• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۵۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
بین الملل » غرب آسیا
تحولات سوریه ؛

سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه

کاروانی از نیروهای موسوم به «اداره عملیات نظامی» وارد برخی از روستاها و شهرک‌ های استان لاذقیه در شمال غرب سوریه شد تا سناریوی بازداشت و ضرب شتم را در استان حمص اجرا کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  ، کاروانی از نیرو‌های موسوم به «اداره عملیات نظامی» وارد برخی از روستا‌ها و شهرک‌های استان لاذقیه در شمال غرب سوریه شد. در ادامه عملیات امنیتی که امروز در حومه جبله در این استان آغاز شد، نیرو‌های امنیتی، ساکنان روستای المزیرعه را از طریق بلندگو مطلع کردند که حداکثر تا دو ساعت اسلحه شان را تحویل دهند.
 
یک منبع محلی به اسپوتنیک گفت: «سناریویی که امروز در سواحل سوریه اجرا می‌شود مشابه سناریویی است که دو روز پیش در استان حمص اجرا شد، جایی که عملیات دستگیری گسترده‌ای در چند منطقه از حومه لاذقیه انجام شد و بسیاری از مردان جوان و سالخورده را به بهانه جرایم قضایی و کیفری، فراریان از حل و فصل وضعیت خود و حمل سلاح غیرقانونی، هدف قرار داد به طوری که تعداد بازداشت شدگان به حدود ۵۰۰ نفر از جمله افسران و غیرنظامیان رسید. این اقدامات در میان تخلفاتی که برخی از عناصر در هنگام بازداشت و شکنجه و انتقال بازداشت شدگان به مراکز امنیتی انجام دادند، صورت گرفت.»  
سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه

این منبع تاکید کرد «این اقدامات از شهرک المزیرعه در حومه لاذقیه آغاز شد و شمار زیادی از نیرو‌های امنیتی مسلح مستقر شدند و حملات و جست‌و‌جو‌های دقیقی را برای یافتن مردان جوان انجام دادند و تدابیر امنیتی شدیدی را برای جلوگیری از ترک منطقه اعمال کردند.»
 
به گفته این منبع، در روز‌های اخیر جسد ۶ نفر که در شرایطی مرموز در شهر جبله و حومه آن کشته شده بودند، پیدا شد و مواردی از سرقت، بستن راه‌ها و تخلفات امنیتی در چند منطقه به ثبت رسید.
 
این منبع تصریح کرد: بسیاری از آدم ربایی و سرقت‌ها به دست گروه‌هایی در منطقه انجام می‌شود که ادعا می‌کنند متعلق به اتاق عملیات هستند و به ویژه از ساعات شب استفاده می‌کنند و همین امر باعث شده تا ساکنان خواستار رسیدگی سریع به این شکاف امنیتی شوند.
 
این منبع فاش کرد جلسه‌ای در شهر جبله بین نمایندگان ریاست عملیات نظامی و مقامات شهر و روستا‌های آن برای رسیدگی به هرج و مرج امنیتی و عملیات آدم ربایی و دستگیری انجام شده به دست گروه‌های مسلح، برگزار شد. در این جلسه چند ساعته تصمیماتی گرفته شد که مهمترین آنها محدود کردن عملیات دستگیری افراد تحت تعقیب در هنگام شب بود.
 
 
پیدا شدن سه گور جمعی بجا مانده از جنایات باند جولانی در حومه ادلب
به گزارش پایگاه اینترنتی المعلومه، منابع سوری روز دوشنبه اعلام کردند که باندهای جولانی واقعیت درباره سه گور دسته جمعی کشف شده در مواضع خود را پنهان می کنند.
 
این منابع به خبرگزاری المعلومه گفتند در حالی که ساکنان محلی، بسیاری از مناطق روستایی به ویژه در حومه شرقی و غربی ادلب را بررسی می کردند، سه گور دسته جمعی حاوی ده ها جسد غیرنظامی و سرباز را پیدا کردند.
 
این منابع افزودند: «موضوع غیرمنتظره این بود که این گورها متعلق به قربانیان باندهای الجولانی به ویژه «تیپ هیئت تحریر الشام» بود که سال ها این مناطق را تحت کنترل داشت.
 
