• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۱۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
خوزستان » اجتماعی

رونق تولید و اشتغال با مدیریت مصرف انرژی

معاون عمرانی استانداری خوزستان گفت: مدیریت مصرف انرژی باعث رونق تولید و اشتغال خواهد شد.

رونق تولید و اشتغال با مدیریت مصرف انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شورای اطلاع‌رسانی انرژی استان خوزستان با هدف اطلاع‌رسانی مناسب و هدفمند با موضوع مصرف بهینه انرژی تشکیل شد.

با توجه به فاصله میان تولید و مصرف و نیاز انرژی و لزوم مدیریت بهینه مصرف و نقش اطلاع‌رسانی مناسب و هماهنگ از سوی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه، شورای اطلاع‌رسانی انرژی استان خوزستان با حضور معاون عمرانی استانداری خوزستان، روابط عمومی استانداری، شرکت‌های صنعت برق و گاز استان و برخی دستگاه‌های موثر و نیز جمعی از اصحاب رسانه در استانداری خوزستان امروز ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ تشکیل شد.

این شورا بنا به درخواست و سیاست‌های کلان شرکت توانیر تشکیل شده تا با اطلاع‌رسانی مناسب، فرهنگ مصرف بهینه انرژی نهادینه‌سازی شود.

در این نشست مدیران روابط عمومی با ارائه گزارش از وضعیت گاز، برق و پخش فراورده‌های نفتی استان، اقدامات انجام شده در زمینه ترویج فرهنگ مصرف بهینه و کاهش مصرف انرژی و انتظارات دستگاه‌های متولی جهت همگرایی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی در راستای مدیریت مصرف بهینه انرژی و اقدامات انجام شده تا این زمان را عنوان کردند.

محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان نیز با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف انرژی بیان کرد: هر واحد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز کمک خواهد کرد که برق یک واحد صنعتی و تولیدی تامین و اشتغال رونق داشته باشد.

وی افزود: با درک صحیحی که بین همه در حال به وجود آمدن است می‌توان بر مشکل ناترازی انرژی غلبه کرد و این همدلی در کمک به همدیگر منجر به ایجاد وفاق و همبستگی ملی خواهد شد.

خانچی ادامه داد: باید با اطلاع‌رسانی جامع و هماهنگ نقش بانوان را در مدیریت مصرف انرژی در بخش خانگی پررنگ کرد تا در ساعت‌های پیک مصرف، از وسایل غیر ضرور انرژی‌بر استفاده نکنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان عنوان کرد: صرفه‌جویی در مصرف برق باعث خواهد شد که برق مورد نیاز واحد‌های تولیدی تامین شود و بدین‌گونه از تعطیلی صنایع و بیکاری افراد جلوگیری کرد.

وی گفت: بعضی از مناطق خوزستان به پایگاهی برای استخراج رمز ارز تبدیل شده و از استان‌های دیگر به خوزستان می‌آیند تا این اقدام که کمر صنعت برق و حتی گاز را شکسته است، را انجام دهند.

خانچی با اشاره به پاداش اطلاع‌رسانی مزرعه‌های غیرمجاز رمز ارز و لزوم اطلاع‌رسانی گسترده در این خصوص، ادامه داد: وزارت نیرو اعلام کرده کسانی که مزرعه‌های رمز ارز را اطلاع‌رسانی کنند پاداش خوبی دریافت خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان اظهار کرد: باید از همه ظرفیت‌های مردمی و رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی موثر در زمینه کاهش مصرف انرژی استفاده کرد.

خانچی بیان کرد: در بحث احداث نیروگاه‌های خورشیدی اتفاق‌های خوبی در خوزستان در حال رقم خوردن است چرا که خوزستان مستعد احداث نیروگاه‌های خورشیدی بوده و تاکنون اقدام‌های خوبی در این زمینه در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)