• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۱۶۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

شهادت سیدرضی موسوی انتقام سختی را به دنبال خواهد داشت

نماینده سابق ولی فقیه در نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه شهید سید رضی موسوی سال‌هادر معرض تهدید بود گفت: قطعا این خون، این شهادت انتقام سختی را به دنبال خواهد داشت.

شهادت سید رضی موسوی انتقام سختی را به دنبال خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین علی شیرازی نماینده سابق ولی فقیه در نیروی قدس سپاه در برنامه جهان امروز درباره ترور شهید سرتیپ سیدرضی موسوی توسط رژیم صهیونیستی گفتگو کرد.

سوال: فکر می‌کنم شما شناخت مستقیمی از سردار موسوی داشتید؟

شیرازی: من توفیق داشتم سال‌ها با ایشان آشنا بودم و از نزدیک تلاش‌های خستگی ناپذیر و شبانه روزی ایشان را در سوریه می‌دیدم.

سوال: ممنون می‌شویم از آشنایی تان با شهید به ما بگویید ویژگی‌هایی که داشتند ساعاتی پیش در ویژه برنامه شبکه خبر که با برخی از همرزمان شهید صحبت می‌کردم می‌گفتند که ما همیشه با شناختی که داشتیم تلقی مان این بود که قطعا ایشان هم روزی به شهادت می‌رسد حتی در صحبت‌های شهید سلیمانی هم گویا به ایشان همین تعبیر گفته شده بود که تو هم باید شهید بشوی.

شیرازی: ایشان سال‌ها هم در معرض تهدید بود هم او را تهدید کرده بودند برای ترور، آن روز‌هایی که داعش به سوریه حمله کرد دشمن پشت دیوار فرودگاه بود، از همان روز‌ها شهید بزرگوار سیدرضی موسوی که بیشتر اوقات زندگی خود را در فرودگاه سپری می‌کرد شاهد بود در روز‌هایی که فرودگاه را با خمپاره می‌زدند حتی یک بار وقتی سردار سلیمانی وارد فرودگاه دمشق شد که سیدرضی هم آنجا بود دشمنان آمدند و می‌خواستند که شهید سلیمانی را و ایشان را شهید کنند، بار‌ها این اتفاق در فرودگاه افتاد در محله‌هایی در دمشق و سوریه اتفاق افتاد، بار اول نبود که ایشان را تهدید می‌کردند در روز‌هایی که این شهید داشت دفاع می‌کرد از مسلمان‌ها در فلسطین، دشمن او را یک تهدید جدی می‌دید، چون حمایت از جبهه‌ی فلسطین حمایت از جبهه سوریه کار همیشگی این شهید بزرگوار بود.

علاوه بر این که این شهید بزرگوار دفاع می‌کرد از مسلمانان فلسطین بعنوان پیشانی جبهه‌ی نبرد با داعش تلاش گسترده‌ای داشت ایشان فرمانده‌ی پشتیبانی جبهه مقاومت بود، این حرکت وقیحانه‌ی اسرائیل نشان از این دارد همانطور که امریکایی‌ها شهید سلیمانی را در عراق بعد از پیروزی بر داعش شهید کردند دست امریکایی‌ها رو شد که حامی اصلی داعش، حامی اصلی تروریست‌ها در منطقه امریکایی هستند این شهادت شهید بزرگوار یک پرده را کنار زد و روشن‌تر کرد که اسرائیل در کنار آمریکا مدافع تروریست‌ها هستند. قطعا این خون، این شهادت انتقام سختی را به دنبال خواهد داشت، اسرائیلی‌ها بدانند همانگونه که آمریکایی‌ها با شهادت سردار سلیمانی از منطقه اخراج شدند این شهادت تسریع می‌کند در نابودی اسرائیل و انشاالله نابودی اسرائیل را نزدیک‌تر خواهد کرد.

سیدرضی یک انسان با تقوا، یک انسان با ایمان، مخلص ، یک انسان پای کار، خستگی ناپذیر، شب و روز نمی‌شناخت، عشق به شهادت داشت، عشق به فرمانده‌ی شهیدش داشت من یک بار ندیدم که سردار سلیمانی حرفی را بزند فرمانی را بدهد دستوری را بدهد، سیدرضی عمل نکند، سیدرضی بعنوان دست راست سردار سلیمانی در منطقه پای کار بود و نقش عظیمی را در شکست داعش و نقش عظیمی را در مسلح کردن مردم فلسطین داشت. این حرکتی را که دشمن انجام داد قطعا با یک انتقامی روبرو خواهد شد تا دشمنان بدانند که با شهادت این سردار بزرگوار سپاه نمی‌توانند هر حرکتی را می‌خواهند در منطقه انجام بدهند، قطعا جمهوری اسلامی هم با این وضعیتی را که دشمن دارد دنبال می‌کند تصمیمات جدی تری را خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
برای مقابله با اسرائیل باید مسلمانان ید واحده باشند برای رسیدن به این مقصود کشور های اسلامی روابط خود با این رژیم راقطع کنند با حامیان این رژیم مثلا با امریکا تبادل اقتصادی با امریکا را تقلیل دهند
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)