این منابع اضافه کردند که «هیئت تحریر الشام بازداشتگاهی را اداره می‌ کرد که شامل ده‌ ها غیرنظامی و سرباز بود که در آن دوره در شرایط مرموزی این افراد ناپدید شدند.»
 
این منابع تاکید کردند که الجولانی تروریست به شدت تلاش می کند تا این گورهای دسته جمعی را که باندهایش در آن دست داشتند پنهان کند، به ویژه اینکه این گروه ها اعتقادات افراطی مشابه عقاید الزرقاوی و البغدادی را ترویج می کردند که آن ها را در بسیاری از تخلفات در عرصه سوریه درگیر می کند.» «تیپ تحریرالشام» که پیش از این وابسته به جبهه النصره نزدیک به القاعده بود، طی سال های گذشته در بسیاری از موارد در اقدامات وحشیانه علیه طوایف مختلف سوریه دست داشته است.
سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه
 
 
فرود اولین هواپیمای تجاری قطر بعد ۱۳ سال در دمشق  
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از فرود نخستین هواپیمای تجاری قطر بعد ۱۳ سال در دمشق خبر داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تظاهرات مردم الرستن در سوریه در اعتراض به جنایات جولانی
«سوریا العلمانیه» تصاویری از مردم شهر الرستن سوریه منتشر کرد که تجمع کردند و شعار سر دادند: «می میریم ذلت نمی پذیریم».
 
گفته می شود عناصر جولانی بعد از یورش به یک منزل در این شهر، اعضای آن را کتک زدند و دختر خانواده را بعد از ربودن مورد تجاوز قرار دادند. از این رو مردم شهر خواستار خروج این نیروها از شهر خود شدند. یادآور می شود منابع دیگر چنین خبری منتشر نکرده اند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تصاویری از آتش زدن خانه های شهروندان سوریه توسط شورشیان 
حساب کاربری «سوریا العلمانیه» در شبکه اجتماعی ایکس تصاویری از اقدام نیروهای جولانی در اعدام میدانی شهروندان سوری و حمله به خانه های آنان و آتش زدن آنها منتشر کرد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تروریست های سوری در مسیر خود به سمت ساحل، علویان را تهدید می کنند
«سوریا العلمانیه» تصاویری از تروریست های جولانی منتشر کرد که در مسیر خود به سمت ساحل سوریه یک آوازه معروف علوی ها را با تغییر کلمات آن زمزمه می کنند و می گویند: "وکلاب النصیریة صبرا یا علویة 
بالذبح جیناکم ، بلا اتفاقیة
بالذبح جیناکم ،تکبیر، الله اکبر "
ای سگ های نصیریه، ای علوی ها صبر کنید، بدون هیچ توافقنامه ای برای بریدن سر شما می آییم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تصاویری از شکنجه علویان به دست نیروهای جولانی
«سوریا العلمانیه»  تصاویری از شکنجه شهروندان علوی به نام های «وسیم حسن جعفر» و «مهند عبدالکریم دنیا» در روستای جب الجراح در ریف شرقی حمص منتشر کرد. نیروهای جولانی این اقدام را همانگونه که خود در تصاویر اظهار می کنند، برای انتقام از نظام بشار اسد انجام می دهند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

اردن: آماده تامین برق برای سوریه هستیم

الصفدی، وزیر خارجهٔ اردن در کنفرانس خبری با الشیبانی، وزیر خارجه دولت شورشیان سوریه در اردن گفت: ما در راستای روندهای متعددی برای تحقق هماهنگی کامل عربی با نظام جدید سوریه تلاش خواهیم کرد.  در گذشته توافق‌های آبی میان اردن و سوریه نقض می‌شد و در حال حاضر می‌توانیم به این موضوع رسیدگی کنیم.  ما درخصوص امنیت مرزها و خطر قاچاق مواد مخدر و سلاح و خطر و تهدید داعش گفتگو کردیم. ما آماده هستیم برق را برای سوریه به صورت فوری تامین کنیم و در راستای تحقق این امر در سریع‌ترین زمان ممکن تلاش می‌کنیم.  ما به برقراری روابط مشترک با سوریه اهتمام داریم و در مورد هماهنگی در عرصه‌های مختلف توافق کردیم.

سناریوی بازداشت، ضرب و شتم در شمال غرب سوریه

 

 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)