• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
خوزستان » اجتماعی

صدور مجوز فعالیت برای بیش از ۲ هزار مشاور خانواده در کشور

معاون رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: مجوز فعالیت برای ۲ هزار و ۱۰۰ مشاور خانواده در کشور از سوی قوه قضاییه صادر شده است.

صدور مجوز فعالیت برای بیش از ۲ هزار مشاور خانواده در کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن ابراهیمی در مراسم راه اندازی ۷ مرکز مشاوره خانواده قوه قضاییه خوزستان و تحلیف ۳۷ مشاور خانواده در محل دادگستری استان گفت: ۲ هزار و ۱۰۰ مشاور خانواده در کشور پس از گذراندن فرآیند‌های لازم و ملاحظه‌های قانونی از سوی قوه قضاییه مجوز فعالیت دریافت کردند.


وی افزود: باتوجه به فراهم شدن زیرساخت‌های الکترونیکی و ارجاع هوشمند، امید است شاهد تحول در رسیدگی به پرونده‌های مربوط به دعاوی حوزه خانواده باشیم.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی مهم‌ترین، اصلی‌ترین و برجسته‌ترین مولفه توسعه، پیشرفت و بالندگی جامعه را نهاد خانواده دانست و ادامه داد: در کشور‌های پیشرفته که شاهد گسست خانواده‌ها هستیم نیز تلاش‌های دولت در جهت حفظ این بنیاد مهم و زیرساختی است.

معاون رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بیان اینکه با اقداماتی که از سال ۱۳۹۸ به منظور حمایت از حقوق خانواده در قوه قضاییه آغاز شد، شاهد ورود و مداخله تخصصی‌تر در دعاوی خانواده هستیم، اضافه کرد: ماهیت دعاوی خانواده با سایر پرونده‌ها متفاوت است و نیاز به رسیدگی‌های تخصصی با در نظر گرفتن مسائل روانشناختی و شناخت خانواده دارد تا در نهایت منجر به صلح و سازش و بازگشت به روابط سالم‌تر هدایت شود و در صورت عدم سازش، پیامد‌های منفی ناشی از جدایی کاهش یابد.

نقش مشاور خانواده در کاهش دعاوی خانواده و آسیب‌های اجتماعی


علی دهقانی، رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان اینکه تکامل شخصیت و پیشرفت هر فرد در گرو خانواده‌ای است که در آن پرورش می‌یابد، گفت: خانواده نقش بنیادی در تربیت نسل آینده دارد، از همین رو نهاد خانواده در دین مبین اسلام و قانون اساسی، بسیار مورد توجه قرار گرفته و همین رویکرد در قوه قضائیه نیز حاکم است.

وی افزود: فردی که به عنوان مشاور خانواده انتخاب می‌شود نیز تکالیف و رسالت سنگینی به عهده دارد و باید توانایی ورود به یک اختلاف، کشف عامل یا عوامل اختلال در رابطه و مرتفع کردن آن را داشته باشد.

دهقانی با بیان اینکه مشاوران خانواده علاوه بر تخصص علمی باید از خصوصیات دیگری همچون صداقت، رازداری، امانت‌داری و اخلاق‌مداری که دارای الزامات گسترده‌ای است، برخوردار باشند، ادامه داد: با داشتن این ویژگی ها، اعتماد مراجعه‌کنندگان برای ارائه اطلاعات بیشتر می‌شود و به روند مشاوره کمک می‌کند.

وی با اشاره به مسائل اجتماعی طلاق و آسیب‌های ناشی از آن برای زوجین و فرزندان آنها، می‌گوید: مشاوران نباید به برگزاری یک یا ۲ جلسه مشاوره اکتفا کنند و باید با احساس مسئولیت و تعهد مضاعف نسبت به نهادی که با عشق و علاقه شکل گرفته و امروز دچار اختلاف شده‌اند، عمل کنند.

به گفته رئیس کل دادگستری خوزستان؛ کار‌های به‌موقع و موثر مراکز مشاوره خانواده، می‌تواند در کاهش دعاوی خانواده و آسیب‌های اجتماعی ناشی از طلاق، تحکیم مبانی خانواده و رفع اختلافات زوجین بسیار تاثیرگذار بوده و از آسیب‌های بعدی جلوگیری کند.

سازش قطعی بیش از ۳ هزار پرونده طلاق در خوزستان


علیرضا باوی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: پس از تصویب قانون حمایت از خانواده در اسفند سال ۱۳۹۱ سازمان بهزیستی با همکاری قوه‌قضاییه برای پوشش طلاق‌های توافقی سامانه‌ای باعنوان "تصمیم" راه‌اندازی کرد که از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۱۵۹ هزار و ۸۶۰ جلسه مشاوره در استان برگزار و ۳ هزار و ۹۶۷ پرونده به سازش قطعی و ۶۹۰ پرونده نیز به سازش مشروط رسیده است.

وی افزود: قوه قضاییه از ابتدای راه بر این اراده بود که مرکز مشاوره خانواده را راه‌اندازی کند تا در کنار محاکم رسیدگی به دعاوی خانواده، بتواند گره‌گشای اختلافات حوزه خانواده و کاهش آمار طلاق باشد.

باوی ادامه داد: با برگزاری فرآیند‌های قانونی و آزمون‌های تخصصی، مشاوران خانواده در استان خوزستان در ۲ سال اخیر موفق به دریافت پروانه فعالیت شدند و با تاسیس مراکز مشاوره رسمی قوه قضاییه در استان، این فعالیت اکنون زیر نظر دادگستری استان انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)