• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۶۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
علمی و فرهنگی » معارف

همایش مکتب نصرالله، فردا در تهران برگزار می‌شود

همزمان با گرامیداشت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، همایش بین‌المللی مکتب نصرالله، فردا (۱۹ آبان) با حضور صاحب نظرانی از کشور‌های جهان در سالن اجلاس سران تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله ، امروز با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر با بیان اینکه این همایش باهدف شناخت ابعاد شخصیتی شهید نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان برگزار می‌شود، گفت: با توجه به گستردگی شخصیت شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان لازم بود برنامه‌ای بین‌المللی با حضور صاحبنظران تدارک دیده شود تا حق مطلب برای شناخت این شهید ادا شود.

وی افزود: شهادت سیدحسن نصرالله اتفاق بسیار حزن‌آور و در عین حال تکلیف‌آوری بود از جمله برای وزارت فرهنگ وسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که این شخصیت بزرگ را به خوبی به لحاظ ابعاد شخصیتی ایشان و به فرمایش مقام معظم رهبری؛ مکتب شهید نصرالله رامعرفی و تبیین کنند.

عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله گفت: وقتی واژه مکتب به کار می‌رود؛ یعنی یک منظومه جامع منسجم فکری که می‌تواند الگوبرداری شود و می‌تواند تولید نیرو کند و الهام‌بخش باشد و می‌تواند این راه با قوت ادامه پیدا کند. از این جهت تصمیم بر این شد که همایش بین‌المللی برای ایشان و در بزرگداشت ایشان و به منظور تبیین شخصیت وی برگزار شود.

حسینی نیشابوری افزود: میهمانان متعددی از شخصیت برجسته خارجی برای حضور در این همایش که هم در حوزه اجرایی، هم در حوزه اندیشه‌ای و کسانی که همکار و همفکر ایشان بودند و کسانی که در جبهه مقاومت؛ معاضد، کمک کننده و یار ایشان بودند دعوت شدند که از ۲۵ کشور در این همایش حضور دارند.

عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، همایش مکتب نصرالله با حضور میهمان داخلی و خارجی و مدیران ارشد نظام از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ و در دو بخش صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود. برنامه صبح ویژه سخنرانی‌های عمومی و برنامه بعدازظهر شامل نشست‌های تخصصی است.

وی افزود: در این همایش محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران ویژه حضور دارد. دیگر سخنرانان داخلی همایش مکتب نصرالله، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عباس عراقچی وزیر امورخارجه و حجت‌الاسلام و المسلمین اختری رئیس کمیته حمایت از مردم فلسطین هستند.

حسینی نیشابوری همچنین درباره سخنرانان خارجی شاخص در این همایش گفت: از لبنان وزیر فرهنگ این کشور محمد وسام المرتضی، از عراق رئیس‌الوزرا و نخست وزیر اسبق عبدالمهدی و همچنین رئیس جریان حکمت سید عمارحکیم و از بحرین آیت‌الله عیسی قاسم و از فلسطین زیاد نخاله حضور دارند.

وی همچنین به حضور اندیشمندان و صاحبنظرانی از کشور‌های بحرین، لبنان، الجزایر، مصر، عراق، مالزی، ترکیه، فلسطین، هندوستان، یمن و سوریه اشاره کرد و گفت: هشت محور برای سخنرانان مدعو پیش بینی و در اختیار آنها قرار داده شده است و ماحصل مکتوبات آنها در قالب یک مجلد منتشر می‌شود.

حسینی نیشابوری با تاکید بر اینکه شهید نصرالله چهره‌ای فراموش نشدنی در تاریخ مقاومت است، گفت: انتظار داریم همه دستگاه‌های مرتبط برای حمایت از برگزاری هر چه بهتر و فاخرتر این همایش بین‌المللی، اقدامات لازم را انجام دهند.

وی محور‌های اصلی همایش مکتب نصرالله را بررسی ابعاد مختلف فکری، شخصیتی و سیاسی سیدحسن نصرالله ذکر کرد و گفت: ابعاد شخصیت فردی، علمی، معنوی و خردورزی شهید سید حسن نصرالله، دیدگاه‌های گفتمانی شهید نصرالله، ابعاد مدیریتی همه جانبه شهید نصرالله، تمدن نوین اسلامی در مکتب فکری و مبارزاتی نصرالله، ارزش‌های آرمانی و منافع ملی در مکتب انقلابی نصرالله از جمله این محورهاست.

حسینی نیشابوری افزود: هم‌زیستی ملی و پاسداری از هویت مذهبی در مکتب نصرالله، دیدگاه‌های گفتمانی شهید نصرالله (بین المذاهب، بین‌الادیان و تعامل با جریان‌های سیاسی و قومی)، راهبرد مقاومت، جهاد و مبارزه با صهیونیسم و استکبار در مکتب نصرالله و وفاداری، پایبندی و تبعیت از رهبری ولایت فقیه در مکتب فکری و عملی شهید نصرالله نیز از دیگر محور‌های این همایش است.

این همایش بین المللی باهدف شناخت ابعاد شخصیتی شهید نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)