• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۲۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸
زنجان » سیاسی
امام جمعه زنجان:

مجلس و دولت چهاردهم در معرض آزمون بزرگ قرار دارند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم هر دو در معرض آزمون بزرگی قرار دارند گفت: بهترین راهکار این است هر دو منویات رهبری را محقق و انتظارات مردم را نیز برآورده کنند.

مجلس و دولت چهاردهم در معرض آزمون بزرگ قرار دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ حجت‌الاسلام خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر زنجان با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مشارکت نسبی خوب مردم به ویژه دور دوم این رخداد ملی افزود: طی هفته گذشته رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس فرامین مهمی را بیان کردند که لزوم توجه مجلسی‌ها و دولت چهاردهم به آن ضروری است.

وی با بیان اینکه رهبری در فرامین خود فرمودند پس از این وقایع، آخرین امتحان، امتحان مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم است گفت: ایشان در این خصوص اعلام کردند که دولت کابینه خود را برای رای اعتماد به مجلس معرفی کند و در واقع حجت را تمام کردند.

خطیب نماز جمعه زنجان با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم در معرفی کابینه خود بر معیار‌های مد نظر رهبری توجه جدی داشته باشد ادامه داد: امیدواریم با آزمون حال حاضر کابینه دولت تحقق منافع ملی را به دنبال داشته باشد و همچنین اندیشه‌های رهبری نیز مبنی بر معرفی کابینه‌ای همتراز جمهوری اسلامی تحقق یابد و موجب رضایت مردم و ایشان شود.

وی همچنین با بیان اینکه نماز جمعه برکات فراوانی دارد افزود: یکی از این برکات شکست طاغوت و شکل گیری جمهوری اسلامی نماز جمعه است.

حجت‌الاسلام خاتمی با بیان اینکه اولین نماز جمعه در کشور پنجم مرداد سال ۵۸ به امامت آیت الله طالقانی اقامه شد گفت: ایشان نیمی از عمر خود را در زندان سپری کردند.

وی با اشاره به اینکه اولین نماز جمعه اسلام نیز توسط پیامبر اکرم "ص" برپا شد بیان کرد: بالاترین ذکر و عبادت نماز جمعه است و از ابعاد مختلف اهمیت دارد.

امام جمعه زنجان ادامه داد: بزرگترین اجتماع سیاسی و عبادی مسلمانان برگزاری نماز جمعه است و به نوعی، وحدت و همدلی را نشان می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان به ۶ مرداد روز فرهنگ عمومی و آموزش‌های فنی حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: هر جامعه‌ای که می‌خواهد به توسعه و بالندگی برسد باید نیرو‌های توانمند ماهر و دانشمند را تربیت کند.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی در منطقه به لحاظ پیشرفت علمی اول است ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ میلیون سرمایه عظیم دانشمند در کشور وجود دارد که باید به نحو مطلوب از آنان استفاده کرد.

حجت الاسلام خاتمی با بیان اینکه چند سال پیش رهبری در دیدار با فرماندهان نظامی و انتظامی بر لزوم مهارت‌آموزی سربازان تاکید کردند گفت: مهارت آموزی برای سربازان می‌تواند تاثیر فراوانی داشته چرا که پس از اتمام سربازی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی همچنین به ۶ مرداد سال ۵۸ سالروز همه پرسی برای اصلاح قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: محتوا و قالب در کشور مردم هستند چرا که در ابعاد مختلف و انتخاب‌های گوناگون نقش آفرینی می‌کنند و لذا اصلاح قانون اساسی ضرورتی بود که توسط مجلس خبرگان انجام گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)