• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۸۶۳۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
مهاباد » اجتماعی

جبلی: رسانه ملی آماده برگزاری مناظرات انتخابات می‌شود

رئیس صدا و سیما در خصوص برنامه مناظره‌های انتخاباتی گفت: برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری مانند دوره‌های پیشین ترکیبی از برنامه‌های زنده و ضبطی از جمله مناظره است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، پیمان جبلی؛ رئیس صدا و سیما با حضور در بخش خبری بیست و یک درباره پخش برنامه‌های انتخاباتی گفت: در این دوره مثل سایر ارگان‌های برگزار‌کننده انتخابات با شرایط پیچیده‌ای مواجه شدیم چرا که در دوره‌های گذشته، حداقل از یک سال قبل در رسانه ملی پیشنهادات برنامه‌سازی و طراحی زیر ساخت‌ها شکل می‌گرفت.

وی ادامه داد: در این دوره تنها یک ماه زمان داریم لذا سه‌شنبه هفته گذشته ستاد انتخابات رسانه ملی تشکیل شد و بلافاصله جلسات فشرده همکاران در حوزه‌های مختلف برای طراحی برنامه‌ها و پیشنهاد برنامه‌ها به کمیسیون انتخابات شروع شد. در طول این مدت جلسات ستاد به صورت روزانه پیگیری شده و همزمان نیز در حال تهیه زیرساخت‌های فنی برای برگزاری برنامه‌ها و مناظره‌ها هستیم تا با پخش برنامه‌های متنوع مردم نامزدها را بهتر بشناسند.

رئیس صدا و سیما خاطرنشان کر‌د: کمیسیون برگزاری انتخابات از روز گذشته تشکیل شد و پیشنهادات ستاد به تصویب این کمیسیون رسید. ‌براساس قانون انتخابات باید ترتیب برنامه‌ها تصویب شود و این پیشنهادات شامل برگزاری مناظره‌ها، میزگردها، برنامه‌های گفتگومحور، کارنامه‌محور برای گفتگو با مردم همه استان‌های کشور است که برای این بخش‌ها از قالب‌های جدید استفاده خواهیم کرد تا نامزدها بتوانند در فضای عادلانه از امکانات رسانه ملی استفاده کنند.

جبلی گفت: در دوره‌های قبل فرصت تبلیغات بیشتری وجود داشت اما اکنون نهایتا چهارده روز زمان داریم و در این فاصله فرصت‌های نامزدها برای سفرهای استانی و گفتگوهای مردمی و برنامه‌های زنده را در جدول پخش‌ پیش‌بینی کرده‌ایم. البته برنامه‌های ضبطی نیز خواهیم داشت و در مجموع از قالب‌های متنوع برای عمل به وظیفه‌ خود استفاده می‌کنیم.

رئیس صدا و سیما تاکید کرد: هرچقدر مردم از برنامه‌ها و پیشنهادات نامزدها بیشتر اطلاع پیدا کنند مشارکت بیشتر خواهد شد و هرچقدر مشارکت بیشتر شود رئیس جمهور آینده قدرت بیشتری برای اداره کشور خواهد داشت.

جبلی گفت: تلاش ما نیز این است که با استفاده از همه توان خود، تلاش کنیم تا سطح مشارکت افزایش یابد تا توان رئیس جمهور آینده برای اداره کشور بالا برود. همچنین در سامانه تلوبیون به همه نامزدها کانال اختصاص خواهیم داد و بنابراین همه زیر ساخت‌ها در کلیه حوزه ها در حال آماده‌سازی است.

وی  در پایان عنوان کرد: با توجه به آسیب‌های دوران گذشته در زمان انتخابات ریاست جمهوری تلاش خواهیم کرد که این آسیب‌ها مرتفع شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)