• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۵۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
خوزستان » اجتماعی

ضرورت همکاری صنایع خوزستان در تکمیل خطوط تصفیه‌خانه غرب اهواز

مدیر عامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: تصفیه‌خانه غرب اهواز با ظرفیت ۱۴۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز آب تولید می‌کند که امیدواریم صنایع استان نسبت به تکمیل خطوط آن همکاری لازم را داشته باشند.

ضرورت همکاری صنایع خوزستان در تکمیل خطوط تصفیه‌خانه غرب اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، صابر علیدادی در حاشیه بازدید از طرح‌های فاضلاب و تصفیه خانه غرب اهواز بیان کرد: صنایع موجود در اهواز می‌توانند در ازای تکمیل تصفیه خانه غرب، از پساب فاضلاب به مدت ۲۰ تا ۲۵ سال بهره کافی ببرند.

وی افزود: با توجه به تعدد رودخانه‌های استان، صنایع ما حاضر نیستند از پساب فاضلاب استفاده کنند در حالی که بازچرخانی آب و استفاده از آن در سایر کشور‌ها یک اولویت مهم است.

فاضلاب اهواز نیازمند ۲۰ همت اعتبار است

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: فاضلاب اهواز نیازمند اعتباری به میزان ۲۰ همت است که می‌توان از محل مسئولیت اجتماعی صنایع کمک گرفت و نسبت به اجرای طرح‌ها اقدام کرد.

وی مهمترین هدف از اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز را حذف ورودی‌های فاضلاب به رودخانه کارون عنوان کرد و ادامه داد: اصلاح خطوط ریزشی، توسعه شبکه فاضلاب و بازچرخانی آب مصرفی و فروش پساب از دیگر اهداف این طرح است.

علیدادی اظهار کرد: ما برای سال‌های ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ برنامه مدونی طراحی کردیم که در صورت جذب اعتبار مناسب، این برنامه‌ها به صورت روتین اجرایی می‌شود؛ در شرق و غرب اهواز به ترتیب ۱۴ و ۱۰ نقطه ورودی فاضلاب به رودخانه کارون وجود دارد که باید نسبت به حذف آنها اقدام کرد.

حذف سه نقطه ورودی فاضلاب به رودخانه کارون در کوتاه مدت

وی افزود: تلاش می‌کنیم تا در کوتاه مدت سه نقطه ورودی فاضلاب به کارون در شرق اهواز قطع و به سمت تصفیه خانه منتقل شود، همچنین ۲ نقطه ورودی فاضلاب به کارون در منطقه کوت‌عبدالله و ۲ نقطه دیگر در مرکز شهر مدنظر بوده و برنامه‌ریزی لازم برای قطع این نقاط نیز انجام شده است.

مدیرعامل آبفا خوزستان مهمترین برنامه این شرکت در غرب اهواز را تکمیل تصفیه‌خانه غرب عنوان کرد و توضیح داد: تصفیه خانه غرب با پوشش ۴۵ درصدی جمعیت اهواز، در دی ماه سال گذشته ۱۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، اما اکنون این میزان به ۵۴ درصد افزایش یافته است.

طرح فاضلاب اهواز یکی از بزرگترین طرح‌های زیست محیطی کشور است

وی با بیان اینکه طرح فاضلاب اهواز یکی از بزرگترین طرح‌های زیست محیطی کشور است گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب علاوه بر پساب آب، کود کمپوست تولید می‌کند و همچنین از گاز فاضلاب می‌توان نیروگاه برق راه‌اندازی کرد.

علیدادی بیان کرد: عملیات ساخت تصفیه خانه غرب اهواز از طریق فاینانس خارجی انجام می‌شود که امیدوارم یک سال دیگر تمدید شود و بتوانیم فاز مایع طرح را وارد مدار کنیم.

وی ظرفیت دفع و تخلیه شبکه فاضلاب اهواز را در حالت نیمه پُر ۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز عنوان و اضافه کرد: اکنون در اهواز طی یک شبانه‌روز ۳۲۹ هزار مترمکعب فاضلاب تولید می‌شود که ۱۸۴ هزار مترمکعب آن در شرق و ۱۴۵ هزار مکعب فاضلاب نیز در غرب اهواز است.

رفع نقاط سرریز فاضلاب اهواز از برنامه‌های مهم آبفا استان

علیدادی رفع نقاط سرریز فاضلاب اهواز را یکی از برنامه‌های مهم آبفای استان دانست و گفت: در حال حاضر حدود ۹۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب اهواز انجام شده و مابقی آن در صورت تامین منابع مالی به سرعت اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد: اکنون ۱۴۸ ایستگاه پمپاژ فاضلاب در اهواز موجود است که با اجرای طرح جامع فاضلاب، این تعداد ایستگاه به ۶۰ مورد کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل آبفا خوزستان توضیح داد: در حال حاضر طرح جامع فاضلاب اهواز در ۴۲ نقطه فعال بوده و روند اجرایی این طرح با سرعت در حال اجرا است.

طرح جامع فاضلاب اهواز از سال ۷۲ آغاز شد که تا شهریورماه ۱۴۰۰ حدود ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشت. در سه سال اخیر با توجه به افزایش جبهه‌های کاری، پیشرفت این طرح به ۶۳ درصد رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)