• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۰
بین الملل » تحلیلی

مراسم سیزدهمین سالروز انقلاب مردم بحرین در لندن

در مراسم یادبود انقلاب مردم بحرین، دکتر سعید الشهابی، فعال سیاسی بحرینی گفت این مراسم به منظور بزرگداشت انقلاب‌های مردم کشور‌های عربی و نیز حمایت از مردم غزه برگزار می‌شود.

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، سیزدهمین سالروز انقلاب مردم بحرین، در مراسمی با حضور فعالان حقوق بشر، مخالفان سرکوب و شکنجه و شماری از هواداران مردم بحرین، برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در مراسم یادبود انقلاب مردم بحرین، ابتدا دکتر سعید الشهابی، فعال سیاسی بحرینی گفت این مراسم به منظور بزرگداشت انقلاب‌های مردم کشور‌های عربی در جریان "بهار عربی" و نیز حمایت از مردم غزه برگزار می‌شود.

وی با مرور تاریخچه قیام مردم بحرین برای دستیابی به عدالت و آزادی، نام شهدای بحرینی را یادآور شد. او همچنین از بی توجهی دولت‌های غربی به ستم‌های آل خلیفه و تداوم حمایت این دولت ها، به ویژه آمریکا و انگلیس از رژیم بحرین، انتقاد کرد.

در ادامه این نشست، دکتر مارک اوون جونز، استاد دانشگاه و نویسنده انگلیسی که مشغول تدریس در دانشگاهی در قطر است، در پیام ویدئویی ضبط شده گفت: هنوز صد‌ها زندانی سیاسی در زندان‌های آل خلیفه به سر می‌برند و با این حال، دولت‌های آمریکا و انگلیس، کماکان از این رژیم سرکوبگر حمایت می‌کنند.

وی افزود همه نشانگان دیکتاتوری در بحرین، همچون نبود عدالت، نبود شفافیت، نبود آزادی بیان و فعالیت‌های سیاسی، سوء استفاده آل خلیفه از قدرت، نقض نظام‌مند ((سیستماتیک)) حقوق بشر و پاسخگو نبودن رژیم ادامه دارد و در همین حال، ارتش و پلیس انگلیس، راه‌های سرکوب مخالفان را به ارتش و پلیس بحرین آموزش می‌دهند.

سپس علی عبدالامام، فعال رسانه‌ای که بار‌ها در بحرین بازداشت و شکنجه شده است در سخنانی، چگونگی بازداشت‌ها و شکنجه‌ها را توضیح داد. وی که مدیر تارنمای حقوق بشری "بحرین آن لاین" (Bahrain Online) است علل آغاز انقلاب در بحرین را توضیح داد و گفت همچون دیگر نقاط جهان، مردم بحرین نیز که از بی عدالتی، تبعیض، نقض حقوق بشر، نبود آزادی بیان و سرکوب رژیم به تنگ آمده بودند، قیام کردند که با کمک نظامی رژیم‌های عربستان سعودی و امارات متحده عربی، رژیم بحرین به شدت آزادیخواهان و عدالت طلبان را سرکوب کرد و این سرکوب هنوز ادامه دارد.

وی ابراز امیدواری کرد سال آینده در چنین روزی، اخبار خوشی از پاسخگو شدن رژیم آل خلیفه، برقراری عدالت در بحرین و رعایت حقوق بشر منتشر شود.

در ادامه، خانم لوتی کیسی، کارشناس سیاسی در موسسه حقوق بشر و دموکراسی بحرین، (Bahrain Institute for Rights and Democracy)، گزارشی از سرکوب حقوق بشر در بحرین پس از ۱۳ سال، وضعیت ناگوار زندانیان سیاسی، فهرست ۲۷ نفره زندانیان منتظر اعدام در زندان‌های آل خلیفه، شمار زندانیان نوجوان و تداوم ستم‌های رژیم بحرین ارائه کرد. وی افزود با این که سرکوب آزادیخواهان در بحرین ادامه دارد، انگلیس کماکان از رژیم آل خلیفه حمایت می‌کند.

رادنی شکسپیر، نویسنده، وکیل مدافع حقوق بشر و فعال سیاسی نیز در سخنانی گفت به جز ایران که یک دموکراسی در غرب آسیاست، همه کشور‌های این منطقه، در دست رژیم‌های سرکوبگر است که بدترین مورد، رژیم اسرائیل به شمار می‌رود که مشغول سلاخی مردم فلسطین در غزه است.

وی افزود به غیر از مردم ایران که در چهار ماه اخیر، بزرگ‌ترین تظاهرات را در حمایت از فلسطین برگزار کرده اند، به نسبت جمعیت، مردم بحرین بیش‌ترین شمار هواداران مردم غزه را به خیابان‌ها آورده اند.

رادنی شکسپیر با اشاره به پایگاه‌های نظامی آمریکا و انگلیس در بحرین گفت بحرین، به محور تحولات منطقه مبدل می‌شود.

این وکیل حقوق بشر در انگلیس افزود آمریکا و انگلیس، همیشه از نسل کشی در منطقه خاورمیانه حمایت کرده اند و این قتل عام آزادیخواهان چه به دست اسرائیل یا آل خلیفه باشد، مورد حمایت لندن و واشنگتن بوده است.

این فعال سیاسی در لندن گفت در حمایت از رژیم‌های سرکوبگر در غرب آسیا، همه احزاب بزرگ انگلیس، اعم از محافظه کار و کارگر، متحدند که مردم این کشور در انتخابات عمومی آینده، باید به این نکته توجه و از دادن رای به نامزد‌های این احزاب جنگ افروز، پرهیز کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
از یادبودی در خور نیما تا گلایه‌های رامسر و معضل آرد و نان
اجرای برج‌نگاره «قهرمان» بر بدنه برج آزادی
تدوین ۱۲۰ عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مزیت‌دار در خراسان جنوبی
شهید مهدی زین‌الدین و فرماندهی لشکر ۱۷ علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)
شکست تیم «ب» والیبال ساحلی ایران مقابل اتریش
افزایش ۲.۳ درصدی کسری مخزن خراسان جنوبی
آغاز طرح‌های ملی خاتم و مانا توسط بهزیستی در خراسان جنوبی
تیم میکس تپانچه ۱۰ متر ایران به فینال نرسید
معرفی برگزیدگان پویش ملی کاغذ سرخ
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
بهره‌مندی بیش از ۳۰۰ نفر از خدمات درمانی رایگان در شهرستان زیرکوه
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
گلایه شهروندان از نامناسب بودن روشنایی مسیر سلماس- خوی
زلزله ۳.۸ ریشتری در کُنار تَخته فارس
تیم ملی جوجیتسو ایران وارد ریاض شد
سه نشان برنز دیگر برای ناشنوایان کشورمان
امیر سرخوش در جمع ۱۶ بازیکن برتر جام جهانی اسنوکر ایستاد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ آبان
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)