• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۷۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
خوزستان » اجتماعی
خوزستان؛

برگزاری دوره آموزشی مهارتی هادیان زندگی و حفظ جنین در راستای جوانی جمعیت 

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان از برگزاری دوره آموزشی مهارتی هادیان زندگی و حفظ جنین در راستای جوانی جمعیت خبر داد.

برگزاری دوره آموزشی مهارتی هادیان زندگی و حفظ جنین در راستای جوانی جمعیت 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی مهارتی هادیان زندگی و حفظ جنین در راستای جوانی جمعیت، گفت: جمعیت جوان، ثروت کشور است و مسئله نسل، فرزندآوری و بحران سالمندی کشور در راستای سیاست‌های جمعیتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: با توجه به اینکه کشور در آستانه بحران هولناک سالخوردگی جمعیت قرار دارد، یکی از مهم‌ترین تدابیر در راستای کاهش عوارض ناشی از این بحران، آموزش و فرهنگ‌سازی به ویژه در عرصه بهداشت است.

دکتر شریفی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات در راستای پیشبرد اهداف حوزه سلامت به ویژه طرح جوانی جمعیت ارائه آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در راستای فرهنگ سازی و هوشیارسازی است که با توجه به ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در راستای اجرای ماده ۳۵ قانون، آموزش کارکنان ارائه دهنده خدمت اعم از بهورز، مراقب سلامت، مراقبان ناظر، ماما‌های مراکز جامع سلامت، مدیران و معاونان فنی واجرایی معاونت بهداشتی و روسای شبکه و مراکز بهداشت شهرستان‌ها و مربیان آموزشگاه بهورزی این دوره برگزار می‌شود.

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان می‌گوید: فلسفه دوره جامع هادیان زندگی، کمک به حیات مجدد کشور و رشد جمعیت است و ارائه دهندگان خدمت به عنوان خط مقدم سلامت در پیشبرد اهداف برنامه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده نقشی برجسته دارند و ترویج و آگاهی‌بخشی نسبت به وجوه مثبت و ارزشمند ازدواج، فرزندآوری، تعدد فرزندان در خانواده، تقویت و حمایت از نقش مادری و همسری و اطلاع رسانی عوارض خطرناک پزشکی، روانشناختی، فرهنگی و اجتماعی سقط جنین از مواردی است که در این طرح مد نظر قرار دارد.

وی اضافه کرد: در راستای اجرای مواد ۳۵ و ۴۶  قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت،  مبنی بر وظیفه وزارت بهداشت و درمان،   جهت برگزاری دوره‌های  آموزشی  برای  ارائه دهندگان خدمت،  یک طرح جامع آموزشی به نام " هادیان زندگی " از طرف وزارت متبوع طراحی شده که هدف آن در ابتدا پرورش مربیان استانی جوانی جمعیت و سپس ارائه آموزش‌ها از طریق این مربیان بصورت آبشاری به کارکنان بهداشتی درمانی است.

دکتر شریفی گفت: طرح هادیان زندگی برای تربیت مربیان در جهت فرهنگ سازی ازدواج آسان و بهنگام، فرزندآوری به موقع و متعدد و حفظ حیات جنین در حال انجام است، طرحی که میتواند نقطه عطفی برای رشد جمعیت در کشور باشد.

وی افزود: مباحث فرهنگی در رشد جمعیت، بسیار مهم است و باید افکار و اذهان چندین دهه‌ای متولیان امر در خصوص جمعیت که همواره شعار جمعیت کمتر زندگی بهتر مطرح بود، تغییر کند که این نیاز به کار‌های بزرگ دارد و طرح هادیان زندگی یکی از این کار‌ها است.

دکتر شریفی ادامه داد: این دوره آموزشی ویژه کارکنان بهداشتی و درمانی با هدف تربیت مربی در راستای فرهنگسازی ازدواج آسان و بهنگام، فرزندآوری به موقع و متعدد و حفظ حیات جنین با شعار «زندگی به توان۴» برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: به منظور توانمندسازی کارکنان نظام سلامت و استفاده از ظرفیت این گروه هدف در آموزش و اقناع سازی عموم مردم، کارگاه آموزشی مهارتی هادیان زندگی به همت مدیریت جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت برگزار می شود و در این دوره آموزشی (حضوری / غیرحضوری به صورت وبینار) هسته آموزشی جمعیتی شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان و همچنین کارکنان مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان‌های سطح استان شرکت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)