• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۵۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
بین الملل » اروپا

ایرانیان مقیم انگلیس، انتخابات، آراء و انتظارات

ایرانیان خارج از کشور در چهل و دومین انتخابات برگزار شده در عمر ۴۶ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران برغم همه دشواری‌ها و دشمنی‌ها برای تحقق حاکمیت ملی پای صندوق‌های رای حاضر شدند تا نهمین رئیس جمهور کشور را برگزینند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، ایرانیان خارج از کشور در چهل و دومین انتخابات برگزار شده در عمر ۴۶ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران برغم همه دشواری‌ها و دشمنی‌ها برای تحقق حاکمیت ملی پای صندوق‌های رای حاضر شدند تا نهمین رئیس جمهور کشور را برگزینند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

یک شهروند ایرانی مقیم انگلیس در این باره گفت: برای ایران قوی رای دادم. ایرانی دیگر گفت: آمده ام برای آینده کشورم و برای سربلندی مردمم رای دهم و یک بانوی ایرانی مقیم انگلیس هم می‌گوید برای آبادی کشورم و برای ایران پای صندوق‌های رای حاضر شد.

ایرانیان مقیم انگلیس و برخی دیگر از کشور‌های غربی از جمله، آمریکا، فرانسه و آلمان مطابق سال‌های اخیر در حالی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند که برای حضور پای صندوق‌های رای باید از دالان مشتی فحاش و آلوده دهان عبور می‌کردند. 

یک شهروند ایرانی مقیم انگلیس که می‌گوید نزدیک پنجاه سال در انگلیس به سر می‌برد و با پرچم جمهوری اسلامی ایران بر دوش پای صندوق‌های رای حاضر شد با اشاره به رفتار این افراد گفت: این افراد صورت واقعی خود را نشان می‌دهند، آنان داد از دموکراسی می‌زنند، اما جلوی ما را می‌گیرند که که آمده ایم از حق رای خود استفاده کنیم.

شهروند ایرانی دیگر مقیم انگلیس با اشاره به رفتار سخیف مخالفان ایران گفت: آنان دقیقا نشان می‌دهند ولو اینکه نظام ایران ایده آل و کامل هم نباشد مخالفان آن در حدی نیستند که حتی کوچکترین ارزشی داشته باشند که حتی درباره آنان فکر کرد.

شهروند ایرانی دیگر مقیم انگلیس که تصویر بسیجی شهید سید روح الله عجمیان را در دست دارد می‌گوید:آنانی که آمدند پشت موساد و ام. آی. سیکس و از حمایت پلیس برخوردارند به من تروریست می‌گویند در حالیکه خودشان تروریست اند.

او می‌افزاید: تروریست افرادی اند که با موساد همدست شده اند، ۶۵ هزار زن و بچه بیگناه رادر سال‌های اخیر در فلسطین کشتند.

افرادی که زیر پرچم رژیم اسراییل و دیگر نماد‌های ضد ایران از حمایت پلیس برخوردار بودند به فحاشی و رفتار سخیف اکتفا نکردند و با ضرب وشتم و کشیدن حجاب از سربانوان مسلمان رای دهنده، تلاش کردند عمق سرسپردگی و ضدیت خود را با ایران و ایرانیان آشکارتر کنند.

یک شهروند ایرانی مقیم انگلیس گفت: این‌ها افراد معمولی نیستند و به نظرم برای انجام این کار‌ها از جا‌هایی خط و پول می‌گیرند. 

ایرانیان خارج از کشور از جمله اینجا در انگلیس که برغم همه دشمنی‌ها با عزت و اقتدار پای صندوق‌های رای حاضر شدند مانند ایرانیان داخل کشور خواسته‌های روشنی از رئیس جمهور منتخب دارند.
یک شهروند ایرانی مقیم انگلیس گفت: از دیدگاه من بهبود رابطه ایران با کشور‌های خارجی مهم است.

شهروند دیگر ایرانی گفت: فکر می‌کنم وضعیت اقتصادی بزرگترین مشکل مردم باشد.

یک ایرانی مقیم انگلیس نیز گفت: من فکر می‌کنم ایران ما از همه لحاظ پیشرفت کرده است و اکنون زمان آن فرا رسیده است که از لحاظ اقتصادی پیشرفت کنیم.

یک شهروند ایرانی دیگر مقیم انگلیس گفت: اگر اقتصاد کشور درست شود ما بهترین کشور جهانیم و بهترن مردم دنیا را داریم که با غیرت، صبور و با خدایند.

ایرانیان در ۹۸ کشور جهان با دشواری‌ها از جمله اینجا در انگلیس و برخی دیگر از کشور‌ها با همه آزار و اذیت‌ها با وحدت و همدلی پای صندوق‌های رأی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حاضر شدند و نشان دادند در هر شرایطی برای اعتلای ایران آماده اند و گفتند همین انتظار را از دولت جدید دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)