پخش زنده
امروز: -
روزانه ۳۴۰ تن مرغ وارد بازار آذربایجانغربی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به جوجه ریزی مناسب در ماههای اخیر گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است اما درحال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود.
خسرو شهبازی افزود: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیش بینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است، خواهد رسید.
شهبازی اظهارکرد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تأمین گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
وی گفت: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجه ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۰ میلیون قطعه رسیده است.
شهبازی افزود: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولیدی واحدهای گوشتی استان در هر دوره ۱۸ میلیون قطعه است و اضافه مصرف ذخیره و یا به استانهای دیگر ارسال می شود.
شهبازی، با بیان اینکه ذخایر استراتژیک محصولات کشاورزی استان وضعیت مطلوبی دارد، افزود: در تأمین برنج، گوشت، شکر، ذرت، مرغ کنجاله سویا و جو مشکلی نداریم.
وی اضافه کرد: از نظر نهاده های دامی هشت هزار تن کنجاله سویا، ۳۴ هزار تن ذرت و ۱۲ هزار تن جو ذخیره سازی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی، با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ انبارهای استان وضع مطلوبی دارند،گفت: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی وجود نداشته باشد.