پخش زنده
امروز: -
بانوان رزنی با تهیه کردن غذاهایی با ماهی و آبزیان دریایی در جشنوارهای به همین منظور شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، این دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی است که در شهرستان رزن با مشارکت بخش خصوص برگزار می شود.
مدیر شیلات استان همدان گفت: در شهرستان رزن ۲۰ واحد پرورش ماهی وجود دارد که سالیانه ۱۵۰ تن ماهی تولید می کنند.
محمد کرم مرادی با بیان اینکه در کل استان ۷هزار تن ماهی تولید میشود، افزود: سرانه مصرف استان هشت و نه دهم کیلو گرم که از سرانه کشوری که ۱۳ کیلوگرم بوده، پایین است.
۴۰نفر در این جشنواره شرکت کردند و در پایان پس از داوری از نفرات برتر تجلیل شد.