• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۳۵۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۵
ورزشی » بانوان
در برنامه باشگاه بانوان مطرح شد؛

نصیری:اعزام‌ها بر اساس رقابت‌های کسب سهمیه انجام می‌شود

نایب رئیس بانوان فدراسیون جانبازان و معلولین گفت:هنوز برنامه ریزی برای اعزام‌ها به صورت مشخص انجام نشده است، اما بر اساس کسب سهمیه تصمیم گیری می‌شود.

کسب سهمیه پاراالمپیکی  توسط نسرین شاهیبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما، نصیری نائب رئیس بانوان در فدراسیون جانبازان و معلولین  با حضور  در برنامه باشگاه بانوان رادیو ورزش گفت:  ورزشکاران ما در مسابقات جهانی تیراندازی در کشور امارات حضور دارند و خانم نسرین شاهی در ماده تپانچه بادی با کسب مدال نقره موفق شدند که سهمیه پاراالمپیک ۲۰۲۴ پاریس را به دست بیاورند و این اولین سهمیه‌ای است که در قسمت بانوان کسب شده است برای بازی‌های پاراالمپیک آینده و خانم رقیه شجاعی در ماده آر ۲ تفنگ بادی ایستاده در رده هشتم قرار گرفتند و خانم زهرا غلام زاده در ماده‌ای که ماده اصلی شان نیست در خفیف ۵۰ متر در رده شانزدهم قرار گرفتند و امروز هم تمرینات رسمی شان آغاز شده است در ماده تفنگ درازکش آر ۵ که رشته اصلی خانم غلام زاده است و انشاالله مسابقه شان فردا است و مسابقه‌ای که در چند روز آینده خواهیم داشت مسابقه میکس خانم نسرین شاهی است که در دو سه روزآینده برگزار می‌شود امیدواریم ورزشکارانمان بتوانند افتخارآفرینی‌های بیشتری داشته باشند و کسب سهمیه‌های بیشتری در این رقابت‌ها داشته باشیم.
در خصوص دومیدانی هم اولین اعزام دومیدانی در گروه آی دی را داشتیم به مسابقات آسیا اقیانوسیه ویلتوس استرالیا که خانم فاطمه منوچهری از ورزشکاران خوب استان بوشهر به این مسابقات اعزام شدند و اولین تجربه حضور بانوان در این رشته بود که ۱۷ کشوردر این مسابقات حضور داشتند و ورزشکاران این رویداد چند رشته‌ای بود در ده رشته برگزار می‌شد، ولی ورزشکاران ما در رشته دومیدانی در این مسابقات حضور داشتند که خانم منوچهری به حمدالله توانستند در اولین حضورشان مدال برنز رشته ماده پرتاب وزنه را داشته باشند که بسیار ارزشمند است که با تجربه اولی که ایشان داشتند در مسابقات برون مرزی و این رشته هم اعزام برون مرزی اش جدید است خداراشکر این ورزشکار توانست دستاورد خوبی را داشته باشد و تیم والیبال نشسته هم طی روز‌های گذشته در مسابقات جهانی والیبال نشسته حضور داشتند.

وی در مورد نتایج تیم والیبال نشسته بانوان گفت: مسابقات برای ورودی کسب سهمیه ورودی بازی‌های پاراالمپیک بود که ۱۳ کشور در قسمت بانوان حضور داشتند همه هم آمده بودند، چون دو تیم اول به بازی‌های پاراالمپیک سهمیه اش را می‌گرفتند و خیلی رقابت‌های سنگین گروه سختی هم بچه‌ها بودند، ولی خیلی خوب توانستند آن جا عمل کنند و در دوره حذفی هم بچه‌ها ۴ برد داشتند در مقابل تیم‌های قدرتمند و در نهایت به جایگاه نهمی رسیدند که با توجه به تلاشی که بچه‌ها داشتند و چهار سالی بود بچه‌ها هیچ اعزامی نداشتند به لحاظ شرایط کرونا و این که مسابقات کنسل شده بود بعد از مدت‌ها بچه‌ها به مسابقات برون مرزی اعزام شدند و نهمی هم بسیار ارزشمند است که این بچه‌ها به دست آوردند.

بچه‌ها در سطح آسیا همیشه جایگاه دومی آسیا را دارند و پاراالمپیک هم یک بار حضور داشتند و پنجمی را داشتند، ولی سطح مسابقات جهانی به لحاظ کسب سهمیه خیلی بالا است انشاالله دفعات بعد بچه‌ها بتوانند تجربه بهتری را کسب کنند و بهتر ظاهر شوند.
نصیری در مورد تیم بسکتبال با ویلچر گفت: در حال حاضر مسابقات قهرمانی کشوری بسکتبال با ویلچر در حال برگزاری است، ما سه روز است که این مسابقات را داریم تا فردا هم بعدازظهر که اختتامیه این مسابقات است که شش تیم با آمادگی کامل در این مسابقات حضور دارند این مسابقات انتخابی تیم ملی هم است که بهترین‌ها به اولین اردویی که برای بازی‌های پاراآسیایی است برای سال آینده انشالله دعوت می‌شوند و خدا رو شکر بیشتر ورزشکاران تیم ملی هم در استان‌های مختلف در تیم‌ها حضور دارند و رقابت‌ها تنگاتنگ و خوب است و بچه‌ها خوب استقبال کردند و با آمادگی و با قدرت در این مسابقات حاضر شدند.


نصیری ادامه داد: در حال حاضر فعلا بچه‌ها برای مسابقاتی که الان فعلا چیزی را که در دست اعزام داشته باشیم مشخص نشده براساس کسب سهمیه‌ها تصمیم گیری می‌شود که چه رشته‌هایی و کجا بروند، اردو‌های پاراآسیایی را شروع کردیم و هانگژو یک سری از ابتدای سال بود الان دو و میدانی و یک سری رشته‌های تیراندازی که در اردو هستند و فعلا هنوز بررسی‌ها صورت نگرفته که اعزام‌های کسب سهمیه کدام‌ها را بخواهند بچه‌ها بروند که من قطعی را بخواهم به شما بگویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۲۴ آبان ۱۴۰۴
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
قطعی خط تلفن درچه اصفهان، دردسر ساز شد
نشان طلای دختر تکواندوکار ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
اختتامیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در دماوند
تخصیص ۷۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
حضور بانوان برای نخستین بار در ورزشگاه تختی آبادان
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی
معرفی برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
برگزاری همایش عهد همدلی در سرخه
لایروبی آب بندان‌های گیلان
چرا بیمه بیکاری پرداخت نمی‌شود؟
خاموشی ۱۰ ماینر قاچاق در گلوگاه
شهداب قهرمان لیگ برتر والیبال نوجوانان شد
تصادف مرگبار در جاده چوکام به خمام
درخشش دانش آموزان اسلامشهری در رقابت های استارتاپی استان تهران
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود عرفان محرمی به نیمه نهایی ووشو
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت
دیدگاه مثبت مردم گیلان در خصوص اجلاس استانداران کشور‌های حاشیه خزر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)