• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۳۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۸
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

کارخانه‌های قند ممسنی و آزمایش مرودشت، احیا می‌شوند

آقای رئیسی گفت: واحدهای تولیدی، مانند کارخانه قند شهر ممسنی و کارخانه آزمایش شهر مرودشت، به‌زودی احیا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت مردمی به استان فارس، با بیان اینکه از روح بلند حضرت شاهچراغ، احمد بن موسی علیه‌السلام و ارواح مطهر شهیدان برای انجام وظیفه خدمت به مردم مدد می‌گیرم، تصریح کرد: مردم استان فارس عزیز، وفادار، اهل علم، فرهنگ، ادب و هنر، پرتلاش و سختکوش هستند و در آزمون‌ها امتحان خود را بسیار خوب پس دادند و نشان دادند در عرصه‌های مختلف، اثرگذار و در مقابل دشمن، مقاوم و برخوردار از روحیه ایستادگی هستند.

کارخانه‌های قند ممسنی و آزمایش مرودشت، احیا می‌شوند

رئیس جمهور، فارس را استان مفاخر، علما و اندیشمندان، از جمله میرزای شیرازی دانست که حرکت عظیم تحریم تنباکو به رهبری او شکل گرفت و و مردم عراق نیز به رهبری آقای محمد تقی میرزای شیرازی دوم در برابر استعمارگران انگلیسی قیام کردند.
 
رئیس جمهور افزود: فارس، مهد پرورش شهدای بزرگواری مانند شهید دستغیب و ۱۵ هزار شهید سرافراز دیگر است که سخن و کلام‌ آنان در فضای ایران طنین‌افکن شده و باید سخن و پیام آنان را شنید.
 
آقای رئیسی، پیام شهدا را بندگی خدا، اجرای عدالت، دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی، ایستادگی و مقاومت در راه هدف، تلاش مجاهدانه در عرصه‌های تولید، علم و دانش و فناوری و عزت‌آفرینی برای ملت بزرگ ایران دانست و اظهار داشت: مردم فارس، پیام امامان عظیم‌الشأن ما را دریافته و آثار عملی آن در زندگی و سیره آنان جلوه‌گر است.
 
رئیس جمهور، همچنین فارس را استانی پیشرو در حرکت‌های علمی و فناوری دانست، همچنان که در دوران جهاد و دفاع مقدس پیشرو بود.
 
رئیس جمهور گفت: همت و تلاش شبانه‌روزی جوانان و پزشکان متخصص ما بوده که شیراز را تبدیل به قطب سلامت کشور کرده است.
 
آقای رئیسی با بیان اینکه استان فارس قطب گردشگری نیز هست، تصریح کرد: فارس حقیقتا چهره زیبای تمدن ایران و راوی تاریخ، تمدن و فرهنگ والای ایران زمین است. همواره، جلوه‌های تمدن و مدنیت، مردم را از نقاط مختلف به این خطه آورده است.
 
رئیس جمهور، اظهار داشت: مردم استان فارس با توجه به پیشینه تاریخی و تمدنی استان، نوآوری و خلاقیتی منحصر به خود در عرصه صنایع دستی دارند که دارای ۲ ویژگی است، اول هویت‌بنیان بودن و دوم خانواده‌محور بودن. فارس، جلوه یک استان پرتلاش است که در آن بسیاری از خانواده‌ها خود تبدیل به یک کارگاه صنایع دستی با مدیریت زنان شده‌اند.
 
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه قبل از سفر به استان فارس، گروهی برای بررسی نیاز‌های مردم این استان اعزام شده بود، گفت: آب شرب و کشاورزی از درخواست‌های اصلی مردم است و در همین‌باره، خط دوم انتقال آب به این استان عملیاتی شد و خط سوم انتقال آب نیز در دست اقدام است و به زودی خبر‌های آن به مردم استان فارس اعلام می‌شود.
 
آقای رئیسی، به احیای واحد‌های صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل را به عنوان یکی دیگر از دغدغه‌های مردم استان فارس، اشاره و تصریح کرد: یکی از برنامه‌های دولت، فعال کردن این واحدها بوده و در همین‌باره در ۲ سال گذشته، ۵ هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل راه‌اندازی شده و به همان میزان، شغل ایجاد شده است.
 
رئیس جمهور گفت: واحد‌های تولیدی، مانند کارخانه قند شهر ممسنی، کارخانه آزمایش شهر مرودشت و همچنین واحد‌های تولیدی بسیاری، به‌‌زودی احیا می‌شوند.
 
