• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۴۰۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
بین الملل » غرب آسیا

مقام عراقی: حمله آمریکا به حشد الشعبی، بازی با آتش است

رئیس سازمان بسیج مردمی عراق در مراسم تشییع پیکر شهدای تجاوز آمریکا به شهر القائم در غرب عراق که در بغداد برگزار شد، گفت: حمله به حشد الشعبی بازی با آتش است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، "فالح الفیاض" رئیس سازمان بسیج مردمی عراق در مراسم تشییع پیکر شهدای تجاوز آمریکا به شهر القائم در غرب عراق که در بغداد برگزار شد، گفت: تفاوت جنایت زشت آمریکا در تجاوز اخیر به عراق با نمونه‌های سابق این است که در این تجاوز نیرو‌های سازمان بسیج مردمی و تشکیلات رزمی آن به صورت مستقیم و به بهانه‌های واهی، باطل و نادرست هدف قرار گرفتند. آمریکا در این تجاوز، ساختمان‌های اداری، بیمارستان و نیرو‌های متخصصی را که در حال انجام مأموریت محافظت از مرز‌ها و دفاع از این کشور و مبارزه با تروریسم بودند، هدف قرار داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

الفیاض تصریح کرد: تمام ادعا‌های آمریکا درباره مبارزه با تروریسم، باطل و دروغ است. آمریکا نیرو‌های ما را تضعیف و از انجام مأموریت‌های اساسی آنها برای دفاع از عراق جلوگیری می‌کنند. حمله آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند، زیرا در این تجاوز زشت، نیرو‌های سازمان بسیج مردمی و مقر‌های اداری و کمیته‌های فنی آن هدف قرار گرفتند.

وی ادامه داد:‌ ای برادران عزیز و‌ای قهرمانان، ما امروز پیکر‌های برادران و فرزندان خود را تشییع می‌کنیم که ظالمانه به دست نیرو‌های آمریکاییِ شکست خورده شهید شدند. خون‌های ما عنصر انتخاباتی و جوانان ما تریبون سیاسی برای فلان مقام آمریکایی نیستند که بخواهند از آن بالا روند. این خون‌های پاک بیانگر عزت، جایگاه و کرامت عراق هستند و ما نمی‌پذیریم و نپذیرفته‌ایم که خون ما و خون فرزندان و برادران مان به عنصری در بازار مقاصد سیاسی تبدیل شود.

فالح الفیاض تصریح کرد: از این تریبون دستان نخست وزیر را برای انجام تمام وظایفش به منظور دفاع از حاکمیت، کرامت و عزت عراق می‌فشاریم و أکید می‌کنیم این هدف جز با خارج شدن نیرو‌های اشغالگر از خاک عراق محقق نمی‌شود و سرزمین عراق باید از حضور هر گونه نیروی بیگانه پاک شود و ما تداوم این وضع را نمی‌پذیریم. ما نمی‌پذیریم که فرزندان مان کشته شوند و ما فقط پیکر آنها را تشییع و مراسم بزرگداشت برگزار کنیم. ما باید گام‌های بزرگتری برداریم و تمام تلاش خود را برای انجام وظایف مان به کار گیریم. ما از همه تشکل‌های مردمی، پارلمان و نیرو‌های سیاسی می‌خواهیم موضع واضحی در قبال تجاوز آمریکا اتخاذ کنند چرا که این تجاوز، بی سابقه است و با نمونه‌های پیشین تفاوت دارد و عبور از خط قرمزی محسوب می‌شود که هیچ بیگانه‌ای نباید از آن عبور کند.

رئیس سازمان بسیج مردمی خاطرنشان کرد: حشد شعبی مایه عزتمندی و تاج سر نیرو‌های مسلح و باعث افتخار مردم عراق و ضامن آینده آنها است. ما هرگز ریخته شدن خون فرزندان خود را نخواهیم پذیرفت و ان شاء الله مواضع ما و مواضع دولت ملی عراق در قبال تجاوز اخیر آمریکا شدیدتر، بزرگتر و قویتر خواهد بود. هدف قرار دادن حشد شعبی بازی با آتش است. من به هر کسی که بصیرت دارد هشدار می‌دهم که این گونه تجاوزات را تکرار نکند چرا که اقدامی خطرناک است.

فالح الفیاض در پایان گفت: فرزندان ما فقط برای دفاع از عراق در مرز‌ها حضور دارند و هیچ هدف دیگری ندارند؛ اما صاحبان مقاصد سیاسی تلاش می‌کنند از خون فرزندان ما برای رسیدن به اهداف خود در بازار‌های انتخاباتی و موارد مشابه استفاده کنند، ما هرگز این را نخواهیم پذیرفت و آن را شایسته خود و تاریخ عراق و عزت شهدا و فرزندان مان نمی‌دانیم.

ما با خداوند متعال و مرجعیت عالی دینی و در رأس آن جناب آیت الله سیستانی عهد می‌بندیم که سربازان وفادار، حافظان مرز‌ها و حاضران برای ظهور باقی بمانیم و تأکید می‌کنیم خون ما برای دفاع از دین و وطن بی ارزش است و ما هرگز گرفتار بازار سازش نخواهیم شد. از خدواند می‌خواهیم جایگاه شهدای ما در کنار پیامبر و اهل بیت علیهم السلام و در بهشت برین باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
الآن بهترین زمان برای بیرون راندن آمریکا از منطقه غرب آسیاست ،فردا دیر خواهد بود ، دشمن بیزاری امت اسلام از وی را باید بفهمد ،
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)