• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۵۸۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۳
صفحه نخست » عمومی

پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای همکاری مشترک ایران و عربستان در حوزه سلامت

وزیر بهداشت کشورمان در دیدار با همتای عربستانی خود در اجلاس وزرای بهداشت در ژنو ، بر همکاری دو جانبه و لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای همکاری‌های بهداشتی و درمانی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فهد بن عبد الرحمن بن داحس الجلاجل وزیر بهداشت عربستان در اجلاس سالانه وزرای بهداشت در ژنو دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این ملاقات وزرای بهداشت ۲ کشور بر پیشبرد دیپلماسی سلامت برای ارتقای بهداشت در منطقه به ویژه رسیدگی به سلامت زائران خانه خدا در ایام حج تمتع تاکید کردند.

همکاری در زمینه بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، مبادله دانشمند، برگزاری سمینار و کنگره‌های مشترک و سفر گردشگران پزشکی از جمله موارد مورد بحث این دیدار بود.

عین اللهی گفت: عربستان هر سال میزبان جمعی از حجاج ایرانی است و این موضوع اهمیت روابط دو کشور در حوزه سلامت را بیش از پیش می‌کند.

وزیر بهداشت گفت: ایران و عربستان به دلیل قرارگیری در یک منطقه با بیماری‌های مواجه هستند که در هر دو کشور مشابه است، به همین دلیل به کمک مراکز تحقیقاتی هر ۲ کشور می‌توان طرح‌های مشترکی برای شناخت و درمان بیماری‌ها اجرایی کرد. باید توجه داشت که بیماری‌ها به راحتی بین مردم کشور‌های مختلف منتقل می‌شوند و کرونا یکی از این بیماری‌ها بود، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که کشور‌های همسایه کمیته‌های مشترک برای درمان بیماری‌ها تشکیل دهند.

وی ادامه داد: باید دانست که علم مرز ندارد و دانشمندان کشور‌های مختلف می‌توانند با یکدیگر تبادل علم و دانش داشته باشند، باید شرایط به گونه‌ای باشد که دانشمندان بتوانند با یکدیگر تعامل علمی داشته باشند و با شرکت در کنگره‌ها به حل مشکلات سلامت و شناخت و درمان بیماری‌ها بپردازند. با گسترش تعاملات سیاسی که بین دو کشور به وجود آمده است؛ زمینه برگزاری کنگره‌های پزشکی بین پزشکان ایرانی و عربستانی وجود دارد.

عین اللهی بیان کرد: ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی، ۶۷ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی با ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۱۲۷ هزار دانشجو در ایران فعال هستند و با وجود مراکز تحقیقاتی پزشکی در ایران و عربستان زمینه همکاری بین هر دو کشور به ویژه در علوم جدید پزشکی وجود دارد و از مسئولان حوزه سلامت عربستان دعوت می‌کنیم که به ایران بیایند تا بتوانیم به پیشرفت حوزه سلامت در هر دو کشور کمک کنیم.

وی گفت: پیشنهاد می‌دهیم که کارگروهی برای همکاری مشترک ایران و عربستان تشکیل شود و در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی با همکاری ایران و عربستان می‌توان بسیاری از نیاز‌های هر دو کشور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را تامین کرد و حتی فهرست دارویی مشترک ایران و عربستان تدوین شود، همچنین شرایط فراهم است تا بیماران عربستانی به عنوان توریسم سلامت به ایران سفر کنند.

وزیر بهداشت عربستان با پیشنهاد وزیر بهداشت ایران برای امضای یک تفاهم نامه و تشکیل کارگروه مشترک برای پیگیری اجرای مفاد تفاهمات موافقت کرد.

مقرر شد تا بزودی مقامات مرتبط در وزارت بهداشت ایران و وزارت بهداشت سعودی در جهت عملیاتی کردن مباحث مطروح شده مقامات بهداشتی دو کشور نشست مشترکی برگزار کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)