آقای رئیسی، تصریح کرد: تلاش دولت برای ایجاد اشتغال، موجب ایجاد ۷۷ هزار شغل شده و آمار بیکاری در استان فارس به حد نصاب ۷ درصدی رسیده است.
 
آقای رئیسی، همچنین رسیدن آمار بیکاری ۲۳ استان به ۵ تا ۶ درصد و عبور از معضل بیکاری حاد را از افتخارات دولت برشمرد و گفت: رونق‌بخشی صنایع در این دوره مثال‌زدنی است، اما در عین حال، همواره باید برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، تلاش بسیاری انجام شود و این امر از موضوعات اساسی دولت است.
 
رئیس جمهور با توجه به وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال، اظهار داشت: ما از اجرای این وعده، عقب نیستیم و دولت تا امروز توانسته است با کمک مردم، گام‌های بلندی برای ایجاد اشتغال و فعالیت واحد‌های تولیدی و کشاورزی بردارد.
 
آقای رئیسی، همچنین با توجه به نیاز استان فارس برای تأمین مسکن، تصریح کرد: مسکن، نیاز کشور و تأمین آن، تکلیف قانونی دولت است و در همین‌باره در این سفر، ۱۰ هزار مسکن، تحویل متقاضیان می‌شود و همچنین ۳۰ هزار قطعه زمین با تسهیلات اعطایی به متقاضیانی که خواستار ساخت مسکن هستند، تحویل داده خواهد شد.
 
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه سفر‌های دولت به استان‌ها به یک یا دو سفر محدود نمی‌شود و تا حل کامل مشکلات ادامه می‌یابد، گفت: در همین‌باره، موضوع مسکن، جزو مواردی است که شخصاً هر روز پیگیر اجرایی شدن آن در همه استان‌های کشور هستم.
 
آقای رئیسی با تأکید بر اینکه دولت بنا دارد به وعده خود در زمینه ساخت مسکن برای مردم عمل کند، اظهار داشت: دولت سیزدهم، صادق‌الوعد و شفاف است و این شهامت و شجاعت را دارد که اگر درصدی از این وعده عملی نشد، علل تحقق نیافتن ۱۰۰ درصدی آن را به مردم اعلام کند.
 
رئیس جمهور با توجه به نیاز استان فارس به راه‌های مواصلاتی، گفت: در این سفر، آزادراه شیراز به اصفهان به طول حدود ۲۱۳ کیلومتر و با کار شبانه‌روزی متخصصان و جوانان این کشور افتتاح شد و آزادراه شیراز به بوشهر نیز در آینده‌ای نه چندان دور به بهره‌برداری می‌رسد. توسعه راه‌های مواصلاتی به عنوان یکی از زیرساخت‌های استان، از برنامه‌های جدی دولت است.
 
آقای رئیسی، استقبال پرشور مردم از دولت را موجب افزایش مسئولیت دولتمردان در رفع مشکلات دانست و گفت: دولت با خدای خود پیمان بسته است با همه وجود برای افزایش رفاه و کاستن مشکلات مردم تلاش کند و این مسیر را با قدرت ادامه خواهد داد.
 
رئیس جمهور، توجه به فرهنگ و اصالت مردم استان فارس در کنار پیگیری مسائل اقتصادی را از رویکرد‌های اصلی دولت برشمرد و تأکید کرد: دولت همراه با همه فرهنگ‌دوستان به فرهنگ این استان توجه ویژه دارد.
 
آقای رئیسی، همچنین با توجه به تلاش دشمن برای ایجاد انحرافات در استان فارس و ایستادگی مردم در برابر آن، اظهار داشت: عصبانیت دشمن از این مردم، موجب شد که مأموران خود را برای ایجاد وحشت به حرم شاهچراغ، علیه‌السلام، بفرستند و کودکان و زائران بی‌گناه را به خاک و خون بکشند و امروز همان‌ها در غزه، علیه بشریت، جنایت می‌کنند.
 
رئیس جمهور، ضمن تأکید بر اینکه امروز نوای پساصهیونیسم و نابودی رژیم اشغالگر قدس از مناره‌های مسجدالاقصی به گوش می‌رسد، تصریح کرد: کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌دفاع غزه، نشانه درماندگی و استیصال رژیم صهیونیستی و افتادن این رژیم در سراشیبی تند و بی‌بازگشت است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)