پخش زنده
امروز: -
ساخت جاده کنارگذر شهر تربت جام در مسیر رفت (از سمت تربت جام به تایباد) به طول هفت کیلومتر تکمیل و به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار تربت جام گفت: عملیات احداث جاده کنارگذر شهر تربت جام به طول هفت کیلومتر تکمیل شد و این جاده و زیر بار ترافیک قرار گرفت.
محسن مه آبادی افزود: هم اکنون عملیات فنی احداث مسیر رفت از سمت شهر تربت جام به تایباد در این طرح به پایان رسیده و مسیر برگشت در حال اجرا و انجام است.
وی اظهار کرد: احداث طرح کنارگذر شهر تربت جام در قالب سه مرحله با اعتباری افزون بر سه هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی پیش بینی شده است.
فرماندار تربت حام ادامه داد: همچنین هم اکنون هشت و نیم کیلومتر از جاده اصلی شهر احمدآباد صولت به تربت جام در حال ساخت است.
وی گفت: عملیات ساخت کنارگذر شهر تربت جام به سمت تایباد اسفند ماه ۱۴۰۲ آغاز شده که امیدواریم در سال ۱۴۰۵ به بهره برداری نهایی برسد.
مه آبادی عنوان کرد: با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی، حجم ترافیک خودروهای سبک و سنگین در حد فاصل محور مواصلاتی تربت جام به شهر احمد آباد صولت و بالعکس و کاهش تصادفات در این نقطه، این جاده از امروز زیر بار ترافیکی قرار گرفت.
شهرستان مرزی تربت جام با پنج شهر تربت جام، نصرآباد، سمیع آباد، احمدآباد صولت و نیل شهر و ۱۵۴ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۱۲۵ هزار نفر آنان شهرنشین هستند.
مرکز شهرستان تلفیقی تربت جام در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد و با کشور افغانستان از شرق هم مرز است.