• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۳۸۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
آذربایجان غربی » سیاسی
به مناسبت ۱۳ آبان

بیانیه سازمان بسیج فرهنگیان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی

به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز ، سازمان بسیج فرهنگیان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،به مناسبت ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز ،  سازمان بسیج فرهنگیان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی بیانیه ای صادر کرد.

متن بیانیه بدین شرح است:

 بسم الله الرحمن الرحیم

 " ۱۳ آبان نماد مبارزه با استکبار جهانی و قدرت‌های پوشالی نظام سلطه و تاکید بر استقلال ملت است. " ۱۳ آبان برگی زرین از کتاب سراسر افتخار یک ملت بزرگ در برابر جهان خواران استکبار است، روزی که دانشجویان پیرو خط امام، آخرین لانه فساد و جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا را در ایران به تسخیر درآوردند و اسناد محرمانه جنایت کاران امریکایی را در دخالت و بحران آفرینی برای ملت ایران بر ملا کردند.

سیزده آبان از جمله روز‌های با شکوهی است که در تاریخ این ملت بزرگ، همیشه جز نشان‌های افتخار و حماسه بوده است. سیزده آبان، روزی است که مردم قهرمان ایران اسلامی به جهانیان فهماندند که با توکل به خداوند بزرگ و تقویت روحیه ایمان و استکبار ستیزی می‌توان در برابر هر قدرت زور گو و ظالمی ایستاد و به خود باوری رسید و با وحدت، یکپارچگی، انسجام ملی و با قدرت رهبری عظیم ولایت فقیه به چشم انداز روشن و قله‌ی مورد نظر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی دست یافت و این فقط در سایه توکل به خداوند، وحدت کلمه، ثبات قدم، خودباوری، حرکت‌های جهادی، امید آفرینی، علم اندوزی و تحت امر فرامین رهبری تحقق پیدا خواهد کرد.

 در این برهه خاص زمان با توجه به این که دشمن تمام تلاش و تمرکز خود را بر روی کودکان، نوجوانان و جوانان گذاشته و به دنبال هویت زدایی از آن‌ها است تا بتواند به اهداف پلید خود دست یابد ما باید با تقویت ایمان و خود باوری در برابر خود تحقیری و تبیین ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب اسلامی و تلاش در مسیر علم و پژوهش و امید آفرینی دشمن را رو سیاه کنیم و با انسجام قشر فرهنگیان و دانش آموزان با تولید محتوا‌های ایرانی اسلامی و فعالیت‌های منسجم و هدفمند در برابر تهاجم‌های ضد دین و اخلاق در فضای ولنگاری مجازی، با گسترش اخلاق و معنویت بر اساس اسلام ناب محمدی (ص) نسل آرمانی خود را تقویت کنیم و نسبت به تهاجم فرهنگی و بهتر بگوییم " شبیخون فرهنگی " به تعبیر مقام معظم رهبری، به دغدغه‌های فرهنگی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی پاسخ دهیم و با فعالیت‌های مستمر خود کشور پرافتخار را به سمت ساخت تمدن نوین اسلامی پیش ببریم.

امسال سیزده آبان متفاوت‌تر از سال‌های قبل است چرا که هم زمانی آن با جنایات رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی با حمایت امریکای جنایت کار و ایادی آن‌ها در غزه شکل می‌گیرد که خود را به کوری و کری زده اند و مردم بی گناه، زنان و کودکان معصوم را به خاک و خون می‌کشند و این در برابر چشمان مجامع بین المللی و به اصطلاح حقوق بشری انجام می‌گیرد و متاسفانه سکوت اختیار کرده اند و انگار نه انگار هزاران زن و کودک هر روز پرپر می‌شوند و این سکوت ننگین را تاریخ در سیاهه اعمال زشت جنایتکاران و بخصوص حامیان ان‌ها خواهد نوشت و به فضل الهی " خانه ایی که ظالم آبادش کند، آه مظلوم ویرانش می‌کند " و این وعده خداوند می‌باشد و پیروزی نزدیک است؛ و اکنون دوباره سیزده آبانی دیگر را در پیش داریم و باید همگی با حماسه حضور در مراسم امسال، در راستای تجدید پیمان با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و میثاق با شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای دانش‌آموز آبان ۱۳۵۷، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت و سلامت و بخصوص شهدای غزه و محکوم کردن جنایات رژیم کودک کش اسراییل در سرزمین‌های اشغالی، با حضور گسترده و پرشور دانش آموزان و به ویژه خانواده بزرگ فرهنگیان استان آذربایجان غربی در مراسم ۱۳ آبان ماه، انزجار و نفرت خود را از استکبار جهانی و رژیم پلید و دژخیم صهونیستی اعلام بداریم.
وعده دیدار ما روز شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ در سراسر استان آذربایجان غربی و شرکت در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)