• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۴۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

درخشش اعضای کانون در مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک

یازده عضو مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری موفق به کسب جایزه و دیپلم افتخار از دومین دوره مسابقه بین‌المللی نقاشی کودک و نوجوان پوپک شدند.

درخشش اعضای کانون در مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مراسم پایانی دومین دوره مسابقه بین‌المللی نقاشی کودک و نوجوان پوپک روز ششم اردیبهشت ١۴٠٢ همزمان با پنجمین روز از هفته فرهنگی اصفهان در سینما فلسطین اصفهان با حضور جمعی از کودکان و نوجوانان و مسئولان استان و مهمانان خارجی برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این مسابقه از دی سال گذشته تا فروردین سال ۱۴۰۲ فرصت داشتند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. در پایان، بالغ بر ۴هزار و ۶۰ اثر به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد که از تعداد کل آثار ارسال شده ۳هزار و ۲۷۰ اثر ایرانی و ۷۹۰ اثر خارجی بودند. همچنین بسیاری از این آثار از ۱۶ کشور جهان همچون ارمنستان، ترکیه، چین، بلاروس، روسیه، کره، فیلیپین، سریلانکا و ... ارسال شده بود.

در این دوره از مسابقه، کودکان و نوجوانان ایرانی از ۲۸ استان شرکت کردند که شهر‌های اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد بیشترین تعداد آثار ارسالی را داشتند. همچنین با توجه به شرکت ۱۶ کشور خارجی در این مسابقه، کشور‌های ارمنستان با ۱۷۵ اثر، روسیه با ۱۵۶ اثر و بلاروس با ۱۲۸ اثر بیشترین آثار را داشتند. برگزیدگان و شایستگان تقدیر کانون در مسابقه بین‌المللی نقاشی پوپک داوری آثار این دوره را اکبر نیکان‌پور، رسول معرک‌نژاد و محمدرضا دوست‌محمدی بر عهده داشتند.

در مرحله نخست داوری، هیئت انتخاب دومین مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و جوانان اصفهان، از بین ۳هزار و ۲۷۰ اثر داخلی و ۷۹۰ اثر خارجی با در نظر گرفتن معیار‌های انتخاب، ۵۰۰ اثر را به داوری پایانی و هیئت داوران واگذار کردند. سپس در مرحله دوم هیئت داوران از بین ۵۰۰ اثر راه یافته به مرحله پایانی در هر رده سنی دو اثر را برگزیده اعلام کردند و ۲۰ اثر را شایسته قدردانی دانستند.

در پایان آثار داوری‌شده در چهار رده سنی ۴ تا ۶ سال، ۷ تا ۹ سال، ۱۰ تا ۱۳ سال و ۱۴ تا ۱۸ سال تقسیم‌بندی شد.

برهمین اساس اسامی برگزیدگان و شایستگان قدردانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عبارت است از:برگزیدگان ۷ تا ۹ سال: الناز میرحسینی ۹ ساله از مرکز شماره ۸ کانون مشهد استان خراسان رضوی. برگزیدگان ۱۰ تا ۱۳ سال: حنانه عشقی ۱۳ ساله از کانون چالداران استان آذربایجان غربی و مهشید قاسمی ۱۳ ساله از کانون کهریزسنگ استان اصفهان. شایستگان تقدیر ۴ تا ۶ سال: مانیسا جلالی ۵ ساله از مرکز شماره ۶ کانون تهران. شایستگان تقدیر ۷ تا ۹ سال: نازنین‌زینب خواجویی ۸ ساله از مرکز شماره ۳ کرمان و امیرحسین مولایی ۷ ساله از کانون تازه‌شهر استان آذربایجان غربی. شایستگان تقدیر ۱۰ تا ۱۳ سال: مینا خاطری ۱۲ ساله از استان کرمانشاه، محمدصدرا شرادبیگی ۱۰ ساله از مرکز شماره ۲۷ کانون تهران و آنیتا بالنور ۱۳ ساله از مرکز شماره یک کانون مهاباد استان آذربایجان غربی. شایستگان تقدیر ۱۴ تا ۱۸ سال: علی‌سینا جوکاری ۱۴ ساله از مرکز دیلم کانون استان بوشهر و طراوت ملکی ۱۸ ساله از کانون بندرانزلی استان گیلان.

دومین دوره مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان (پوپک)، با ریاست علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان و دبیری مجتبی شاهمرادی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ویژه کوکان و نوجوانان ۴ تا ۱۸ سال با موضوع «شغل‌های شهر من» برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)