• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۸۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

رصد و پایش تغییر کاربری زمین های کشاورزی با تصاویر ماهواره‌ای

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، تغییر کاربری زمین های کشاورزی از طریق تصاویر ماهواره‌ای رصد و پایش می‌شود.

در حال تکمیلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور در سومین گردهمایی فرماندهان یگان حفاظت از اراضی کشاورزی سراسر کشور گفت: با همکاری فراجا و یگان حفاظت از اراضی کشاورزی تمام توان خود را برای حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی به کار می‌گیریم.

وی افزود: فرماندهان یگان حفاظت از اراضی در سراسر کشور همکاری و تعامل بسیار خوبی با مجموعه مدیریت‌های امور اراضی و جهاد کشاورزی استان‌ها دارند و این امر در حفاظت از اراضی کشاورزی بسیار حائز اهمیت است.

او گفت: موضوع مدیریت زمین را در سه حوزه رفع تداخلات، تثبیت مالکیت و صدور اسناد و همین‌طور حفظ کاربری اراضی کشاورزی در سازمان دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهار امیدواری کرد؛ با همکاری، هم‌افزایی و تعامل یگان‌های حفاظت و مدیریت‌های امور اراضی استان‌ها شاهد حفاظت و صیانت بیشتری از اراضی کشاورزی در کشور باشیم.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا هم در این گردهمایی گفت: امنیت غذایی در جامعه همانند امنیت عمومی یکی از الزامات پایداری کشور‌ها محسوب می‌‎شود.

رضا بنی‌اسدی‌فر افزود: ایستادگی بر مبنای توانمندی ظرفیت‌های تأمین امنیت غذایی یکی از امتیازات ویژه هر کشور است و تأمین امنیت غذایی موجب استقلال و عدم وابستگی به بیگانگان خواهد شد.

وی افزود: همه افراد جامعه، سه قوه و مجموعه حاکمیت وظیفه دارند در تأمین امنیت غذایی جامعه کمک کنند و حفاظت از اراضی کشاورزی نخستین گام در تأمین امنیت غذایی است.

بنی‌اسدی‌فر اضافه کرد: استقلال کشور در تأمین امنیت غذایی مورد تأکید مقام معظم رهبری است و یگان حفاظت از اراضی کشاورزی هم به همین دلیل تشکیل شده است.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: اراضی کشاورزی امانتی برای نسل‌های آینده و لازم است با به‌کارگیری امکانات و تجهیزات مناسب و همکاری همه مردم و مسئولان و سه قوه از این اراضی حفاظت و صیانت کنیم.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی نیز در این مراسم گفت: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، تغییر کاربری اراضی کشاورزی از طریق تصاویر ماهواره‌ای رصد و پایش می‌شود.

اکبر امینی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ تنها شش استان کشور مجهز به امکانات رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی بودند، ولی اکنون همه استان‌ها تحت پوشش این سامانه قرار دارند و تغییر کاربری اراضی کشاورزی از طریق تصاویر ماهواره‌ای در بازه‌های زمانی مشخص پایش می‌شود و هرگونه تغییری به استان مربوطه ارجاع می‌شود و اقدامات قضائی در مورد آن انجام می‌شود.

وی افزود: برای حفاظت از اراضی کشاورزی به کمک تمامی آحاد جامعه نیازمندیم و این مهم تنها با مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی اضافه کرد: از مردم، کشاورزان و بهره‌برداران تقاضا داریم، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را از طریق سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۳۱ گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
افتتاح خانه موسیقی تهران
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)