• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۲۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

دیوارنگاره‌ای که انتخابات را محدود به هیچ کس نمی‌داند

مردم پایتخت دیوارنگاره را یک ابزار مهم برای انتقال پیام به مخاطب دانستند و تاکید داشتند که هنر باید مردمی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دیوارنگاره میدان ولیعصر این روز‌ها رنگ و بوی انتخاباتی به خود گرفته است. طرح این دیوارنگاره تا پنج روز پیش به شهید جمهور اختصاص داشت، اما با ورود به جریان انتخابات و ثبت نام داوطلبان برای چهاردهمین ریاست جمهوری اسلامی ایران، این دیوارنگاره هم به عنوان بزرگترین تابلوی شهری در پایتخت، تصاویری از انتخابات ریاست جمهوری در ۱۳ دوره گذشته را نشان می‌دهد.

هفتصد قاب عکس روی دیوارنگاره میدان ولیعصر روایت گر ۱۳ روز تاریخی در عمر چهل و شش ساله انقلاب اسلامی است. روز‌هایی که مردم پای صندوق‌های رای رفتند و رئیس جمهور انتخاب کردند.

جان کلام این عکس‌ها همان جمله ایست که امام خمینی (ره) روز نهم اسفند سال ۶۲ در دیدار با کارکنان صدا و سیما بیان کرد که «انتخابات در انحصار هیچ کس نیست».

حالا این جمله در کنار تصاویر متعدد از انتخابات روی دیوارنگاره میدان ولیعصر به چشم می‌خورد.

وقتی سراغ رهگذران رفتیم، یکی از آنها درباره تاثیر دیوارنگاره در انتقال پیام به مردم گفت: با توجه به اینکه بیشتر مردم برای امور روزمره خود از این مکان تردد می‌کنند، یکی از بهترین ابزار‌های انتقال پیام، دیوارنگاره و تابلو شهریست.

دیوارنگاره‌ای که انتخابات را محدود به هیچ کس نمی‌داند

یک نفر دیگر از میان مردم هم گفت: در بیشتر کشور‌های خارجی، هنر صرفا محدود به نمایشگاه و نگارخانه‌های خصوصی نیست، بیشتر هنرمندان آثار خود را در مکان‌های پرتردد به نمایش می‌گذارند تا مردم با هنر ارتباط برقرار کنند؛ لذا دیوارنگاره و تابلو‌های شهری یک ایده بسیار خوب برای برقراری ارتباط بین مردم و هنر است.

در کنار سوال‌هایی که درباره تاثیر دیوارنگاره در آشنایی و ارتباط مردم با هنر مطرح شد، چند سوال هم در خصوص جمله‌ای که روی دیوارنگاره حک شده، پرسیدیم.

یک نفر گفت: همانطور که امام خمینی (ره) فرموده اند، انتخابات در انحصار هیچ کسی نیست؛ سابقه انتخابات در این ۴۵ سال نشان می‌دهد که در هر دوره، افراد مختلف با تفکرات متنوع پای کار آمده اند و هیچ گاه حکومت، عرصه را برای حضور عده‌ی خاصی فراهم نکرده است.

آقای رهگذری هم که مو سپید کرده و در نخستین انتخابات ریاست جمهوری در بهمن سال ۵۸ هم شرکت کرده بود، درباره حال و هوای انتخابات در آن سال‌ها گفت: انتخاب رئیس جمهور یک حق برای مردم ایران است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی احیا شد. در آن سال‌ها مخصوصا نخستین سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، مردم ذوق و شوق بسیار زیادی داشتند. برایشان مهم بود که با آگاهی، رئیس جمهور انتخاب کنند. از طرفی توجه ویژه‌ای به سخنان امام داشتند تا بتوانند از بین سخنان ایشان، ویژگی‌های درست یک رئیس جمهور را پیدا کنند.

دیوارنگاره‌ای که انتخابات را محدود به هیچ کس نمی‌داند

او تاکید کرد: خوشبختانه الان هم مردم پای کار هستند. هر قدر رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند تا مردم را از آرمان‌های انقلاب دور کنند موفق نمی‌شوند. در همه این سال‌ها مردم ثابت کردند که خود را در برابر کشورشان مسئول می‌دانند برای همین بیش از پیش برای ثبت رای خود تلاش می‌کنند.

جمله پایانی این آقا، شد آغاز سوال بعدی ما از مردم. اینکه رئیس جمهور خوب باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

بیشتر آنها در پاسخ گفتند: باید باتقوا باشد؛ درد مردم را بشناسد و حل مشکلات مردم برای او بزرگترین هدف و اولویت باشد.

یک آقای جوان هم مطرح کرد: من رئیس جمهوری را انتخاب می‌کنم که مانند آقای رئیسی مردمی و پرتلاش باشد؛ از زندگی و استراحت خود برای مردم بگذرد و اهل اختلاس و دزدی نباشد.

دیوارنگاره‌ای که انتخابات را محدود به هیچ کس نمی‌داند

گفتنی است چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، روز هشتم تیر ماه برگزار می‌شود. قرار است تصویر بعدی روی دیوارنگاره میدان ولیعصر، تصویر حضور مردم پای صندوق‌های رای در انتخابات هشتم تیر باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)