یازده قابلیت جدید به گفته مدیرکل فناوری اطلاعات آموزش و پرورش به نسخه جدید شاد اضافه شده است که یکی از آنها تبادل صوتی گروهی دانش آموزان در این شبکه است، اما این نرم افزار هنوز نه رضایت کامل دانش آموزان را کسب کرده و نه معلمان را برای استفاده از خود متقاعد کرده است.
تعدادی از دانش آموزان و معلمان در مصاحبه با ما از ارسال نشدن پیامهای صوتی و تصویری در شبکه شاد با گذشت دو سال از راه اندازی این شبکه گلهمند هستند و میگویند که این مشکلات باعث میشود که آنها از پیام رسانهای دیگر برای آموزش استفاده کنند.
شبکه آموزش دانش آموزی برای ۱۳۷ هزار دانش آموز استثنایی نیز هنوز قابل استفاده نیست.
حسن الحسینی مدیر سابق شبکه شاد میگوید: برای آموزش دانش آموزان استثنایی ما هنوز نتوانستیم اقدام جدی در این شبکه انجام دهیم و آنها هیچ استفادهای نمیتوانند از این شبکه داشته باشند.
وعده اصلاح شبکه شاد در این سالها بارها داده شده است.
محسن حاجی میرزایی وزیر سابق آموزش و پرورش میگوید: طبق توافقی که با مسئولین فنی شبکه شده قرار است این شبکه در بارگذاری بستههای صوتی و تصویری از پیام رسانهای دیگر چیزی کم نداشته باشد؛ وعدهای که هنوز رنگ عمل به خود نگرفته و حالا پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در پژوهشی اعلام کرده است که ۶۰ درصد مدارس از شبکه آموزش دانش آموزی به دلایل مختلف استفاده نمیکنند.
آنها علت این موضوع را کند بودن و به روز نبودن شبکه اعلام کرده اند و حالا پیام رسانهای دیگر جای شاد را گرفته اند؛ مدیرکل فناوری اطلاعات آموزش و پرورش میگوید: مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری شبکه را شناسایی و به همراه اول اعلام کرده ایم تا این مشکلات به زودی برطرف شود و دانش آموزان و معلمان بتوانند از این شبکه به راحتی استفاده کنند.
آموزش مجازی در کنار حضوری، راهکار ۵-۵ سند تحول آموزش و پرورش است که اجرای آن در این روزهای کرونایی و تعطیلی مدارس مطالبه دانش آموزان و معلمان است.
وزیر آموزش و پرورش میگوید: یکی از ضعفهای شبکه شاد این بوده است که متخصصان برنامه درسی در آن حضور نداشتند و حالا ما باید شادی را طراحی کنیم که اولاً کاربرپسند و دوماً غنی باشد تا بتواند رضایت دانش آموزان و معلمان را به دنبال داشته باشد.
یوسف نوری میگوید: با حضوری شدن کلاسها، شاد تعطیل نمیشود و این موضوع شاد جدیدی را میطلبد.