• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۶۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
خوزستان » اجتماعی

لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام شنا در استخر

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در شنا تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، مهران معلم گفت: در صوت ابتلا به سرما خوردگی یا هر نوع بیماری عفونی یا پوستی واگیر باید از ورود به استخر تا رسیدن به سلامتی کامل خودداری شود.

لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام شنا در استخر

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ استخر شنا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فعالیت دارند که حدود نیمی از این تعداد در کلانشهر اهواز قرار دارند.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان افزود: بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت به صورت مستمر و در سانس‌های مختلف صبح و عصر بر شرایط بهداشتی این اماکن نظارت می‌کنند. در این بازرسی‌ها علاوه بر اقدامات نظارتی و تعیین مداخلات اصلاحی برای رفع نواقص بهداشتی، آموزش‌ها و راهکارهای لازم به منظور حفظ و ارتقای شرایط بهداشتی استخر و سلامت شناگران به متولیان ارائه می‌شود.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: در صورت رفع نکردن نواقص و برآورده نشدن انتظارات تعیین شده، اقدامات قانونی از جمله توقف فعالیت محل و پلمب استخر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار می‌گیرد.

معلم عنوان کرد: در فرآیند بازرسی علاوه بر نظارت بهداشتی بر شرایط فیزیکی، بخش‌های مختلف استخر از جمله رختکن، سرویس‌های بهداشتی و حمام و کیفیت آب استخر نیز به لحاظ کلر آزاد باقیمانده، کدورت، pH و کیفیت باکتریولوژیک بررسی و کنترل می‌شود.

آب می‌تواند سلامت شناگران را به خطر بیندازد؟

وی بیان کرد: استخر‌های عمومی و جا‌هایی که از آب به طور مشترک استفاده می‌شوند به راحتی می‌توانند بعضی بیماری‌ها را انتقال دهند. آب یک محیط عالی برای انتقال و رشد موجودات ذره‌بینی بیماری‌زایی است که عامل بیماری‌هایی مانند تب تیفوئید، اسهال آمیبی و باسیلی، هپاتیت، تبخال، ورم ملتحمه چشم و زرد زخم است.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: آب استخر‌های شنا نه تنها دریافت کننده مواد دفعی بدن مانند موکوس بینی، بزاق، دهان و عرق است بلکه چنانچه رفتن به دستشویی و عمل دوش گرفتن با آب گرم و صابون زدن در جایگاه ویژه در محوطه استخر و قبل از ورود به آب انجام نشود، آثار مواد دفعی مدفوعی، ادرار و پوست مرده و آلودگی‌های محل کار یا خیابان که روی پوست بدن نشسته‌اند و روغن‌ها، کرم‌ها، و دیگر آلاینده‌ها نیز وارد آب می‌شوند و بهداشت آب و سلامت شناگران را به مخاطره خواهند انداخت.

توصیه‌های بهداشتی برای شناگران

وی گفت: قبل از ورود به استخر، بدن باید با یک شوینده مناسب شست‌وشو داده شود و قبل از ورود به استخر پا‌ها داخل حوضچه کلر قرار داده شوند.

معلم عنوان کرد: از انداختن آب دهان در آب استخر، شستن دهان با آب، شستن و خارج کردن ترشحات بینی و کار‌هایی از این قبیل حتما خودداری شود.

وی افزود: هنگام شنا کردن نباید خلط گلو وارد آب استخر شود. ترجیحا هنگام ابتلا به بیماری توأم با خلط عفونی، از شنا کردن پرهیز شود.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: فرد مبتلا به بیماری پوستی مانند بیماری‌های قارچی قابل سرایت، به هیچ عنوان نباید به استخر عمومی برود.

وی با بیان اینکه بعد از استخر نیز بدن باید شست‌وشو شود، افزود: بعد از هر بار توالت، قبل از ورود به استخر و بعد از اتمام شنا، بدن باید با آب و صابون شسته شود تا از ابتلای احتمالی به آلودگی پیشگیری شود.

معلم بیان کرد: قبل از ورود به استخر حتما باید بینی و مثانه تخلیه شوند و بعد از دوش گرفتن و قبل از ورود به محوطه استخر هم حتما باید از حوضچه ضدعفونی عبور کرد.

وی با بیان اینکه در استخر شنا باید از خوردن و آشامیدن پرهیز شود، افزود: در صورت ابتلا به سرماخوردگی یا هر نوع بیماری عفونی یا پوستی واگیر باید از ورود به استخر تا رسیدن به سلامتی کامل خودداری شود.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان گفت: هر شناگر باید از وسایل اختصاصی و تمیز خود شامل مایو، کلاه، حوله عینک برای شنا استفاده کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای کالابرگ دهک‌های اول تا سوم در چهامحال و بختیاری
آزادی ۱۹۰ هزار زندانی در سه دهه فعالیت ستاد دیه
درحال حاضر هیچ روستای فاقد ارتباطی در استان تهران وجود ندارد
بازگشت ۲ میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده در اردکان
کشف ۶ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرماهشهر
بخشش قاتل امیرمحمدخالقی
مطالعه دانش آموزان، آمادگی برای امتحانات نیم سال اول تحصیلی
ارائه مشوق‌های لازم برای واردات کالا‌های اساسی به واردکنندگان
مردم از خریدهای مازاد پرهیز کنند
ایمن‌سازی بیش از ۵۰۰۰ کیلومتر از مسیرهای منتهی به راه کربلای معلی
هشدار نارنجی آلودگی هوا در آذربایجان غربی
پایانه مرزی «میلَک» دروازه ترانزیتی راهبردی ایران
ثبت حضور پلنگ ایرانی ماده در پناهگاه حیات وحش بهاباد
واکنش تند البرزنشینان به یاوه گویی ترامپ
نشستی برای پیشگیری و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در رشت
کشف انبار احتکار ۱۰۰ میلیاردی کالای اساسی در لرستان
فرهنگ همیاری در مراسم مذهبی گرمه
شناسایی بیش از ۶۹۰۰ تخلف اضافه تناژ در محور‌های خراسان جنوبی
۱۷ دی، نماد هویت و عزت زن ایرانی
نشست مسئولان ستاد انتخابات با نمایندگان احزاب و تشکل‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند  (۱ نظر)