• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۷۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
سیاسی » دولت
در دیدار شهردار و معاونان شهرداری تهران:

پزشکیان: وضعیت زیستی شهر تهران پذیرفتنی نیست

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت، پذیرفتنی نیست.

وضعیت زیستی شهر تهران قابل قبول نیست// عکس ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان در دیدار شهردار و معاونین شهرداری تهران که شامگاه سه‌شنبه برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات این نهاد در عرصه مدرسه‌سازی، اظهار داشت: در بخش‌هایی از شهر تهران و اطراف آن، از لحاظ سرانه آموزشی در وضعیت بسیار نامناسبی هستیم. دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کرده تا موضوع کمبود فضا‌های آموزشی را در کل کشور برطرف شود و در ضمن ساختار‌ها و شیوه‌های تعلیم و تربیت نیز اصلاح شده و ارتقا خواهد یافت.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ناترازی انرژی از معضلات اصلی کشور است، افزود: به دلیل وجود ناترازی‌ها در بخش انرژی، متأسفانه در برخی از نیروگاه‌ها مازوت‌سوزی انجام شد. البته اگر همراهی مردم با دولت نبود، گاز و برق برخی از استان‌ها قطع می‌شد. از همین رو برای سال آینده برنامه و اقداماتی در دست انجام است تا با ناترازی انرژی مواجه نشویم.

آقای پزشکیان با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: بنا داریم ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی ایجاد کنیم و اقدامات لازم برای تامین تجهیزات و راه‌اندازی این نیروگاه‌ها در حال انجام است. به نتیجه رسیدن این برنامه علاوه بر کمک به رفع ناترازی برق، باعث جلوگیری از آلودگی هوا در اثر استفاده از سوخت‌های فسیلی برای تولید برق نیز خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی، اصلاح بافت‌های فرسوده، ارائه‌ها خدمات بهداشتی و عمومی و ایجاد معابر استاندارد تاکید کرد و گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست. مدیریت روند گسترش و توسعه شهر تهران نیز یک مسئله جدی است که باید دانشگاهیان به همراه کارشناسان در رابطه با آن مطالعات و بررسی‌های لازم را انجام داده و برنامه اقدامات لازم را به دولت و شهرداری ارائه کنند.

آقای پزشکیان در بخش پایانی سخنانش به آغاز به کار دولت جدید آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا زندگی و معیشت مردم از ناحیه تهدیدات و اقدامات خارجی آسیب نبیند.

در این دیدار دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با بیان اینکه تهران به عنوان پایتخت به نوعی نماد و الگوی دیگر استان‌های کشور است، بر ضرورت تلاش برای ارتقای کارآمدی مدیریت در استان تهران تاکید کرد و اظهار داشت: آلودگی هوا، ترافیک، سستی و ناایمنی کالبدی، ضعف سیستم حمل و نقل، تنش آبی، مشکلات اجتماعی، محیط زیستی، بهداشتی، زیرساختی و بی‌مسکنی و بدمسکنی از جمله مشکلات جدی استان تهران هستند که اگر برطرف نشوند باعث ایجاد نارضایتی مردم خواهند شد.

شهردار تهران با ارائه آماری در رابطه با اقدامات و فعالیت‌های این نهاد در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان تهرانی در حوزه‌های مختلف گفت: مدیریت‌های محلی که موضوع کاری شهرداری‌ها است، در امتداد مدیریت‌های ملی قرار دارد. شهرداری تهران کاملاً آمادگی پذیرش مسئولیت در تهران را دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)